Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę

• Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez pstrokatka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 1,244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

a ja wczoraj robilam miliardy brzuszkow i w ogole katowalam sie pol dnia cwiczeniami na moj brzucho i dzis mam taaaaakie zakwasy ze niedowiary:( poza tym mam dzis lenia i potrzebuje porzadnego kopniaka w de;p

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

rozchorowałam się:/

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Wszystko jest do d…. mam chorą skóre głowy której nie da się całkowicie wyleczyć, bo choroba cały czas nawraca wydaje miliony na lekarstwa, które pomagają tylko kiedy się je stosuje , muszę p****żć setki badań z jakiej to przyczyny jest ta choroba, ale oczywiżcie jeszcze rzaden lekarz tego nie umie ustalić 😕 muszę smarować łep jakimiż żmierdzącymi mażciami i płynami i chodzić z tłustymi włosami cały dzień 👿 i jeszcze jakby było tego mało dorobiłam się grzybicy pochwy i za nic na żwiecie nie mogę jej wyleczyć ciągle powraca 🙁 na dokładke dzisiaj żwieci słonko i jest taka piękna pogoda, a mój kochany misio siedzi w pracy 👿

afro_disiac
    Członek
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Vanilka glowa do gory;) Bedzie dobrze!!!!!! Wszystkiego sie pozbedziesz, nie martw sie. I usmiechnij sie – bo przynajmniej masz swojego kochanego misia. Ja nie mam grzybicy pochwy, ale za to misia nie mam:(((((

Zielonooka a ty witamine C tysiaczke, do lozka i ogladac filmy w tv i tez moze byc fajnie;)

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

wkurza mnie samotnosc w zwiazku, jakbym walila glowa w mur, a ktos na biezaco dobudowywal jeszcze mocniejszy od drugiej strony.

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

@afro_disiac wrote:

Vanilka glowa do gory;) Bedzie dobrze!!!!!! Wszystkiego sie pozbedziesz, nie martw sie. I usmiechnij sie – bo przynajmniej masz swojego kochanego misia. Ja nie mam grzybicy pochwy, ale za to misia nie mam:(((((

Zielonooka a ty witamine C tysiaczke, do lozka i ogladac filmy w tv i tez moze byc fajnie;)

A misiu ma fochy dzisiaj i mnie wkurza 🙁

isztar
    Członek
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

chorusia jestem 🙁 kaszel mnie dopadł

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Zmęczyłam się bieganiem na pociąg 😕 i zmarzłam strasznie…zreszta kto to widział,żeby na impreze w plenerze ubierać sobie żakiecik…

MIECZ-NICK
    Członek
    • Pasjonat

Mam chore dziecko , jestem z tym wszystkim sama, maz znowu wyjechal w celach rozrywkowych i lepiej zebyscie nie wiedzieli czego mu zycze bo jak sie spelni to zostane mloda wdowa 😈

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Oj,nie wyspałam się… wroclam o 6 z wesela i teraz jestem pół przytomna… 😕

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

rożnie mi ósemka :(( bolii… :((

katia
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

siódemka? a moze ósemka?

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ops.. 😀 masz racje 😀

MIECZ-NICK
    Członek
    • Pasjonat

Mam poczucie kleski, beznadzieja, doła mam takiego że wieloryb by się w niego zapadł, jakby chlupnał 🙁

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

grrr… nie dożć że p****** na dworze i deszcz pada, to jeszcze moja durna współpracowniczka chyba sie przegrzała na solarce i klimę włączyła… kuźwa… mam w pomieszczeniu 18stopni… jak dla mnie za zimno…

Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 1,244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę