- AutorOdp.
- 11 listopada 2007 at 20:47
Tigerko naprawdę bardzo mi przykro…
… a sam zacząłem już uważać, że wszystkich niepoprawnych romantyków
powinni wystrzelać – mniej by się męczyli przynajmniej ehhh11 listopada 2007 at 20:58[usunięto_link] wrote:
Rozeszlismy sie…moj Piotrek juz nie moj…. po ponad 2 latach (dla mnie szczesliwych) zostawil mnie jak niepotrzebny przedmiot i uznal,ze JUZ mnie nie kocha i do konca nie kochal…….. Nie chce juz nigdy faceta!! Bede stara panna ! 🙁 😥 😥 😥 😥
Oj… przykro mi 🙁 Zawsze to powtarzałam-faceci to dranie 👿 Witam wżród singli i mam nadzieję,że wkrótce dostrzerzesz uroki bycia wolną kobietą 😉
11 listopada 2007 at 21:03[usunięto_link] wrote:
Zawsze to powtarzałam-faceci to dranie 👿
Warn – Tylko nie wrzucaj tak zaraz wszystkich do jednego wora…
…a Tigerka to osóbka o silnym charakterze. Tigerko- dasz radę – jakby co to pomożemy 😉
Trzym się.11 listopada 2007 at 21:25[usunięto_link] wrote:
Rozeszlismy sie…moj Piotrek juz nie moj…. po ponad 2 latach (dla mnie szczesliwych) zostawil mnie jak niepotrzebny przedmiot i uznal,ze JUZ mnie nie kocha i do konca nie kochal…….. Nie chce juz nigdy faceta!! Bede stara panna ! 🙁 😥 😥 😥 😥
Eeeee… 😕
Zupełnie jakbym czytała o moim ex..
Staram sie nie rysować wszystkich (facetów) jedną kredką… ale to nie jest łatwe.. 😯 Mam wrażenie, że gdy życie we dwoje przestaje byc „sielanką” ONI odpuszczają.. 🙄
Strasznie mi przykro Tigerko.. 🙁 Tylko się nie łam kobieto i nosek do góry..12 listopada 2007 at 15:55Samochód się zepsuł, kasa zbyt szybko się rozeszła i jeszcze jutro ten cholerny egzamin na prawko 🙁
12 listopada 2007 at 16:42faceci są beznadziejni
12 listopada 2007 at 18:24[usunięto_link] wrote:
faceci są beznadziejni
zgadzam się
😕12 listopada 2007 at 19:21Przykro mi, domyżlam się co czujesz Tigerko. Faceci są podli…Nie wiem co bym zrobiła, gdyby mój mnie zostawił, chyba bym już nie zaufała nikomu… 🙁
12 listopada 2007 at 19:26Tiogerko przykro mi
wiemy że Ci przykro i strasznie zle miejmy nadzieje ze za pare dni spojzysz na to inaczej trzymaj sie 12 listopada 2007 at 21:01ehh.. 🙁
12 listopada 2007 at 22:34Jestem cała obolała po sobocie(„przepraszam” nie sprawi,że moje siniaki znikną 😆 ),ciągle chce mi się spać i wyszłam dziż na kujona… 😉
12 listopada 2007 at 22:40za 20 min mój były kończy 22 lata…jeszcze rok temu spędzaliżmy to żwięto razem..ojj nie przypuszczałam wtedy że kolejne będą już osobne …smutno jakoż 🙁 🙁
13 listopada 2007 at 01:29od ostatniego okresu minęło 50 dni i nie wiem co mam myżleć 😥 😯
13 listopada 2007 at 12:13jakoż tak do d*** jest 🙁
13 listopada 2007 at 12:24sasiedzi zalali mi kawalek sufitu w lazience i unikaja odpowiedzialnosci. nie wiedza, z kim zadarli.
wyslalam im nalot ze spoldzielni, znajomego hydraulika… zastanawiam sie jeszcze czy nie wybrac sie do nich z prwanikiem. a znam kilku. jeden jest moim ojcem chrzestnym:)))
- AutorOdp.