- AutorOdp.
- 10 lipca 2007 at 09:49
Moja mamusia dostała skierowanie do szpitala 🙁 wyniki wyszły złe i przejdzie szereg badać 🙁
10 lipca 2007 at 10:07ja jestem chora i do tego mam wielkiego bardzo wielkiego dola bo z moim kotkiem dopiero sie zobacze w pazdzierniku ;(((((
wszystko jest niesprawiedliwe!! ja sie tak nie bawie
becze juz chyba 2 dzien z rzedu;(((10 lipca 2007 at 18:45Widziałam JEGO samochód przed JEJ domem 😥 nie myslalam,ze mnie to tak dotknie… 🙁
Ehhh… no i doszłam do wniosku,ze męzczyźni w moim życiu są niewydażeni… 😕10 lipca 2007 at 18:59[usunięto_link] wrote:
Widziałam JEGO samochód przed JEJ domem 😥 nie myslalam,ze mnie to tak dotknie… 🙁
Ehhh… no i doszłam do wniosku,ze męzczyźni w moim życiu są niewydażeni… 😕a ta ona to jakas jego byla?
nie przejmuj sie napewno to nie jest tak jak myslisz
😉10 lipca 2007 at 19:39Nie…ta ona to moja przyajciółka,a on jest kimż,kogo kochałam… 🙁 I to jest dokladnie tak jak myslę 🙁 Ale mimo wszystko trzymam sie nieźle
11 lipca 2007 at 11:58Boli mnie glowa,gardlo,kosci,brzuch,mam rozwolnienie do tego wsjo i ogolnie mam dosyc tego wszystkiego! 🙁 Kiedy ja bede zdrowa?? 😥
13 lipca 2007 at 19:21Rozsypałam się totalnie… 😕 nie chce mi się nigdzie wychodzic… z nikim rozmawiac… nawet nie chce mi się robic make-up’u… dno 😕
13 lipca 2007 at 19:28Dno bo piatek 13-ego…i nie zdalam egz na prawko i moj kochany wyjechal i w ogole jakos tak zimno i pada :/
14 lipca 2007 at 07:41Grypa,angina minela ale brzuch daje do wiwatu.Prawdopodobnie mam skopane jelita badz trzustke przez antykoncepcje i czeka mnie chyba gastroskopia,ktorej sie boje jak cholera:( Jak to wylecza to bede zdorwa w koncu..Ogolnie jakas przybita jestem tym. 😥 Ale pociesza mnie,ze slonko i juz 25 stopni na dworze wiec wybam z domku,moze nie bede myslec o gastroskopii. 🙄
15 lipca 2007 at 04:35Sąsiad zrobił pobudkę o 5:40 a to troszkę dla mnie za wczeżnie 👿
15 lipca 2007 at 11:04Pogoda jest taka żliczna,a ja siedzę w pracy… 😡 SKANDAL!! i pomyżleć,że to tylko dlatego,że nie chciało mi się wczeżniej zrezygnować… 😕
24 lipca 2007 at 16:325 dni bez komputera!!Skandaal!!
24 lipca 2007 at 17:08wybrałam już 2 opakowania antybiotyku i nadal mam kłopoty z gardłem[mam jakąż bakterie 😥 ] przynajmniej raz w miesiącu jestem u laryngologa, który przepisuje mi po 2 opakowania antybiotyków 🙁 i nic nie pomaga 😥
siędze teraz sama i jest mi smutno bo nie mam sie do kogo przytulić 😥
24 lipca 2007 at 20:06mam pernametny deficyt gotowki…nie wiem jak to sie dzieje mam spore przychody a male wydatki…wiec jak pytam sie jak?
25 lipca 2007 at 08:55BRAK GOTOWKI, ZAPLANOWANY URLOP, POGODA BEDZIE DO BANI, MAZ CHCE SIE ZE MNA ROZSTAC- ZAWSZE POD GORKE, JA SIE TAK NIE BAWIE 😥
- AutorOdp.