- AutorOdp.
- 7 listopada 2007 at 17:09
Mam zakwasy:/
8 listopada 2007 at 20:53Przemek jest na mnie zły 🙁 🙁 ( chłopak z którym od pewnego czasu sie spotykam )…jest mi smutno, przykro..tęsknię ze nim..i w ogóle chcę żeby w końcu wszystko się ułożyło … buuuuu 😥 😥 😥
8 listopada 2007 at 22:04Miałam na dzisiaj tyle rzeczy do zrobienia a ja co? hm… lenistwo się włączyło i nic nie zrobiłam 🙂
10 listopada 2007 at 10:32wlasnie wychodze do pracy, a z nieba leca substancje blizej niezidentyfikowane. chyba wloze dzisz czapke.
10 listopada 2007 at 10:44nie mam czasu na zakupy, nie mam czasu posprzątać mieszkanie, nie mam czasu na pranie, na zrobienie wokół siebie czynnożci upiększających. Praca zabrała mi czas który miałam na wszystko przez 4 lata.
Synuż już miesiąc choruje. Teraz bierze zastrzyki – nawet dzielnie to znosi, ale jego 3-letnia dupcia jest skuta aż żal patrzeć.10 listopada 2007 at 10:51Wczoraj miałam straszny dzień:( Wszystko się posypało. Ale dziż będzie lepiej…
10 listopada 2007 at 17:49wykończona po zajęciach…jak dobrze że jutro wolne
11 listopada 2007 at 18:27zalamana jestem i nie zakocham sie juz NIGDY!!!!! 😥
11 listopada 2007 at 18:39[usunięto_link] wrote:
zalamana jestem i nie zakocham sie juz NIGDY!!!!! 😥
czemu? co się stało?
11 listopada 2007 at 18:45[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
zalamana jestem i nie zakocham sie juz NIGDY!!!!! 😥
czemu? co się stało?
Rozeszlismy sie…moj Piotrek juz nie moj…. po ponad 2 latach (dla mnie szczesliwych) zostawil mnie jak niepotrzebny przedmiot i uznal,ze JUZ mnie nie kocha i do konca nie kochal…….. Nie chce juz nigdy faceta!! Bede stara panna ! 🙁 😥 😥 😥 😥
11 listopada 2007 at 18:51załapałam doła 🙁 🙁 🙁 .. wszystko przez facetów
mam dożć 😥 😥tigerka przykro mi strasznie..niedawno przechodziłam przez to samo,zreszta co ja mówię dalej przechodzę 😥
a może jednak wszystko będzie dobrze??może to tylko chwilowy kryzys??
3maj się cieplutko..oby wszystko się ułożyło11 listopada 2007 at 18:54[usunięto_link] wrote:
załapałam doła 🙁 🙁 🙁 .. wszystko przez facetów
mam dożć 😥 😥tigerka przykro mi strasznie..niedawno przechodziłam przez to samo,zreszta co ja mówię dalej przechodzę 😥
a może jednak wszystko będzie dobrze??może to tylko chwilowy kryzys??
3maj się cieplutko..oby wszystko się ułożyłoDziekuje Ci Niebo86! :* Heh nie wierze juz w nic i czuje,ze nie ebde szczesliwa i tym bardziej nie uwierze facetowi juz..:( 😥 I u mnie sie nic juz nie ulozy bo jest definitywny koniec tak wybral i ja rowniez bo nie chcialam duzej cierpiec….Dzieki raz jeszcze ! Tez sie trzymaj cieplutko i jak cos wal smialo!
Pozdrawiam,tigerka 🙁11 listopada 2007 at 19:05Dziekuje Ci Niebo86! :* Heh nie wierze juz w nic i czuje,ze nie ebde szczesliwa i tym bardziej nie uwierze facetowi juz..:( 😥 I u mnie sie nic juz nie ulozy bo jest definitywny koniec tak wybral i ja rowniez bo nie chcialam duzej cierpiec….Dzieki raz jeszcze ! Tez sie trzymaj cieplutko i jak cos wal smialo!
Pozdrawiam,tigerka 🙁Nie masz za co dziekowac..w koncu jestesmy tu po to zeby sie wzajemnie wspierac!!
Naprawde strasznie mi przykro..ehhh sama nie wiem o napisac 🙁 🙁
Moj poltoraroczny zwiazek skonczyl sie ok 3 miesiecy temu a ja nadal nie wiem co z soba zrobic..nie potrafie juz zaufac facetom, nie potrafie sie otworzyc..strasznie cierpie i przykro mi ze koleja osoba musi przechodzic przez cos podobnego..Nikt nie powinien tak cierpiec!! 😥 😥11 listopada 2007 at 19:07dzisiaj nam baba rozwaliła samochód 🙁
11 listopada 2007 at 20:37wlasnie dostalam wyniki..oblalam kolosa z maty..shit 😕 😕
- AutorOdp.