Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę

• Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez pstrokatka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 1,244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

@Zielonooka wrote:

żwiat spadł mi na głowę 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 beczy

Co się dzieje??

A ja jestem wżciekła. Zła i w ogóle jsdhfauiw. Az mi się krzyczec chce. A zła mogę byc tylko na siebie. Niby nie blondynka, a taka głupia 😕

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja mam nos zatkany tak jakby mi ktos dwa korki od wina wsadzil i nie moge juz tego wytrzymac. Mam dosc 😥

Niuszka86
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

jeden z moich kocurków wybrał wolnożć 🙁 Kotek mu się zachciało, Romeo zakichany!
    Czy ja byłam złą kocią matką?! 🙁

Sandy
    Członek
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

mam kaca i mi caly dzien jest nie dobrze 🙄
    poza tym wczoraj na imprezie jacys nacpani ochroniarze z niewiadomego mi do tej pory powodu brutalnie mnie ze sceny sciagneli i mam pelno siniakow 👿

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

no tyyy…ja w poniedzialek mam trzy zaliczenia, a jutro cholerne szkolenie. i tez chyba mam lenia.
    zastanawiam sie, czy nie pojsc spac, zeby miec jutro wiecej sily hehehe, ale wiem, ze to do bani pomysl.

MIECZ-NICK
    Członek
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

A mnie sie auto psuje i mam boja ile nim jeszcze pojezdze 🙁 nie mam zbyt wiele kasy na naprawde a tak naprawde to wypadaloby pomyslec o zmianie auta , bo teraz to jezdzaca trumna, kiedys moga mnie pochowac całą w tym aucie 🙁

tigerka
    Członek
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Mam dosyc zasranej pokrzywki nie wiadomo przez co:/ Slaba jestem,swendze sie i leb mnie boli..a jeszcze nauka i prawko dzisiaj… 🙄

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mam jutro kolosa z filozofii i co robię?siedzę na forum 😕

Ines
    Członek
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja ma niedługo 2 okropnie trudne egzaminy i mam taaaakiego lenia… I również siedzę na forum. A oprocz tego mam doła.

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

w niedziele kolos z mikro.. a tak mi się nic nie chce.. 😛

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

$#^#^$# ulali mnie na cwiczeniu, nad ktorym spedzilam ostatni tydzien i na kosultacjach nie mowil,ze jest zle. Ciekawe co z zaliczeniem teraz, ech;/

ausia
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

@Zielonooka wrote:

$#^#^$# ulali mnie na cwiczeniu, nad ktorym spedzilam ostatni tydzien i na kosultacjach nie mowil,ze jest zle. Ciekawe co z zaliczeniem teraz, ech;/

Tak mi przykro! dziewczyny Wam też współczuję… a ja mam ochotę się położyć i spać, tak mnie ta pogoda wnerwia, mało tego, kolega miał mnie w tym tygodniu umówić na spotkanie z babką w sprawie pracy.. i nie mogę go dorwać… 😡 i nie wiem, co sie dzieje! 😡

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

no…3 sesje, caly weekend w pracy, egzamin i zaliczenie w poniedzialek. nie jest rozowo. ale pocieszam sie faktem, ze zdam sobie wszystko ladnie na poczatku, a pozniej prawie miesieczne wakacje:)))

Hegemonia
    Członek
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Y ten, spadło mi to to to jakież takie białe i ciapowate za oknem, że niby żnieg, ale jakis taki rozmokły, topi się łzawo…A słonecznie tak wczoraj było, tak zielono…ehh….

Niuszka86
    Członek
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

ups 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 796 do 810 (z 1,244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę