- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2007 at 17:52
a ja jestem happy! musze szybko stad uciekac :D:D dozobaczenia ;p
31 sierpnia 2007 at 17:58Myszka19 dzięki za miłe słowa 🙂
31 sierpnia 2007 at 18:48wrr.. nic nie wypaliło z „wyjżcia na miasto” 👿 jestem zła! 🙁
1 września 2007 at 19:00sama w chacie brr. 🙁
a no i załamuje sie bo do slq (nowej) od poniedziałku blee ..
1 września 2007 at 19:07jeszcze miesiąc wakacji 😯 dożć! 😀 od 16 maja mam wolne.. i już mam dożć..
1 września 2007 at 19:45[usunięto_link] wrote:
jeszcze miesiąc wakacji 😯 dożć! 😀 od 16 maja mam wolne.. i już mam dożć..
Doskonale rozumiem… dwa lata temu też miałam takie dłuuuuuuuugie wakacje… do znudzenia
1 września 2007 at 20:46aaaa dajcie mi tego wolnego jeszcze troszke 🙂 jak nie chcecie :p
1 września 2007 at 22:28Czemu już jest tak zimno?? Miałam na sobie bluzkę,sweter i żakiet a wymarzłam jak nie wiem… 😕 Ehhh…kiedyż nie czułam tak tego zimna…chyba młodożc mnie grzała 😆
2 września 2007 at 05:57warngirl… ile masz lat starucho?? 😆
jutro zaczynam nową pracę, syn idzie do przedszkola… normalnie zaczyna się wrzesień 😀
uczucie takie, jakbym po wakacjachmiała wrócić do szkoły… ech, te czasy… już nigdy nie wrócą…2 września 2007 at 11:43[usunięto_link] wrote:
warngirl… ile masz lat starucho?? 😆
jutro zaczynam nową pracę, syn idzie do przedszkola… normalnie zaczyna się wrzesień 😀
uczucie takie, jakbym po wakacjachmiała wrócić do szkoły… ech, te czasy… już nigdy nie wrócą…Jak ja to mówie-mam juz bliżej niz dalej… 😆 ok-nie jestem taka stara,ale cos jednak się zmieniło w moim zyciu.Mam prawie 21 lat,ale młodosc już przestała mnie grzac niestety… 🙁 😉
2 września 2007 at 12:58[usunięto_link] wrote:
Jak ja to mówie-mam juz bliżej niz dalej… 😆 ok-nie jestem taka stara,ale cos jednak się zmieniło w moim zyciu.Mam prawie 21 lat,ale młodosc już przestała mnie grzac niestety… 🙁 😉
ło jesu, to ja już chyba się sypię, skoro ty „taka stara jesteż” 😉
młodożć przestała cię grzać… kobieto!! weź z życia ile wlezie!! mając (prawie) 21 lat trzeba korzystać…
i nie marudź… 😉 czy to jakiż kącik marudera?? 😯 8)2 września 2007 at 15:09jutro do szkoły, tragedia. a na dodatek nowa szkoła ;/
wrr. az się boje.Trzymajcie kciuki zeby było dobrze 🙂
2 września 2007 at 16:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jak ja to mówie-mam juz bliżej niz dalej… 😆 ok-nie jestem taka stara,ale cos jednak się zmieniło w moim zyciu.Mam prawie 21 lat,ale młodosc już przestała mnie grzac niestety… 🙁 😉
to w takim razie ja już się rozsypałam 😛 😛 można mnie zbierać 😛 😛
kiziaa głowa do góry 🙂 nie taki diabeł straszny jak go malują 😛 😛 wierz mi 😀 co prawda 5 lat temu skończyłam studia, ale pamiętam jak to było 😛 😀
2 września 2007 at 17:51[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
młodożć przestała cię grzać… kobieto!! weź z życia ile wlezie!! mając (prawie) 21 lat trzeba korzystać…
i nie marudź… 😉 czy to jakiż kącik marudera?? 😯 8)He he,a korzystam,korzystam 😀
5 września 2007 at 20:16ehhh dzisiaj to ten dzien jakiż taki do d*** nie podobny. Najpierw pokłóciłam sie z facetem na gg, potem rozmawiałam z koleżanką też ma jakies problemy az sie poryczała, pósciłam sygnałka do [no własnie do kogo 😕 kochanka 😕 ] nie odpóscił, a kurcze czasami to mam ochote zejżć juz z tego żwiata
- AutorOdp.