- Ten temat ma 171 odpowiedzi, 34 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
the quene.
- AutorWpisy
- 13 października 2009 o 15:27 #99042
Taaak, zapewne wiele przed nami … przed Toba pewnie tez 8)
Moniska pewnie czeka z niecierpliwoscia na spotkanie! ❗13 października 2009 o 16:09 #99043wszystko ok dopoki dzieci beda plci meskiej.
a co jesli zdarzy wam sie miec corke?
zgodzicie sie ubrac jej szmate na glowe i pozbawic kobiecosci?nie wierze w boga. zadnego.
zarowno islam jak i katolicyzm sa dla mnie religiami, ktore nie szanuja kobiet.13 października 2009 o 16:18 #99044Powinnas sie wstydzic za ta wypowiedz!
Poprzednio pisalas ze ktos napisal rasistowski post. Teraz sama to robisz.
Zenada
Co Ty wogole wiesz o islamie i jego zasadach? Nic, kompletnie nic.
Wiec nie obrazaj innych bo nie temu sluzy to forum.
Jesli nie wierzysz w Boga to nie znaczy ze masz prawo wypowiadac sie w taki wlasnie sposob. 😯Nie wiem kto Ci powiedzial ze hijab („szmata na glowie” jak to nazwalas) pozbawia kobiecosci…Gorszej bzdury nie moglas wymyslic.
Ty pewnie wolisz aby Twoja corka smigala w miniowkach i z biustem na wierzchu, tak? 100% kobiecosci i szacunku do samej siebie
Powodzenia
13 października 2009 o 16:45 #99045coz…moim zdaniem KAZDA religia jest szkodliwa.
wole, zeby moja corka SAMA decydowala o tym w co wierzy. oraz SAMA decydowala o tym, jak wyglada.
dlatego tez nie mam zamiaru niczego jej narzucac, a tym bardziej pozwalac na to, zeby ktos to robil.
moim zdaniem owszem, szmata na glowie kobiecosci pozbawia. nie pozwala sie cieszyc nia w pelni. nigdy nie zrobilabym tego mojemu dziecku.
13 października 2009 o 17:08 #99046Jak uwazasz, WOLNA EUROPA!
Tak jak napisalas, kazdy z nas ma prawo wyboru. Ja wybralam to co moim zdaniem jest sluszne i do niczego nikogo nie zmuszam. Kiedys myslalam tak jak Ty, ale to bylo dawno temu, gdy moj mozg byl ogranoczony przez kraj w ktorym liczy sie POLSKA DLA POLAKOW, $$$ i wszechogarniajaca wolnosc. Zero zasad.Ja w zyciu nie pozwole zeby moja corka robila to na co ma ochote,poniewaz musi wiedziec co jest zle a co dobre, musi zrozumiec na co narazona jest kazda kobieta.NIGDY nie zrobilabym jej takiej krzywdy.
Za to moge jej zapewnic to ze bedzie szanowana i bezpieczna. To ze w jej zyciu beda zasady, nie znaczy ze bedzie nieszczesliwa. Ale ktos taki jak Ty nie potrafi tego zrozumiec, poniewaz nie zna tych zasad i nie wie jakie sa ich korzenie.Zatem…Parvati, rob co uwazasz i wychowuj swoje dziecko jak Ci sie podoba, to wylacznie Twoja sprawa, jak myslisz i w co wierzysz badz nie wierzysz.
Ale daj sobie spokoj z obrazaniem czyichs zasad, ok?
Mnie nie interesuje czy jestes blachara czy szara myszka, tak czy inaczej nie obrazilabym wyznawanych przez Ciebie zasad.13 października 2009 o 17:10 #99047a co ty Choco wiesz o zasach islamu? bo tak wytykasz innym a sama chyba niewiele wiesz 😀
przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji
wystarczy poczytac koran
oczywiscie muzulmanie beda sie wypierdac ale taka prawda
w islamie chodzi jedynie o to zeby szerzyc islam na swiecie i to niekoniecznie pokojowo 😀
a dyskryminacja kobiet w tej religii to juz w ogole oddzielna sprawai jakos nie widze „rasizmu” w takich wypowiedziach
sam bym rasistow napierdzielal kijem po lbach ;p13 października 2009 o 17:16 #99048Nic nie wytykam Miszczu.
Akurat tak sie sklada ze jestem muzulmanka. Z twojego postu natomiast wynika ze jestes geniuszem, woooow!
„przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji ” – ludzie, ludzie …. klapki na oczach, i zacofanie, nic wiecej.
wystarczy poczytac Koran, tak? No to jazda, poczytaj i napisz mi raz jeszcze to zla religia i kobiety nie maja praw …
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.13 października 2009 o 17:17 #99049nie no spoko
wierz sobie w co chcesz
fakty sa niezaprzeczalnechrzescijanie tak samo malo wiedza o zasadach chrzescijanstwa jak muzulmanie o islamie, to sa wlasnie klapki na oczach 🙂
13 października 2009 o 17:22 #99050Tak, zgadzam sie.
Nigdy nie powiedzialam ze muzulamnie sa dobrzy a chcrzescijanie zli.Chodzi mi tylko o to zeby nie obrazac sie nawzajem, o nic wiecej.
13 października 2009 o 17:25 #99051A pozatym topic to JESTEM Z ARABEM… 8)
Nie islam..13 października 2009 o 17:25 #99052@Choko_Jazz wrote:
Jak uwazasz, WOLNA EUROPA!
Tak jak napisalas, kazdy z nas ma prawo wyboru. Ja wybralam to co moim zdaniem jest sluszne i do niczego nikogo nie zmuszam. Kiedys myslalam tak jak Ty, ale to bylo dawno temu, gdy moj mozg byl ogranoczony przez kraj w ktorym liczy sie POLSKA DLA POLAKOW, $$$ i wszechogarniajaca wolnosc. Zero zasad.Ja w zyciu nie pozwole zeby moja corka robila to na co ma ochote,poniewaz musi wiedziec co jest zle a co dobre, musi zrozumiec na co narazona jest kazda kobieta.NIGDY nie zrobilabym jej takiej krzywdy.
Za to moge jej zapewnic to ze bedzie szanowana i bezpieczna. To ze w jej zyciu beda zasady, nie znaczy ze bedzie nieszczesliwa. Ale ktos taki jak Ty nie potrafi tego zrozumiec, poniewaz nie zna tych zasad i nie wie jakie sa ich korzenie.Zatem…Parvati, rob co uwazasz i wychowuj swoje dziecko jak Ci sie podoba, to wylacznie Twoja sprawa, jak myslisz i w co wierzysz badz nie wierzysz.
Ale daj sobie spokoj z obrazaniem czyichs zasad, ok?
Mnie nie interesuje czy jestes blachara czy szara myszka, tak czy inaczej nie obrazilabym wyznawanych przez Ciebie zasad.zasady zyciowe i moralne nie musza wynikac z religii.
religia nie zapewnia tez bezpieczenstwa ani szacunku.nie jestem ani szara myszka ani blachara. jestem natomiast wolna, niezalezna kobieta, ktorej nikt nie kaze nosic szmaty na glowie.
13 października 2009 o 17:28 #99053@Choko_Jazz wrote:
Nic nie wytykam Miszczu.
Akurat tak sie sklada ze jestem muzulmanka. Z twojego postu natomiast wynika ze jestes geniuszem, woooow!
„przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji ” – ludzie, ludzie …. klapki na oczach, i zacofanie, nic wiecej.
wystarczy poczytac Koran, tak? No to jazda, poczytaj i napisz mi raz jeszcze to zla religia i kobiety nie maja praw …
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.a zostalabys muzulmanka, gdyby nie to, ze zwiazalas sie z arabem?
13 października 2009 o 17:30 #99054Masz tupet, to fakt.
Ale jak dla mnie, jestes bezczelna i niekulturalna dziewucha, tyle mam do powiedzenia, jednoczesnie zakanczajac konwersacje z Toba, parvati.Nie znasz, nie lubisz, nie akceptujesz = N I E O B R A Z A J
13 października 2009 o 17:31 #99055@parvati wrote:
@Choko_Jazz wrote:
Nic nie wytykam Miszczu.
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.a zostalabys muzulmanka, gdyby nie to, ze zwiazalas sie z arabem?
Pisalam wczesniej ze interesowalam sie islamem zanim wyjechalam z kraju. To ze go poznalam pozwolilo mi blizej poznac ta religie i zdecydowac. Sama dokonalam wyboru, dla SIEBIE nie dla niego
13 października 2009 o 17:37 #99056to wszystko wyjasnia…
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.