• Autor
    Odp.
  • xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Moja mamusia dostała skierowanie do szpitala 🙁 wyniki wyszły złe i przejdzie szereg badać 🙁

izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

ja jestem chora i do tego mam wielkiego bardzo wielkiego dola bo z moim kotkiem dopiero sie zobacze w pazdzierniku ;(((((
    wszystko jest niesprawiedliwe!! ja sie tak nie bawie
    becze juz chyba 2 dzien z rzedu;(((

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Widziałam JEGO samochód przed JEJ domem 😥 nie myslalam,ze mnie to tak dotknie… 🙁
    Ehhh… no i doszłam do wniosku,ze męzczyźni w moim życiu są niewydażeni… 😕

izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Widziałam JEGO samochód przed JEJ domem 😥 nie myslalam,ze mnie to tak dotknie… 🙁
    Ehhh… no i doszłam do wniosku,ze męzczyźni w moim życiu są niewydażeni… 😕

a ta ona to jakas jego byla?
    nie przejmuj sie napewno to nie jest tak jak myslisz
    😉

WarnGirl
    Member
    • Guru

Nie…ta ona to moja przyajciółka,a on jest kimż,kogo kochałam… 🙁 I to jest dokladnie tak jak myslę 🙁 Ale mimo wszystko trzymam sie nieźle

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Boli mnie glowa,gardlo,kosci,brzuch,mam rozwolnienie do tego wsjo i ogolnie mam dosyc tego wszystkiego! 🙁 Kiedy ja bede zdrowa?? 😥

WarnGirl
    Member
    • Guru

Rozsypałam się totalnie… 😕 nie chce mi się nigdzie wychodzic… z nikim rozmawiac… nawet nie chce mi się robic make-up’u… dno 😕

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Dno bo piatek 13-ego…i nie zdalam egz na prawko i moj kochany wyjechal i w ogole jakos tak zimno i pada :/

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Grypa,angina minela ale brzuch daje do wiwatu.Prawdopodobnie mam skopane jelita badz trzustke przez antykoncepcje i czeka mnie chyba gastroskopia,ktorej sie boje jak cholera:( Jak to wylecza to bede zdorwa w koncu..Ogolnie jakas przybita jestem tym. 😥 Ale pociesza mnie,ze slonko i juz 25 stopni na dworze wiec wybam z domku,moze nie bede myslec o gastroskopii. 🙄

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Sąsiad zrobił pobudkę o 5:40 a to troszkę dla mnie za wczeżnie 👿

WarnGirl
    Member
    • Guru

Pogoda jest taka żliczna,a ja siedzę w pracy… 😡 SKANDAL!! i pomyżleć,że to tylko dlatego,że nie chciało mi się wczeżniej zrezygnować… 😕

WarnGirl
    Member
    • Guru

5 dni bez komputera!!Skandaal!!

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

wybrałam już 2 opakowania antybiotyku i nadal mam kłopoty z gardłem[mam jakąż bakterie 😥 ] przynajmniej raz w miesiącu jestem u laryngologa, który przepisuje mi po 2 opakowania antybiotyków 🙁 i nic nie pomaga 😥

siędze teraz sama i jest mi smutno bo nie mam sie do kogo przytulić 😥

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

mam pernametny deficyt gotowki…nie wiem jak to sie dzieje mam spore przychody a male wydatki…wiec jak pytam sie jak?

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

BRAK GOTOWKI, ZAPLANOWANY URLOP, POGODA BEDZIE DO BANI, MAZ CHCE SIE ZE MNA ROZSTAC- ZAWSZE POD GORKE, JA SIE TAK NIE BAWIE 😥

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę"

Przewiń na górę