Kącik marudera czyli ponarzekajmy sobie trochę

• Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez pstrokatka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,051 do 1,065 (z 1,244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ForceRecon
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@ausia wrote:

@ForceRecon wrote:

To Ty zakończ tą grę. Źle ci jest? To po co się męczyć.
    Włażnie, już dawno byż ułożyła sobie życie.

tak tylko, że ja będę chciała to zakończyć, to on wróci do mnie jak bumerang znowu prosząc mnie o szansę.. a ja jak zwykle mając miętkie serce wybaczę i znów zacznie się od nowa.. bo ja tak zostałam wychowana, że trzeba wybaczać.. rodzice mi ciągle powtarzali, że prawdziwy katolik wybacza.. no i tu mam ręce związane.. 😡 i tu jestem zła!

Przepraszam bardzo i tak będziesz wybaczać do końca życia????
    Nauka chrzeżcijańska a bycie w związku i wybaczanie to dwie zupełnie różne rzeczy….

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ausia nie użalaj się nad sobą tylko zacznij działać! i głowa do góry! 🙂

ale się dziż narobiłam.. kupa porządków przed weselem siostry.. okna firanki.. itddd PADAM!

ausia
    Członek
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

@miszczu wrote:

nie wiem czy bym wytrzymal z takim narzekaniem u boku – popracuj nad soba 🙂

tylko ja nie marudzę przy nim i nie robiłam tego nigdy…przy nim zawsze jestem użmiechnięta i wesoła.. od jutra zacznę pracować, bo mam zamiar zamknąć te drzwi raz na zawsze! 😉
    Dzięki kochani!! tak mam zamiar zrobić.. wziąć się w garżć i olać go i zacząć wszystko od nowa..
    jeszcze raz wielkie dzięki!! 🙂

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mnie wkurza pewna przyziemna sprawa: straj poczty. co prawda nasz listonosz nie strajkuje, bo jak stwierdzil…nie jest kretynem, ale zdradzil mi, ze sortownia paczek w naszym pieknym miescie jest zablokowana. a ja czekam na dwie paczki. juz drugi tydzien.

Niuszka86
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

Podpisuję się pod powyższym postem 😕 Drugi tydzień czekam na książkę którą zamówiłam na allegro i k… za tydzień egzamin a o książce ani widu ani słychu 😕

@Myszka19 wrote:

ale się dziż narobiłam.. kupa porządków przed weselem siostry.. okna firanki.. itddd PADAM!

hehe przypomniał mi się jeden cytat nauczycielki mojego kolegi „Nie poprawiłam na dzisiaj waszych sprawdzianów bo miałam kupę do zrobienia” 😆

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Włażnie 👿 przekleta poczta a za tydzien na kolejną będe czekała 👿 lato sie skonczy zanim dostane sukienke 👿

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Skończyłam własnie tworzenie żciągi(moja pierwsza na studiach…nie umiem żciągać…pewnie wpadnę i tyle z zaliczenia będzie 😕 ),muszę jeszcze przeglądnąć jedną ksiazkę(coż strasznie pewne siebie jestem,skoro uważam,że to mi wystarczy do jutrzejszego egzaminu… ),a pod oknami łażą jakież pierdoły i prowadzą głożną dyskusje w związku z czym nie mogę się skupić…SKANDAL!!!! 👿

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

japonki mnie obtarły O_o fak;/ podobno ma być beznadziejna pogoda w weekendzik? mam nadz że to nie prawda bo miałam jechać do misia nad jeziorko i wkońcu popływać…

tygrysek
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ej, nie strasz z tą pogodą!! ja jadę jutro… na cztery dni… i wolałabym żeby pogoda była taka jak ostatnimi dniami… 😕

patrycja22
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Mnie wkurza, jak załatwiam różne sprawy na ostatnią chwilę i później się stresuję… No ale taki już mam charakter… :/

Zelka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

no niestety pogada z oknem jak widać;/ musze sprzątać, zrobić obiad, obalałam egzamin bo trafiłam na takie suczydło że ręce opadają…cóż witaj anatomio we wrzeżniu… 😥

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jutro mam egzamin…pojutrze też i w żrodę też…

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

@Manora wrote:

Jutro mam egzamin…pojutrze też i w żrodę też…

Ja jutro, w żrodę i w czwartek. Później przerwa i kolejny egzamin.
    Cała noc przede mną, nie zamierzam się kłażć spać, ale w sumie… zamiast narzekać lecę po książkę cegłę, kończę czytać rozdział i powtarzać materiał. 😉

vanilka125
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Przenieżli mnie w pracy do innego oddziału 👿 szlak mnie trafia tam, cisz jak w kożciele ludzi brak, cicho głucho i ogólnie tragedia i jeszcze żeby było lepiej cała moją robotę odwalam w dwie godz kończe o 11.00 rano i do 17.00 się kręcę 👿 👿 👿 jeżeli nie przeniosą mnie z powrotem to oszaleję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👿 👿 👿 👿 👿

Niuszka86
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

@Niuszka86 wrote:

Podpisuję się pod powyższym postem 😕 Drugi tydzień czekam na książkę którą zamówiłam na allegro i k… za tydzień egzamin a o książce ani widu ani słychu

No masz ci kurde los!To się nazywa złożliwożć rzeczy martwych- wczoraj wracając z wyżej wspomnianego egzaminu zastałam w skrzynce aviso.Książka przyszła – oczywiżcie.Phi! Bez łachy- i tak zdałam.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,051 do 1,065 (z 1,244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę