- AutorOdp.
- 1 stycznia 2008 at 15:14
[usunięto_link] wrote:
łeeeeee jutro wracamy do rzeczywistożci ;/ Koniec wolnego 🙁
to jest ból!!
1 stycznia 2008 at 15:18[usunięto_link] wrote:
łeeeeee jutro wracamy do rzeczywistożci ;/ Koniec wolnego 🙁
ja na szczężcie jeszcze jutro odpoczywam..a dziż jestem nie do życia 😕
po sylwestrze spędzonym w krakowie położyłam sie o 7 do łóżka i teraz ledwo żyję 🙁1 stycznia 2008 at 17:10Ha! A ja mam wolne do przyszłego wtorku 😀
1 stycznia 2008 at 17:42Booooli mnie głowa:/
1 stycznia 2008 at 21:01@Magduż wrote:
Ha! A ja mam wolne do przyszłego wtorku 😀
nic tylko pozazdroscić
2 stycznia 2008 at 10:37Miałam tak dużo wolnego, a zrobiłam niewiele…
Ja nie chcę jutro iżć, mi jest tak dobrze w domku. :2 stycznia 2008 at 10:41[usunięto_link] wrote:
Miałam tak dużo wolnego, a zrobiłam niewiele…
Ja nie chcę jutro iżć, mi jest tak dobrze w domku. :u mnie podobnie:/
2 stycznia 2008 at 13:20A ja włażnie byłem w Okręgowym Inspektoracie Pracy – jutro idę w paszczę lwa 😉
2 stycznia 2008 at 13:41🙁 🙁 🙁
pudełeczko z pudrem trzasnęło o ziemię… a że był w kamieniu, to puder się roztrzaskał… 😕
teraz muszę iżć kupić nowy…
2 stycznia 2008 at 14:15a ja jestem wkurzona, bo obiecywał mi poprawę skórko jad jeden a nadal robi to samo, mam go już głęboko w d… i już nie przebaczę to już KONIEC!!! 🙁
2 stycznia 2008 at 14:21@Onione wrote:
[usunięto_link] wrote:
A ja włażnie byłem w Okręgowym Inspektoracie Pracy – jutro idę w paszczę lwa 😉
potyczki z pracodawcą czy chcesz dołączyć do grona PiPmenów?
Onionku – tu żem całą historyję opisał [usunięto_link]
Edit
P.S. mój nick tam to „Biedny_ja” 😉2 stycznia 2008 at 14:22robię zadanie z prawa ale nie mam weny twórczej 🙁 a do tego zadania jest mi potrzebna strasznie! 😥 😥 😥 😥
2 stycznia 2008 at 18:30[usunięto_link] wrote:
a ja jestem wkurzona, bo obiecywał mi poprawę skórko jad jeden a nadal robi to samo, mam go już głęboko w d… i już nie przebaczę to już KONIEC!!! 🙁
Nie będzie to pewnie pocieszeniem ale ten rok też dla mnie się kiepsko zaczął.
Miejmy tylko nadzieję, że powiedzenie – jaki początek nowego roku tak cały nie jest prawdziwe 😉2 stycznia 2008 at 19:32[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a ja jestem wkurzona, bo obiecywał mi poprawę skórko jad jeden a nadal robi to samo, mam go już głęboko w d… i już nie przebaczę to już KONIEC!!! 🙁
Miejmy tylko nadzieję, że powiedzenie – jaki początek nowego roku tak cały nie jest prawdziwe 😉Też mam taką nadzieję!! 🙄
2 stycznia 2008 at 20:00[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Miejmy tylko nadzieję, że powiedzenie – jaki początek nowego roku tak cały nie jest prawdziwe 😉Też mam taką nadzieję!! 🙄
hihi ja też 😛 bo pod koniec imprezy sylwestrowej się posprzeczałam z Tomkiem 😛 tzn on coż powiedział czego nie powinien.. 😛
- AutorOdp.