• Autor
    Odp.
  • Croppa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Pokłóciłam się z Facetem.
    Wrrr…. 👿
    Nadal mnie nosi, znów padło za dużo słów.

Aha… i złamałam paznokieć 😛 U żrodkowego… hehe

Hm… no i nudzi mi się strasznie.

To chyba juz wszystko.
    Dziękuję 😛

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Jest przeokropnie gorąco, żadnego wiatru, cała jestem mokra, nawet na spacer nie da się wyjżć, bo żar z nieba … do d*** z taką pogodą !!!!!!!!!! 👿

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

u mnie coż zaczyna się psuć pogoda… 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uhhh… jakoż tak dziwnie jest… sama nie wiem…po prostu do d*** to jest 😕

Myszka19
    Member
    • Ekspert

Kłócę się z Tomkiem 🙁 Za 2 dni będzie jak jesteżmy ze sobą 4 lata a pewnie nie będziemy się do siebie odzywać.. 🙁 super onas onas onas onas

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Myszko do tego czasu na pewno sie pogodzicie 😉 W takim dniu musicie byc oboje szczesliwi! Trzymam kciuki 😀

Goraco, goraco i jeszcze raz goraco…. 😕 Moj kochany musi sie meczyc w pracy 🙁 I do tego wszystkiego jeszcze od rana nie mam wody w domu 🙁

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Myszko do tego czasu na pewno sie pogodzicie 😉 W takim dniu musicie byc oboje szczesliwi! Trzymam kciuki 😀

wątpie.. ja z moim charakterkiem on ze swoim.. żadne nie ustąpi.. 🙁 Ale też mam nadzieję że jakoż to będzie..

A co do gorąca to też sobie ponarzekam.. mam dożć słońca.. 👿 niech nie pada ale niech będzie trochę chłodniej.. 🙁

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

wrrr… zostalo mi 4 m-ce zeby sie z mezem meczyc /kto wie o co chodzi/

poza tym moj skarb zaczal szkole i nie bedzie mial juz dla mnie wcale czasu 👿 (7-16 praca i do godz.21 szkola)

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

żwietny wątek 🙂 wiec ja ponarzekam sobie że dzisiaj cały dzien siedze sama w domu:( cała rodzinka wyjechała sobie na zakupy a ja zostałam sama :(:( i mi sie strasznie nudzi … naszczężcie o 18 umowilam się z kolezanką na miasto. (moze jakichż boy’ow sie wyrwie) ;p zobaczymy. narazie styka narzekania 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uhh… czasu mało… 😕
    Ciągle cos się dzieje(pomysleć,że z tego powodu marudze… ),spontan za spontanem.Jeszcze kurs na prawko do tego wszystkiego… brakuje mi czasu a tu jeszcze tyle do zrobienia… 😕

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Uhh… czasu mało… 😕
    Ciągle cos się dzieje(pomysleć,że z tego powodu marudze… ),spontan za spontanem.Jeszcze kurs na prawko do tego wszystkiego… brakuje mi czasu a tu jeszcze tyle do zrobienia… 😕

moge podpisac sie pod te słowa.. ? bo u mnie zupełnie tak samo ;/

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Pokłóciłam się z chłopakiem 😕 Rozstaliżmy się na parę dni, aby przemyżleć wszystko, ale chyba pożegnamy się na stałe(przynajmniej teraz tak myżlę), bo znowu mu się odmieniło jeżli chodzi o plany na przyszłożć. Bywa i tak…. Smutno mi….. 😥 😥 😥

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

a ja przyjechalam do Polski do mamy i siedze caly dzien w domu sama i mi sie nudzi.nie chce mi sie wychodzic bo pada.moj misiek pojechal do swojej mamy i pewnie sie tam dobrze bawi 😕

poza tym z nudow zjaduam cala miche lodow z bita smietana i mi teraz niedobrze i boli mnie brzuch 👿

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

a ja dzisiaj jade do swojego faceta 👿 nie lubie tam jeździć a muszę bo on chory 🙁 byłam u niego ostatnio przeszło rok temu hmmm i jak pomysle że mam tam jechac to wszystkiego mi sie odechciewa 👿 zajade i pewnie bedzie 100 pytan do od jego starszych 👿 f*** nie chcę tam jechć

Myszka19
    Member
    • Ekspert

@Magduż wrote:

Pokłóciłam się z chłopakiem 😕 Rozstaliżmy się na parę dni, aby przemyżleć wszystko, ale chyba pożegnamy się na stałe(przynajmniej teraz tak myżlę), bo znowu mu się odmieniło jeżli chodzi o plany na przyszłożć. Bywa i tak…. Smutno mi….. 😥 😥 😥

3maj się! napewno się ułoży i wszystko będzie dobrze!

Jest strasznie zimno 🙁

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę