• Autor
    Odp.
  • Ania_
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja tam wypije jedno czasem dwa piwa.. jakoż nie przepadam za alkoholem często jestem też kierowcą więc nie mogę i tak 😛 a wódki i drinków w ogóle nie piję.. A dlaczego? 😛 Na własnej 18stce tak się wódką spiłam że miałam zgona.. i ponoć siedziałam w koncie i płakałam że Tomek mnie już nie kocha i jest na mnie zły.. a on siedział obok i mówił że mnie kocha itp.. a ja i tak swoje.. i od tamtej pory mam wstręt do wódki.. na sam zapach robi mi się źle.. 🙁 😀 ale do dziż się z tego żmiejemy.. 😛 To był pierwszy raz kiedy zwymiotowałam po alkoholu… i mam nadzieję że ostatni 🙂 Ale w sumie w wakacje 2 lata temu spiłam się Tequilą 😀 ale to była pozytywna „bania” 😀 moczyłam sobie głowę w basenie.. 😀 bo jakoż chyba mi ciepło było.. a Tomaszek sie bał że tam wlecę i się utopię i ogólnie było bardzo fajnie.. 😛 a co najlepsze.. na drugi dzień ZERO kaca.. 🙂 a i dodam tylko że później już nie pamiętam jak wylądowałam w łóżku.. A co najlepsze ponoć się w nim dużo działo 😯 i poza tymi dwoma wyskokami to nie mam żadnych opowieżci 😛

Ty nie pijesz ani wodki, ani drinkow? 😀 a co było w Zwardoniu, chyba juz nie pamietasz 🙄 nawet dalas nakusic sie na absynta (czy jak to sie tam pisze) pijok… 8)

Ja lubie wypic piwko ale zadko mi sie zdarza aby było tego wiecej niz jedno 😉 wszystko zalezy od sytuacji jesli wiem ze wracam do domu to tylko tradycyjnie.. a jesli wiem ze spie poza domem to juz roznie bywa… 🙄 nigdy nie spilam sie donieprzytomnosci bo to nie w moim stylu, ale jesli wepchnelam w sibie jeden drink za duzo to mam nieprzespana noc 🙄

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ja tam wypije jedno czasem dwa piwa.. jakoż nie przepadam za alkoholem często jestem też kierowcą więc nie mogę i tak 😛 a wódki i drinków w ogóle nie piję.. A dlaczego? 😛 Na własnej 18stce tak się wódką spiłam że miałam zgona.. i ponoć siedziałam w koncie i płakałam że Tomek mnie już nie kocha i jest na mnie zły.. a on siedział obok i mówił że mnie kocha itp.. a ja i tak swoje.. i od tamtej pory mam wstręt do wódki.. na sam zapach robi mi się źle.. 🙁 😀 ale do dziż się z tego żmiejemy.. 😛 To był pierwszy raz kiedy zwymiotowałam po alkoholu… i mam nadzieję że ostatni 🙂 Ale w sumie w wakacje 2 lata temu spiłam się Tequilą 😀 ale to była pozytywna „bania” 😀 moczyłam sobie głowę w basenie.. 😀 bo jakoż chyba mi ciepło było.. a Tomaszek sie bał że tam wlecę i się utopię i ogólnie było bardzo fajnie.. 😛 a co najlepsze.. na drugi dzień ZERO kaca.. 🙂 a i dodam tylko że później już nie pamiętam jak wylądowałam w łóżku.. A co najlepsze ponoć się w nim dużo działo 😯 i poza tymi dwoma wyskokami to nie mam żadnych opowieżci 😛

Ty nie pijesz ani wodki, ani drinkow? 😀 a co było w Zwardoniu, chyba juz nie pamietasz 🙄 nawet dalas nakusic sie na absynta (czy jak to sie tam pisze) pijok… 8)

Ja lubie wypic piwko ale zadko mi sie zdarza aby było tego wiecej niz jedno 😉 wszystko zalezy od sytuacji jesli wiem ze wracam do domu to tylko tradycyjnie.. a jesli wiem ze spie poza domem to juz roznie bywa… 🙄 nigdy nie spilam sie donieprzytomnosci bo to nie w moim stylu, ale jesli wepchnelam w sibie jeden drink za duzo to mam nieprzespana noc 🙄

hehehe ale to bo na spróbowanie.. ale tak nie pije.. wodki.. a czemu to TY wiesz najlepiej 😀 i to w sumie przez Ciebie po czężci 😛 😛 😛 Tzn no i przeze mnie też.. 😀 Tak to jest jak sie zamyka w pomieszczeniu z lodówkami z butelką wódki.. 😛

