• Autor
    Odp.
  • lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Jutro mam stresujący dzień na uczelni i mój „ulubiony” przedmiot – historia literatury niemieckojęzycznej.
    Zapchał nam się odpływ w wannie i dziż będzie trzeba się umyć w misce.
    Moja współlokatorka jest strasznie upierdliwa, ale dzisiaj wyjątkowo mnie wkurzyła…

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Włażnie sie dowiedziałam, że jestem żwietnym przykładem marnowania sobie życia.. Mniejsza o to, o co chodzi.. 😕 To, że ktoż mysli w ten sposób.. to też w tej chwili nie ważne. Najgorsze jest to, że dowiaduje sie o tym przypadkiem.. i nie od autora tej wypowiedzi..
    Ehh.. no i fakt, że byc może ta osoba ma rację.. 🙁

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Mam dziż przed sobą rajd po urzędach. Kiepska perspektywa 😕 No i znowu ta pogoda jakaż taka jest lelawa 😕 Zimnooooo, szaroooo i wietrznie 😯 Bleee…

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Nie wyspalam sie…:/ SPAAAAAC!!!

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

zaraz do pracy po tak długim wolnym.. 🙁

ausia
    Member
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

A ja mam olbrzymi, problem, i nie wiem, co mam zrobić.. błagam pomóżcie mi, doradźcie, co mam zrobić..???? bo naprawdę jestem w wielkiej kropce… 😥 😥
    Ale już tłumaczę o, co chodzi, umówiłam się na sobotę na spotkanie z nowo poznanym chłopakiem, pech chce, że polubiłam go.. ale to nie ten problem, mój były nie daje mi spokoju, pisze do mnie e-maile, wydzwania, i esemesuje, zaczepia mnie na gg i cały czas błaga mnie, abym mu wybaczyła i dała jeszcze jedna szansę. Więc on mnie nagle, bez żadnego słowa wyjażnienia porzuca i zostawia, a teraz tłumaczy mi się tym, że sam nie wie czemu tak postąpił i że to więcej się nie powtórzy, ponieważ teraz po tym rozstaniu widzi jak bardzo mnie kocha i jak bardzo mu na mnie zależy, dlatego chce do mnie wrócić i zacząć wszystko od nowa, bo jak to napisał KOCHA MNIE!
    I, co mam zrobić!?? doradźcie i pomóżcie, bo głowię się nad tym od wczoraj… i nie wiem, co zrobić.. 😥 😥

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

@Onione wrote:

Mam wrazenie, za jakies widmo „grypy jelitowej” sie nade mna unosi… A kysz! a sioo! 👿

Nade mną też się unosi to widmo…brzuch mnie boli i mi niedobrze… :

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ausia, jeżli coż do niego czujesz to ja bym sie spotkała, wiesz niezobowiązująco posłuchać co ma do powiedzenia, bo potem będziesz się zastanawiała czemu tak bez słowa Cię zostawił.

A ja mam obrzydliwego kolosa jutro:(:(

KrolewnaSniegowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

A ja egzaminy od 20 stycznia 😐

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Egzaminy – egzaminami, ale chyba piąty dzień już mnie brzużż boli 😕

Heroina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Ja muszę ponarzekać na pogodę. Żeby jeszcze przynajmniej żnieg był, ale nie. Przez ten mróz złapałam paskudne grypsko, które mnie już trzyma od tygodnia. I nawet babcina herbatka z malin nic tu nie pomaga. A do lekarze przecież nie pójdę.

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Ja muszę ponarzekać na pogodę. Żeby jeszcze przynajmniej żnieg był, ale nie. Przez ten mróz złapałam paskudne grypsko, które mnie już trzyma od tygodnia. I nawet babcina herbatka z malin nic tu nie pomaga. A do lekarze przecież nie pójdę.

najlepszy jest max gripeks, czy jakoż tak się pisze.. 🙂

A mnie też, zaczyna, coż łapać! 😥

Zielonooka chyba tak zrobię dzięki!! 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Głupi prowadzący zjechał całą grupę, że jesteżmy do niczego i najgorsze jest to, że każdego z osobna też. Szok. Zwłaszcza, że tydzień temu to za co nas zjechał było niby ok 😯

ausia
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Głupi prowadzący zjechał całą grupę, że jesteżmy do niczego i najgorsze jest to, że każdego z osobna też. Szok. Zwłaszcza, że tydzień temu to za co nas zjechał było niby ok 😯

a o kim piszesz? 😯

Heroina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Anusia, dzięki za radę 🙂 W sumie cały czas jadę na gripeksach bo inaczej to bym z łózka nawet nie była w stanie wyjżć.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę