• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

@ dni był synuż w przedszkolu. 2 tygodnie chorował – męczyliżmy się wszyscy. Bo katar u 3-latka który za c*****ę nie chce wydmuchać nosa to katastrofa!
    2 dni chodził do przedszkola i znowu gorączkuje. Znowu leki. Czy nie może być teraz z górki?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie martw sie. to raczej normalne w pierwszym roku kariery przedszkolaka. moj brat tez tak mial. wiecznie katar (a nosa nienawidzi dmuchac do tej pory), gardlo, kaszel. ale pozniej mu przeszlo i juz wcale nie chorowal.

ja dzis mam sporo do roboty. wiec siedze przy biurku i robie. a jak mi sie nie chce…jak cholera.

prawie zadnej przyjemnosci z dlugiego weekendu.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

byłam na zakupach… chciałam kupic buty ale zadne mi nie odpowiadały 🙁 i skonczyło sie na kupnie nozyczek, pilniczka i pumexu 😕 … czemu zawsze mam problem z zakupami 😕

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Byłam wczoraj 13 godzin w pracy. Katastrofa iżć w niedzielę do pracy i jeszcze na tak długo.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dziż trening:/

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

No to ja też odreaguję… żladem Warn i Zielonookiej ➡

Dosijknjknv njvishnj ndviewijvhx kxjhih ebvhs jcijnsvi… ❗ Hjvoa hvnbnc ❗ Kkfuib bcjhbjis njhsudhvusnvn ❗ Ojoijdiv ❗ ❗ ❗

Zielonooka
    Member
    • Guru

faceci to głupki!

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

kaszel mnie męczy 🙁

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

pierwszy raz w życiu nie obudził mnie budzik rano!! nie wiem dlaczego, wprawdzie miał zadzwonić na dwie godziny po moim położeniu się spać, ale generalnie jestem młoda i zdrowa i jednak powinnam się była obudzić.

Jestem teraz mocno załamana, bo nie zdążyłam na wykład i to mój najukochańszy… I będę miała cały dzień rozpieprzony teraz.

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wczoraj sie strulam mlekiem bo bylo stare a ja glupia wymieszlaam i zdycham drugi dzien no comment jaka ja idiotka… 🙄

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

jeszcze nie ma żniegu za oknem a na żwiecie tyle bałwanów 👿 👿
    grrrr mam już dożc tych facetów 😡 😡

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Boli mnie znowu brzuszek 🙁 Wszystkim sie denerwuje i przejmuje ehhhh 😥

Zielonooka
    Member
    • Guru

Dziż nie mam na co narzekać, oprócz nawału pracy jak wrócę.

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

aaaaaaa dawno nie miałam tak złego dnia!
    Okazało się rano, że nie ma wody i musiałam myć zęby w Kropli Beskidu marząc tylko o prysznicu (dawno się nie czułam taka nieatrakcyjna), a wychodząc z klatki schodowej prawie wpadłam w ogromną dziurę z której wystawała tylko głowa robotnika („aaa nooo, włażnie naprawiamy. Nieee, nie mamy k** pojęcia, co się stało, eee jakaż awaria, chyba dziż się nam nie uda tego dziż skończyć”) i żeby ją obejżć musiałam p****żć kilka metrów w błocie prawie po kolana!!!

Jakiż koszmar normalnie!

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

a ja nie będę dziż marudziła 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę