• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Mam zakwasy:/

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

Przemek jest na mnie zły 🙁 🙁 ( chłopak z którym od pewnego czasu sie spotykam )…jest mi smutno, przykro..tęsknię ze nim..i w ogóle chcę żeby w końcu wszystko się ułożyło … buuuuu 😥 😥 😥

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Miałam na dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia a ja co? hm… lenistwo się włączyło i nic nie zrobiłam 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

wlasnie wychodze do pracy, a z nieba leca substancje blizej niezidentyfikowane. chyba wloze dzisz czapke.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

nie mam czasu na zakupy, nie mam czasu posprzątać mieszkanie, nie mam czasu na pranie, na zrobienie wokół siebie czynnożci upiększających. Praca zabrała mi czas który miałam na wszystko przez 4 lata.
    Synuż już miesiąc choruje. Teraz bierze zastrzyki – nawet dzielnie to znosi, ale jego 3-letnia dupcia jest skuta aż żal patrzeć.

Zielonooka
    Member
    • Guru

Wczoraj miałam straszny dzień:( Wszystko się posypało. Ale dziż będzie lepiej…

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

wykończona po zajęciach…jak dobrze że jutro wolne

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

zalamana jestem i nie zakocham sie juz NIGDY!!!!! 😥

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

czemu? co się stało?

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

czemu? co się stało?

Rozeszlismy sie…moj Piotrek juz nie moj…. po ponad 2 latach (dla mnie szczesliwych) zostawil mnie jak niepotrzebny przedmiot i uznal,ze JUZ mnie nie kocha i do konca nie kochal…….. Nie chce juz nigdy faceta!! Bede stara panna ! 🙁 😥 😥 😥 😥

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

załapałam doła 🙁 🙁 🙁 .. wszystko przez facetów
    mam dożć 😥 😥

tigerka przykro mi strasznie..niedawno przechodziłam przez to samo,zreszta co ja mówię dalej przechodzę 😥
    a może jednak wszystko będzie dobrze??może to tylko chwilowy kryzys??
    3maj się cieplutko..oby wszystko się ułożyło

tigerka
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

załapałam doła 🙁 🙁 🙁 .. wszystko przez facetów
    mam dożć 😥 😥

tigerka przykro mi strasznie..niedawno przechodziłam przez to samo,zreszta co ja mówię dalej przechodzę 😥
    a może jednak wszystko będzie dobrze??może to tylko chwilowy kryzys??
    3maj się cieplutko..oby wszystko się ułożyło

Dziekuje Ci Niebo86! :* Heh nie wierze juz w nic i czuje,ze nie ebde szczesliwa i tym bardziej nie uwierze facetowi juz..:( 😥 I u mnie sie nic juz nie ulozy bo jest definitywny koniec tak wybral i ja rowniez bo nie chcialam duzej cierpiec….Dzieki raz jeszcze ! Tez sie trzymaj cieplutko i jak cos wal smialo!
    Pozdrawiam,tigerka 🙁

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

Dziekuje Ci Niebo86! :* Heh nie wierze juz w nic i czuje,ze nie ebde szczesliwa i tym bardziej nie uwierze facetowi juz..:( 😥 I u mnie sie nic juz nie ulozy bo jest definitywny koniec tak wybral i ja rowniez bo nie chcialam duzej cierpiec….Dzieki raz jeszcze ! Tez sie trzymaj cieplutko i jak cos wal smialo!
    Pozdrawiam,tigerka 🙁

Nie masz za co dziekowac..w koncu jestesmy tu po to zeby sie wzajemnie wspierac!!
    Naprawde strasznie mi przykro..ehhh sama nie wiem o napisac 🙁 🙁
    Moj poltoraroczny zwiazek skonczyl sie ok 3 miesiecy temu a ja nadal nie wiem co z soba zrobic..nie potrafie juz zaufac facetom, nie potrafie sie otworzyc..strasznie cierpie i przykro mi ze koleja osoba musi przechodzic przez cos podobnego..Nikt nie powinien tak cierpiec!! 😥 😥

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

dzisiaj nam baba rozwaliła samochód 🙁

Niebo86
    Member
    • Zasłużony

wlasnie dostalam wyniki..oblalam kolosa z maty..shit 😕 😕

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę