• Autor
    Odp.
  • Kluseczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Mam dużo nauki. ZA dużo. Geografia, matematyka, biologia, chemia, fizyka…Szkoła mnie wykańcza 🙁

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Mam dużo nauki. ZA dużo. Geografia, matematyka, biologia, chemia, fizyka…Szkoła mnie wykańcza 🙁

i to same najgorsze..

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ehh ale on tak nie musi! 😕 😕 a że tak sie daje…. i to mnie wkur****

a co ja mam powiedziec?
    moj nawet nie potrafi tego zrozumiec dlaczego ja sie denerwuje!
    pon-pt praca i szkola do 21 a weekendy mialy byc nasze a tu daje sie wykorzystywac prawie co weekend!dzis od rana do popoludnia pracowal (w niedziele!!!)przespal sie chwilke i znow na nocke poszedl!
    👿 👿 👿
    poza tym opierdzielilam go bo wczoraj nie mialam humoru bez niego na slubie i to wszystko jego wina!!!ehhh 😥

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

dzisiaj brak tematow do narzekania. Dziwne bo nie pamietam kiedy ostatnio moglam to samo powiedziec. A jednak cudy sie zdarzaja 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

od dziż znam mój plan zajęć 😯 zawsze do 17:45 😯 całe weekendy zmarnowane! 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

zrobiło mi się zimno na ustach.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Przez cały dzień nie mogłam połączyć się z internetem. Nie miałam co ze sobą zrobić więc poszłam spać. Teraz nie mogę zasnąć 👿

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

4 dzien zdycham na zakichany zoladek poraz KOLEJNY 👿 ,nic poza sucha bulka czy rogalem nie jem. 🙁 Bylam u lekarza wczoraj i mam leki na te jelita moje zasrane.Pomyslec,ze walcze z nimi juz rok. 🙁 ZObaczymy czy bedzie w koncu poprawa i bede JADLA 😕 🙄

Myszka19
    Member
    • Ekspert

super!!!!!!!!!!!!! w ogole sie nie będę widywać z Tomkiem.. bo cały tydzień w pracy siedzi a w weekendy oboje mamy studia od rana do wieczora! supeeeeeer!!!!!!!!!!!!! :((

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Co ja sobie myżlałam. 24 lata nie mogłam na nim polegać a teraz zmian chciałam….
    Musze zapisać dziecko do przedszkola. Mąż przenosi się do innego miasta do pracy, ja włażnie dostałam pracę, moja mamusia pracuje a ojciec, no włażnie ojciec znowu pije

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

super!!!!!!!!!!!!! w ogole sie nie będę widywać z Tomkiem.. bo cały tydzień w pracy siedzi a w weekendy oboje mamy studia od rana do wieczora! supeeeeeer!!!!!!!!!!!!! :((

Myszko ojej 😐 Nie smutaj ,napewno znajdzie jakos dla Ciebie czas i chociaz na chwile sie zobaczycie.:) Glowka do gory i ne plakaj plosie 😉 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Muszę isć na projektowanie:/

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Okres spóźnia się już 10 dzień….. ileż to można…. pewnie dostanę za tydzień na wesele 👿 👿

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

xyz – nie zazdroszcze , zycie takie durne czasem, ze jak sie cos uklada (bo zrozumialam ze dostalas te prace) to dla rownowagi musi nam przylozyc po d****.
    MIalam narzekac ze moj maz zadzownil, ze znow wyjezdza, ale wydaje mi sie to takie zalosne przy twoim poscie 😳

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jestem mocno wczorajsza… cóż uroki bycia studentką 😉 oj zamotałam się straaaasznie… mam nadzieję,że w nic sie nie wpakuje tym razem 😕 ehhh….szkoda,że nie urodziłam się w dwóch egzemplarzach… 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę