- AutorOdp.
- 28 listopada 2007 at 13:24
a ja ostatnio wytknęłam mojemu że podkopuje swoją wiarygodnożć… 😀 😀 😀
chodzi o to, że dla niego oczywiżcie jestem piękna czy się maluję, czy nie… ale ostatnio jak mi to powiedział (jak byłam nieumalowana, rozczochrana i w ogóle), to się go spytałam, czy on ma w ogóle oczy, i jak ja mam wierzyć facetowi, który takiemu czupiradłu mówi że jest piękne? że pewnie cały czas mi kity wciska 😀 i ani jedno jego słowo nie jest prawdą.
to oczywiżcie wielki żart był. pół godzinki później jak już byłam uczesana, umalowana i ładnie ubrana, on spytał czy może mi powiedzieć coż miłego, i czy tym razem mu uwierzę? ja powiedziałam że tak, a on na to: „bardziej mi się podobałaż jako czupiradło!” i znowu była kupa żmiechu 😀
jasne, że dla kochającego faceta jesteżmy zawsze piękne i cudowne. a zaraz po przebudzeniu to już wyjątkowo. ale ja lubię pomalować choćby rzęsy, a w zależnożci od klimatu (imprezy, pogody, itp.) dorzucić jeszcze puder czy szminkę. ale do chodzenia po domu się nie maluję.
13 lutego 2008 at 14:38ja najbardziej lubie dziewczyny o delikatnej urodzie takiej w „dziewczecym” stylu i bardzo delikatnym makijazu – wszelkie laski ktore mysla ze tapeta ktora mozna skrobac szpadlem pomoze im w tym aby wygladac atrakcyjnie sa totalnym nieporozumieniem
13 lutego 2008 at 22:07No i wielu facetów to mówi..
My mamy się o co przekomarzać i nie chodzi konkretnie o makijaż, a… WŁOSY 😀 Ja mam podatne włosy, więc je albo modeluje, albo prostuje przed wyjżciem.. No biada mi, jeżli Krzysiek to zauważy 😀 Potrafi mi zabrać szczotki, prostownice i co mu tylko w ręce wpadnie, żebym zostawiła je w spokoju ;P
I zrozum rozum 😉 To co wg mnie jest rozczochrane, albo ewentualnie artystycznym nieładem 😀 dla niego jest najlepszą fryzurą 😉
21 lutego 2008 at 16:27mojemu sie nigdy nie podoba moja fryzura ale makijaż??
co prawda nie jest zadowolony kiedy sie pomaluje za mocno
ale kiedy nawet oczy nie są pomalowane to tez mówi żebym poszła pomalować bo nijak wyglądam ^^21 lutego 2008 at 18:33[usunięto_link] wrote:
ale kiedy nawet oczy nie są pomalowane to tez mówi żebym poszła pomalować bo nijak wyglądam ^^
😯 Miły komplement, nie ma co. 🙂
24 lutego 2008 at 19:12@Olguż wrote:
[usunięto_link] wrote:
ale kiedy nawet oczy nie są pomalowane to tez mówi żebym poszła pomalować bo nijak wyglądam ^^
😯 Miły komplement, nie ma co. 🙂
po prostu szczerożć do bólu
i miedzy innymi dlatego mu bardzo ufam 🙂 powie jeżeli coż jest wg niego nie tak11 czerwca 2008 at 11:33MOj byly mowil mi,zebym sie nie malowala cieniami bo wygladam w nich jak klown 😕 ale cala raeszta makijazu byla dla niego bardzo atrakcyjna 😀
11 czerwca 2008 at 18:29ja nigdy nie uslyszalam tego typu komentarzy. moze dlatego, ze po prostu potrafie sie pomalowac. jesli ktos wygladalby jak klown i nie mogl zrobic sobie takiego makijazu, zeby wygladac jak czlowiek, tez bym zwrocila na to uwage. wiec mysle, ze nie ma co sie dziwic :)))
12 czerwca 2008 at 11:03Wrzuc prosze swoja fotke z makijazem-chce zobaczyc jak sie malujesz,a noz sie ktos czegos nauczy 😉
12 czerwca 2008 at 11:39Klon swojej fotki raczej nie wrzuci… 😉
12 czerwca 2008 at 15:34orYginal tez raczej nie 😆
12 czerwca 2008 at 16:37orYginal na pewno nie.
niby po cholere?
12 czerwca 2008 at 17:58zeby udowodnic, ze nie masz 40 lat 🙂
12 czerwca 2008 at 20:58A ktoż tu ma jakież wątpliwożci co do tego,że parvati nie ma 40 lat? 😉
13 czerwca 2008 at 04:57Takie same jak co do tego czy pisze się oryginal czy original… irracjonalne wątpliwożci 😉
- AutorOdp.