- AutorOdp.
- 13 października 2009 at 22:11
Pozdrawiam …
13 października 2009 at 22:34…
14 października 2009 at 15:44Ok!
Wieszam biala flage 8)14 października 2009 at 15:55okej ja nie wiem nic a islam nie jest religia ktorej doktryna jest imperializm
wygralas
hahami to wisi, robcie sobie co chcecie, sam mam bardzo dobrego kolege ktory jest bardzo wierzacym katolikiem i mi to nie wadzi, tylko ze on zna pismo swiete na wyrywki, a tacy „przyszywani” muzulmanie wiedza na ten temat tyle samo ile 90% polskich katoli o chrzescijanstwie, niewiele
oczywiscie mozna sobie wmawiac, ze to religia milosci, ale to taka sama bzdura jak w przypadku katolicyzmu, oni tez mowia ze to religia milosci a jak jest to widac, faktow sie nie oszuka
14 października 2009 at 16:07Miszczu, widac ze nie masz juz zadnych asów w rękawie, więc piszesz głupoty … Dobrze jednak że my wiemy jak to naprawdę wygląda 😛
14 października 2009 at 16:18no ok
powodzenia14 października 2009 at 16:348) Wiecie, najwazniejsze jest to co sprawia ze jestesmy szczesliwi! 8)
14 października 2009 at 17:22Miszczu coż napisał na temat bicia kijem rasistow.
Ja lałabym sztachetą po łbie te wszystkie głupie gąski, które dają przyzwolenie na pomiatanie sobą przez facetów, na bycie gorszymi, mniej ważnymi. Wierzą w religie, które dyskryminują kobiety i stawiają je na drugiej pozycji.
śmieszne jest, że taka Choko_Jazz mówi coż na temat szacunku. Dziewczyna chodząca w mini wie czego chce i szanuje siebie, bo nosi to na co ma ochotę, a nie to do czego zmusza ją religia.14 października 2009 at 17:25ale jednak: wasze dzieci przyjda na swiat jako muzulmanie.
uwazam, ze kazda religia jest szkodliwa, a w polsce trudniej jest przyznac sie do ateizmu niz nosic chuste.
teraz tak: ostatnimi czasy zdarzylo mi sie poznac wielu muzulmanow, ktorzy przyjechali do kraju bardzo zachodniego korzystajac z faktu, ze kiedys ich panstwa skrzywdzone zostaly przez kolonizacje.
i taaak…
alkohol lejacy sie strumieniami, laski na jedna noc, gwizdy na ulicy…masakra. szacunek do kobiet? 😆
owszem. do tych, ktore zostaly w tunezji czy maroku. w koncu zostana ich zonami. a poza tym na odleglosc latwiej okazywac szacunek 😆
po prostu hipokryzja. tak samo zreszta jak wsrod mlodych katolickich dresiarzy, ktorzy co niedziele chodza do kosciolka.
14 października 2009 at 17:26Ahaaa! Wiec pokazywanie golej d*** (za przeproszeniem) to szacunek, tak?
Czego to czlowiek moze sie dowiedziec na forum…
Mow co chcesz, twoj komenarz nie dotknal mojego ego, poniewaz nie wypada nawet skomentowac tego co napisalas. ❗14 października 2009 at 17:29[usunięto_link] wrote:
Ahaaa! Wiec pokazywanie golej d*** (za przeproszeniem) to szacunek, tak?
Mow co chcesz, twoj komenarz nie dotknal mojego ego, poniewaz nie wypada nawet skomentowac tego co napisalas. ❗czyli ze jesli ktos nie owija sie szmata, to ma gola d***?
albo moze jest szara myszka lub blachara? 😆
14 października 2009 at 17:31Parvati, masz racje, i tak jest wszedzie, w kazdym kraju i w kazdej religi!
Na kazdym kroku mozna spotkac takich ludzi, i to jest wlasnie przykre, ale prawdziwe.
Dlatego nie mozna patrzec na ogol, bo kazdy z nas jest jednostka, indywidualnoscia. Myslisz ze ja sie nie spotkalam ze „zlymi” muzulmanami?
Owszem, i to nie raz.
Ale dzieki temu ze moj maz jest madrym i sprawiedliwym czlowiekiem, dzieki temu ze przeszedl wiele w zyciu, wiele zlego zrobil, zrozumial bledy i stal sie innym czlowiekiem, dzieki temu jestemy razem.
I uwierz mi jestem szczesliwa, szanowana i czuje sie bezpieczna jak nigdy.
Czy myslisz ze gdyby tak ni ebylo, pisalabym te wszystkie posty?
Przeciez jestemy dla siebie anonimowymi postaciami…
Moze mijamy sie czasem na ulicy, moze sie nawet znamy
Po prostu uwazam ze nalezy szanowac szczescie drugiego czlowieka,
na czym by ono nie opiewalo, i byle nie krzywdzilo innych.14 października 2009 at 17:34[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ahaaa! Wiec pokazywanie golej d*** (za przeproszeniem) to szacunek, tak?
Mow co chcesz, twoj komenarz nie dotknal mojego ego, poniewaz nie wypada nawet skomentowac tego co napisalas. ❗czyli ze jesli ktos nie owija sie szmata, to ma gola d***?
albo moze jest szara myszka lub blachara? 😆
hahahaah teraz to mnie naprawde rozbawilas!!! jestescie dziewczyny niesamowite 😆
Moze kochana nie zrozumialas tego co napisalam. Mini to dla mnie pokazywanie golej d***-sama sie tak kiedys ubieralam, na cale szczescie przestalam i juz nigdy sie tak nie ubiore .
Teraz nosze hijab, i naprawde dynda mi co na ten temat pomyslisz.
JESTEM SZCZESLIWA!!!!!!
Tak czy inaczej 😆 nie powiedzialam ze jesli nie nie nosisz hijabu to latasz z gola d*** 8) 😛14 października 2009 at 17:38Wiesz parvati, zaczynam Cie lubic.
Jestes naprawde wredna 😆14 października 2009 at 17:39[usunięto_link] wrote:
Wiesz parvati, zaczynam Cie lubic.
Jestes naprawde wredna 😆lubic…
- AutorOdp.