• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Jestem mocno wczorajsza… cóż uroki bycia studentką 😉 oj zamotałam się straaaasznie… mam nadzieję,że w nic sie nie wpakuje tym razem 😕 ehhh….szkoda,że nie urodziłam się w dwóch egzemplarzach… 😕

Ja mam to samo, ale jakoż znowu załapię taki tryb życia.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem wyczerpana… cały tydzień wczesnego wstawania,wieczorne spontany,wczorajsza impreza… wszystko sie dziż skumulowało i ledwie stoję na nogach(w sumie to ekonomicznie,bo nie piłam dziż nic a czuję sie jakbym obaliła całego szampana…).Pojechałysmy na przejażdżkę z kumpelami a ja przysypiałam juz w samochodzie 😕 mamnadzieję,że kiedy się wyżpię,forma wróci…

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Przeziębienie mnie łapie… 🙁

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

cały dzień na uczelni.. jutro też.. 😕 😕

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

O masakra… jak mi sie nie chce… musze isc sie spakowac, wykapac i nastawic budzik na 4… Bo jutro znowu na studia:/
    ale w piatek znowu w domu 🙂

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Nie chce mi się iżć na uczelnię, włażciwie nie mam zajęć, ale może będzie spotkanie w sprawie praktyk i trzeba zajrzeć… z Wojtkiem nie rozmawiałam od tygodnia, w nocy pracuje, w dzień żpi…. dalej mam okropny katar, a w sobotę wesele… nie mam ochoty tam jechać…. a za tydzień następne…. zła jestem 👿

Myszka19
    Member
    • Ekspert

Tomek znów cały tydzień pracuje.. 🙁 dodatkowo musi się wyspowiadać przed chrzcinami (będzie chrzestnym) wiec do niedzieli będziemy musieli być bardzo grzeczni.. Mam nadzieję że w piątek się wyspowiada dopiero.. ;P

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a mi sie wszystko wali – zwiazek, finanse i to powaznie i mam na dzis dosc wiadomosci wszystkich 😥

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

No cóż nie wiem co sobie myżleć na temat przedszkola. Bardzo mnie zezłożciła pewna sprawa. A mianowicie:

Jak niektóre z was wiedza mój szkrab był dzisiaj pierwszy raz w przedszkolu. Zaprowadziłam go o 8 rano. O 12 przyszłam na umówioną „kontrolę”. Dyrektorka pochwaliła malucha, ładnie grzecznie się bawił, powiedziała że nie ma co go zabierać, niech się bawi. Miałam po niego przyjżć o 16.

Nie wytrzymałam i już o 15:30 poszłam. Przedszkole mam pod nosem więc byłam tam za minutę. Ja wchodzę – przedszkole puste. Mo syn chodzi za rękę z jakąż panią. Zobaczył mnie i w płacz. Przytulił się i powiedział że bardzo tęsknił.

Jedna z pań wyjażniła mi że dziecko odbiera się już przed 15 ( a płacone jest do 16) bo wszyscy tak robią. Pytam dlaczego nikt nie zadzwonił do mnie?! Nie mieli nr tel. bo dyrektorka nie zostawiła. I teraz pytanie – jakby mojemu dziecku coż się stało to co? nawet bym o tym nie wiedziała! teraz jeszcze kilka dni nie pracuję – ale za „chwilę” będę pracowała do 16. I co – dziecko wystawią mi przed przedszkole? Normalnie paranoja. Jestem zawiedziona.

Dziecko jest bardzo ciche po powrocie. Nic nie opowiada. W ogóle nie przeżywa tego pierwszego dnia. Tyle chociaż że gdy pytam czy jutro pójdzie to mówi że chce .

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

grrr jak jak nienawidze mojej 'cudownej’ migreny 🙄

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Nogi mnie bolą a co dopiero bedzie jutro. Poszłam na silownie po półrocznej przerwie.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

miałam podobnie ale ja poszłam po 3 latach. Na drugi dzień bolał mnie brzuch i tak utrzymywał się ból przez tydzień. Przesadziłam z brzuszkami.

Pamiętaj żeby jutro wykonać ćwiczenia na partie ciała które bolą – gdy je rozgrzejesz powinno mniej boleć

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

xyz dziekuje za rady. Boje sie ze jak jutro będzie mnie boleć to nic nie zrobie tylko poleżę w łóżeczku.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

plan podróży pociągu którym z Tomkiem jedziemy w sobotę do Lublina przedłużył się o 2h 😯 😯 👿 👿

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

plan podróży pociągu którym z Tomkiem jedziemy w sobotę do Lublina przedłużył się o 2h 😯 😯 👿 👿

Jakoż mnie to nie dziwi, my kiedyż czekaliżmy na pociąg, który co chwila miał coraz większa opóźnienei 1h w deszczu i burzy, bo taki był dworzec:/

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę