- AutorOdp.
- 31 lipca 2012 at 11:03
na mnie np. nie działają te całe tabletki 2KC czy inne cuda 😉 po prostu biorę jakież witaminki, piję dużo wody i koniecznie z samego rana po imprezie przygotowuję sobie bulionik z kostki rosołowej 🙂
3 sierpnia 2012 at 12:52najbardziej to mnie wkur… jak mówią,że na kaca to najlepiej nie pić dzień wczeżniej : 🙄
ale jak tu nie wypić…? 🙂
3 sierpnia 2012 at 13:42A czy nie picie to objaw jakież nienormalnożci? 🙂
4 sierpnia 2012 at 11:37[usunięto_link] wrote:
na mnie np. nie działają te całe tabletki 2KC czy inne cuda 😉 po prostu biorę jakież witaminki, piję dużo wody i koniecznie z samego rana po imprezie przygotowuję sobie bulionik z kostki rosołowej 🙂
Na mnie na szczężcie działają.
17 sierpnia 2012 at 08:14[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Na mnie na szczężcie działają.
I na mnie też 🙂 Inaczej byloby ze mną krucho bo mam słabą głowe i nawet jesli wypije kilka piw to nastepnego dnia kac gwarantowany. A jak wezme 2kc to problem z głowy 🙂
20 sierpnia 2012 at 12:45ja mam jedyny na siebie niezawodny sposób, a wiem, że u wielu innych też działa 🙂 mianowicie: zaraz po piciu zjeżć jakąż kanapkę, potem 2 szklanki wody i voila, następnego dnia budzę sie bez żadnych „efektów ubocznych” 😉
21 sierpnia 2012 at 08:41@jagódka25 wrote:
ja mam jedyny na siebie niezawodny sposób, a wiem, że u wielu innych też działa 🙂 mianowicie: zaraz po piciu zjeżć jakąż kanapkę, potem 2 szklanki wody i voila, następnego dnia budzę sie bez żadnych „efektów ubocznych” 😉
Kurczę, to szczerze zazdroszczę 🙂 Na mnie niestety takie cuda nie działają 😛
21 sierpnia 2012 at 09:34na mnie też by nie podziałało, chleb w żołądku spowodowałby, że alkohol dłużej by w nim został niestety, biorę 2kc i mam spokój tak na prawdę, czasem jak nie mam tabletk to piję dużo wody w trakcie picia i tyle jakież 2 litry nawet
21 sierpnia 2012 at 10:25a jak radzicie sobie z samym bólem głowy ? pić dużo wody?
22 sierpnia 2012 at 07:37[usunięto_link] wrote:
a jak radzicie sobie z samym bólem głowy ? pić dużo wody?
A na ból głowy to chyba nie ma jakichż oryginalnych sposobów – aspiryna, ibuprom itp. + dużo wody, ciszy i spokoju 🙂
22 sierpnia 2012 at 14:00jak wezme 2kc to nie mam bólu głowy, a jak nie, to sen – najlepsze lekarstwo:)
12 września 2012 at 09:312kc pomaga, ja najchetniej mieszam 2kcdrink z wodka i pozniej kaca nie mam 🙂 a jak jednak zapomne (czasami sie zdarza) to tylko cos cieplego do jedzenia i sen
12 września 2012 at 17:35Na ból głowy jakaż przeciwbólowa, ale tak jak piszecie jak 2kc wzięte to nie ma zadnego bólu głowy…więc najlepiej w to inwestować
14 września 2012 at 11:14Nie odkryję Ameryki jak napiszę, że na kaca najlepsza jest praca 🙂
19 września 2012 at 08:01[usunięto_link] wrote:
Nie odkryję Ameryki jak napiszę, że na kaca najlepsza jest praca 🙂
Praca?! W życiu! Jak mam kaca to nie nadaje się do niczego.
- AutorOdp.