- AutorOdp.
- 16 października 2007 at 13:49
za szybko idzie mi kasa z karty w phonie : /
16 października 2007 at 14:31buuuuuuuuuuuuu, tyle mam do powiedzenia 🙁
16 października 2007 at 14:32o kuźwa ! ile tego jest O o
16 października 2007 at 15:42[usunięto_link] wrote:
…a jeszcze niedawno zanosiło sie na to,że utkwię w miejscu nie wiedząc co dalej z sobą zrobić..
A ja włażnie tkwię w takim miejscu.. 😕
Buuu.. 🙁16 października 2007 at 15:43no normalnie załamka. ja tego nie ogarnę na jutro. a w *upie z tym.
16 października 2007 at 15:53@iga81 wrote:
[usunięto_link] wrote:
…a jeszcze niedawno zanosiło sie na to,że utkwię w miejscu nie wiedząc co dalej z sobą zrobić..
Buuu.. 🙁Działaj Iguż,działaj!Bo jak sie tak zastaniesz zbyt długo to będzie Ci ciężko wystartować później.
16 października 2007 at 15:55dzisiaj umyłam głowę więc jutro będzie siano a nie włosy.
16 października 2007 at 16:06spać mi się chce.
16 października 2007 at 16:10jestem leń.
16 października 2007 at 16:23[usunięto_link] wrote:
@iga81 wrote:
[usunięto_link] wrote:
Buuu.. 🙁Działaj Iguż,działaj!Bo jak sie tak zastaniesz zbyt długo to będzie Ci ciężko wystartować później.
Taaa…Warn zdaję sobie z tego sprawę..
Tylko, że ja po prostu nie wiem jaki kierunek mam obrać..
Pogubiłam się… ehh.. 😕16 października 2007 at 16:24muszę czekać.
17 października 2007 at 07:47I’m ill again :/ f**K!
Zdycham na katar,gardlo i leb ale temp. ni mam wiec za niedlugo ide na spacer bo nie mam zamiaru w chacie siedziec! 😕
17 października 2007 at 10:27Tigerko nie jesteż sama. Ja też jestem chora a za oknem żwieci słoneczko.
17 października 2007 at 12:53No to ja sie dołączę do narzekania na dolegliwożci: boli mnie gardło (jakby w żrodku szalało stado dzikich bestii- to chyba z reklamy 😉 no i boli mnie głowa jak jasna ch……………….., zimno mi – czyzbym złapała jakąż infekcję od was dziewczynki ? nie wysłałyżcie mi czegoż ?
17 października 2007 at 14:48Kuzwa! 😕 Nie no dziewczynki widze epidemia jakas :/ Pomimo piekne i cieplej pogody pol dnia polazilam po miescie z kumpela i kupilam sobie kapciuszki domowe 😆 Ale gardlo daje ,ze hoho.Nawet zadne tabletki do ssania nie dzialaja:/ Pozatym glowa boli ,katar mneijszy ehhh… Mam andzieje,ze to nie angina :/ Bo w tych tramwajach czy gdziekolwiek wszyscy psikaja,kaszla to potem i ja:/ ehh wrrrrrrrrr 🙁
No ale przynajmniej nie ejstem sama. 🙄 🙁 Trzymajmy sie dziewczynki i zdrowka Wam zycze! - AutorOdp.