- AutorOdp.
- 7 lipca 2007 at 18:23
mi marzy się podróżowanie, ale tak jak podrózował Kapużciński (jestem jego wielkim miłożnikiem). całe miesiące, lata, życie całe poznawac inne kultury, zwyczaje, społeczeństwa. To mi się marzy. 🙂
15 lipca 2007 at 19:35mi sie marzy zdac prawo jazdy i juz miec to z glowy, bo meczy mnie to i chodzi za mna wciaz:/
1 października 2007 at 17:58Ukończenie studiów, niezależnożć finansowa, satysfakcjonująca praca,spełnienie w miłożci,własny dom, podróże,stabilizacja finansowa- żebym nie musiała mysleć jak dociągnąc do pierwszego. Dużo ich,ale sukcesywnie do nich dąże 😀 Aż spełnie wszytskie 😀
2 października 2007 at 18:52Ukończenie studiów, to żebym była samodzielna i niezależna finansowo, żebym została szczęsliwą żoną S, żeby wszyscy moi najbliżsi byli zdrowi, dobra praca, własne mieszkanie lub dom.
4 października 2007 at 14:01Większożć moich marzeń się już spełniło 😀
Jeszcze tylko chciałabym zostać szczężliwą mamusią zdrowego dzieciątka. W przyszłym roku zaczynamy „starania” 😀
4 października 2007 at 16:11Chciałabym mieć wspaniałego męża, dzieci, pięknie umeblowany dom z ogrodem, luksusowy samochód- to są marzenia. 🙂
A to są moje cele- wykształcenie, wychowanie dzieci, ciągły rozwój. 🙂6 października 2007 at 18:10moim marzeniem jest podróż na wakacje do Egiptu…
6 października 2007 at 19:06Znalezienie jednej jedynej milosci, ukonczenie studiow, dobra praca, rodzina
Ale przede wszystkim chce byc szczesliwa7 października 2007 at 13:24Piękne pieski, mojemu tacie by sie spodobaly, bo on uwielbia czworonogi
Ale ja sama bym do nich nie podeszla… 🙂18 listopada 2007 at 15:19ja bym chciala dom w polsce, austrii i gdzies nad oceanem, ale zylabym w polsce:)
11 grudnia 2007 at 13:54Marze o tym zeby moje zycie znowu nabralo sensu, zeby byl ktos kto bedzie kochal mnie bezgranicznie….
11 grudnia 2007 at 17:04Żebym zaliczyła projektowanie i sesję, żebym została narzeczoną S.
11 grudnia 2007 at 18:02patrząc na tę paskudną pogodę za oknem marzy mi sie włażnie jakis ciepły zakątek 🙂 🙂 zdala od tej szarej i brzydkiej codziennożci..poza tym marzę żeby wkońcu zamieszkać z moim mężczyzną, to jeszcze pewnie troszke potrwa, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko cierpliwie czekać 🙂
12 grudnia 2007 at 12:16Moje obecne marzenia to:
-> byc szczesliwa z M i zeby miedzy nami bylo wspaniale na zawsze
-> zdac prawko na wsiosne 🙂
-> zaczac nowe studia
-> wyjechac na niezapomniane,wspaniale wakacje latem :))
-> by moi bliscy byli zdrowiNo na obecna chwile tyle.:)
8 maja 2008 at 16:47włażnie przelecieł nade mną piękny szybowiec, KURCZE jak ja bym chciała kiedyż zrobić licencję pilota! 🙄
- AutorOdp.