- AutorOdp.
- 13 października 2009 at 15:27
Taaak, zapewne wiele przed nami … przed Toba pewnie tez 8)
Moniska pewnie czeka z niecierpliwoscia na spotkanie! ❗13 października 2009 at 16:09wszystko ok dopoki dzieci beda plci meskiej.
a co jesli zdarzy wam sie miec corke?
zgodzicie sie ubrac jej szmate na glowe i pozbawic kobiecosci?nie wierze w boga. zadnego.
zarowno islam jak i katolicyzm sa dla mnie religiami, ktore nie szanuja kobiet.13 października 2009 at 16:18Powinnas sie wstydzic za ta wypowiedz!
Poprzednio pisalas ze ktos napisal rasistowski post. Teraz sama to robisz.
Zenada
Co Ty wogole wiesz o islamie i jego zasadach? Nic, kompletnie nic.
Wiec nie obrazaj innych bo nie temu sluzy to forum.
Jesli nie wierzysz w Boga to nie znaczy ze masz prawo wypowiadac sie w taki wlasnie sposob. 😯Nie wiem kto Ci powiedzial ze hijab („szmata na glowie” jak to nazwalas) pozbawia kobiecosci…Gorszej bzdury nie moglas wymyslic.
Ty pewnie wolisz aby Twoja corka smigala w miniowkach i z biustem na wierzchu, tak? 100% kobiecosci i szacunku do samej siebie
Powodzenia
13 października 2009 at 16:45coz…moim zdaniem KAZDA religia jest szkodliwa.
wole, zeby moja corka SAMA decydowala o tym w co wierzy. oraz SAMA decydowala o tym, jak wyglada.
dlatego tez nie mam zamiaru niczego jej narzucac, a tym bardziej pozwalac na to, zeby ktos to robil.
moim zdaniem owszem, szmata na glowie kobiecosci pozbawia. nie pozwala sie cieszyc nia w pelni. nigdy nie zrobilabym tego mojemu dziecku.
13 października 2009 at 17:08Jak uwazasz, WOLNA EUROPA!
Tak jak napisalas, kazdy z nas ma prawo wyboru. Ja wybralam to co moim zdaniem jest sluszne i do niczego nikogo nie zmuszam. Kiedys myslalam tak jak Ty, ale to bylo dawno temu, gdy moj mozg byl ogranoczony przez kraj w ktorym liczy sie POLSKA DLA POLAKOW, $$$ i wszechogarniajaca wolnosc. Zero zasad.Ja w zyciu nie pozwole zeby moja corka robila to na co ma ochote,poniewaz musi wiedziec co jest zle a co dobre, musi zrozumiec na co narazona jest kazda kobieta.NIGDY nie zrobilabym jej takiej krzywdy.
Za to moge jej zapewnic to ze bedzie szanowana i bezpieczna. To ze w jej zyciu beda zasady, nie znaczy ze bedzie nieszczesliwa. Ale ktos taki jak Ty nie potrafi tego zrozumiec, poniewaz nie zna tych zasad i nie wie jakie sa ich korzenie.Zatem…Parvati, rob co uwazasz i wychowuj swoje dziecko jak Ci sie podoba, to wylacznie Twoja sprawa, jak myslisz i w co wierzysz badz nie wierzysz.
Ale daj sobie spokoj z obrazaniem czyichs zasad, ok?
Mnie nie interesuje czy jestes blachara czy szara myszka, tak czy inaczej nie obrazilabym wyznawanych przez Ciebie zasad.13 października 2009 at 17:10a co ty Choco wiesz o zasach islamu? bo tak wytykasz innym a sama chyba niewiele wiesz 😀
przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji
wystarczy poczytac koran
oczywiscie muzulmanie beda sie wypierdac ale taka prawda
w islamie chodzi jedynie o to zeby szerzyc islam na swiecie i to niekoniecznie pokojowo 😀
a dyskryminacja kobiet w tej religii to juz w ogole oddzielna sprawai jakos nie widze „rasizmu” w takich wypowiedziach
sam bym rasistow napierdzielal kijem po lbach ;p13 października 2009 at 17:16Nic nie wytykam Miszczu.
Akurat tak sie sklada ze jestem muzulmanka. Z twojego postu natomiast wynika ze jestes geniuszem, woooow!
„przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji ” – ludzie, ludzie …. klapki na oczach, i zacofanie, nic wiecej.
wystarczy poczytac Koran, tak? No to jazda, poczytaj i napisz mi raz jeszcze to zla religia i kobiety nie maja praw …
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.13 października 2009 at 17:17nie no spoko
wierz sobie w co chcesz
fakty sa niezaprzeczalnechrzescijanie tak samo malo wiedza o zasadach chrzescijanstwa jak muzulmanie o islamie, to sa wlasnie klapki na oczach 🙂
13 października 2009 at 17:22Tak, zgadzam sie.
Nigdy nie powiedzialam ze muzulamnie sa dobrzy a chcrzescijanie zli.Chodzi mi tylko o to zeby nie obrazac sie nawzajem, o nic wiecej.
13 października 2009 at 17:25A pozatym topic to JESTEM Z ARABEM… 8)
Nie islam..13 października 2009 at 17:25[usunięto_link] wrote:
Jak uwazasz, WOLNA EUROPA!
Tak jak napisalas, kazdy z nas ma prawo wyboru. Ja wybralam to co moim zdaniem jest sluszne i do niczego nikogo nie zmuszam. Kiedys myslalam tak jak Ty, ale to bylo dawno temu, gdy moj mozg byl ogranoczony przez kraj w ktorym liczy sie POLSKA DLA POLAKOW, $$$ i wszechogarniajaca wolnosc. Zero zasad.Ja w zyciu nie pozwole zeby moja corka robila to na co ma ochote,poniewaz musi wiedziec co jest zle a co dobre, musi zrozumiec na co narazona jest kazda kobieta.NIGDY nie zrobilabym jej takiej krzywdy.
Za to moge jej zapewnic to ze bedzie szanowana i bezpieczna. To ze w jej zyciu beda zasady, nie znaczy ze bedzie nieszczesliwa. Ale ktos taki jak Ty nie potrafi tego zrozumiec, poniewaz nie zna tych zasad i nie wie jakie sa ich korzenie.Zatem…Parvati, rob co uwazasz i wychowuj swoje dziecko jak Ci sie podoba, to wylacznie Twoja sprawa, jak myslisz i w co wierzysz badz nie wierzysz.
Ale daj sobie spokoj z obrazaniem czyichs zasad, ok?
Mnie nie interesuje czy jestes blachara czy szara myszka, tak czy inaczej nie obrazilabym wyznawanych przez Ciebie zasad.zasady zyciowe i moralne nie musza wynikac z religii.
religia nie zapewnia tez bezpieczenstwa ani szacunku.nie jestem ani szara myszka ani blachara. jestem natomiast wolna, niezalezna kobieta, ktorej nikt nie kaze nosic szmaty na glowie.
13 października 2009 at 17:28[usunięto_link] wrote:
Nic nie wytykam Miszczu.
Akurat tak sie sklada ze jestem muzulmanka. Z twojego postu natomiast wynika ze jestes geniuszem, woooow!
„przeciez to jest religia nienawisci i dyskryminacji ” – ludzie, ludzie …. klapki na oczach, i zacofanie, nic wiecej.
wystarczy poczytac Koran, tak? No to jazda, poczytaj i napisz mi raz jeszcze to zla religia i kobiety nie maja praw …
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.a zostalabys muzulmanka, gdyby nie to, ze zwiazalas sie z arabem?
13 października 2009 at 17:30Masz tupet, to fakt.
Ale jak dla mnie, jestes bezczelna i niekulturalna dziewucha, tyle mam do powiedzenia, jednoczesnie zakanczajac konwersacje z Toba, parvati.Nie znasz, nie lubisz, nie akceptujesz = N I E O B R A Z A J
13 października 2009 at 17:31[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Nic nie wytykam Miszczu.
Eeh, 😕
Szkoda slow koledzy i kolezanki.a zostalabys muzulmanka, gdyby nie to, ze zwiazalas sie z arabem?
Pisalam wczesniej ze interesowalam sie islamem zanim wyjechalam z kraju. To ze go poznalam pozwolilo mi blizej poznac ta religie i zdecydowac. Sama dokonalam wyboru, dla SIEBIE nie dla niego
13 października 2009 at 17:37to wszystko wyjasnia…
- AutorOdp.