Ania_
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Kochana w Zwardoniu milysmy drinki, czyli wodke pilas 😉 i nie przeze mnie bo to nie ja szłam specjalnie na Slowacje po alkohol.. ja sie wrocilam do pokoju a wy poszliscie 8)

a co do urodzin to ja Cie tez nie zamknelam z ta butelka, dopiero pozniej Cie znalazłam z nią a ze TY zaproponowałaż to nie odmuwilam z grzecznożci 😆 😆 😆 😆 😆

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

jeszcze powinna być od pije drinki, piwo ale wiem kiedy przestac…. takto zaznaczyłam tylko piwo 🙂

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Kochana w Zwardoniu milysmy drinki, czyli wodke pilas 😉 i nie przeze mnie bo to nie ja szłam specjalnie na Slowacje po alkohol.. ja sie wrocilam do pokoju a wy poszliscie 8)

ale tylko w pierwszym dniu.. i to była siła wyższa.. 😛 kazali mi 😀 później juz my grzecznie tylko piwka 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Wlasnie,powinna być opacja 'mieszam wszystko,ale nie zwracam’ 😆 glupia ta ankieta,nie wiem kto ją skonstruował… 🙄 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Wlasnie,powinna być opacja 'mieszam wszystko,ale nie zwracam’ 😆 glupia ta ankieta,nie wiem kto ją skonstruował… 🙄 😆

no ja włażnie też.. z tego co mi wiadomo to niejaka Warn…. ale nie kojarzę jej…a Wy? 😆 😆 😆 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tez nie znam…pewnie nietutejsza jakaż 😆

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Tez nie znam…pewnie nietutejsza jakaż 😆

pewnie tak 😛

Patrycja_
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

kiedyż mój kolega z pracy poznał piękne dziewczę , zauroczony od samego początku, rozpływał się w zachwytach
    jego przyjaciel miał urodziny postanowił ją więc zaprosić i zabrać ze sobą, zgodziła się więc cały w skowronkach

następnego dnia pytam i jak było ? opowiada że wlała w siebie w bardzo krótkim czasie niesamowitą ilożć alkoholu co skończyło się tym że zwymiotowała raz , drugi itd.
    stwierdził że nigdy nie widok pijanej kobiety jest najbardziej żenującym jaki miał okazję ujrzeć , nigdy więcej się z nią nie spotkał

wszystko dla ludzi ale z umiarem

Wiedziemka
    Member
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

wszystko dla ludzi, racja
    nigdy nie byłam pijana, nie lubię alkoholu po prostu,a le zdarzyło się dwa razy miec już zawroty głowy (kiedy testowałam swoje nielubienie alkoholu) i robiłam się naburmuszona i zła, bo nie lubie nie panować nad sobą
    ogólnie jakoż odrzuca mnie od dziewczyn z piwem i takoż samo od pijanych

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

A ja uważam, że kobiety i mężczyźni nie powinni nadużywać alkoholu. Może to szowinistyczne, ale nie związał bym się z kobietą, która mnie przepija, albo lubi ostro wypić.

dziwadelko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Hehe bardzo mi się podoba to co mówisz 😉 I kobiety i mężczyźni 😀 Gorzej jak ktoż wstawiony twierdzi, że jest super trzeźwy 😆 Mam znajomego, który „zawsze wszystko kontroluje” tylko potem trzeba go do taksówki prowadzić 😆 My się z tego zazwyczaj żmiejemy, ale u swego faceta nie byłabym w stanie tego zaakceptować.

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja już swoje wypiem po prostu. Inaczej się pije jak się jest samemu. Inaczej jak ma się dziewczynę, żonę, rodzinę. Trzeba mieć wszystko na uwadze:) Życie to nie bajka.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Oj ja to sie raz tak porządnie zalałam…. Jakby nie cudowny kolega to do domu bym chyba nie doszla tylko gdzies pod plotem usneła. Pal licho już że zakiet po drodze zgubilam(widzialam pozniej jak samochody po nim jezdza). Oj masakra była. Wymiotowałam, tylko ze do wc nie trafiałam. No cóz wiem ze nie ma sie czym chwalic, ale młodym i glupim sie bylo 😆 😆 😆
    A teraz pije z kulturka hehe. Wiem (zazwyczaj) kiedy przestac. A tak powaznie to zawsze na imprezach sobie cos wypije. Ale juz nie tak zeby ciuchy po drodze gubic. No ale mam przynajmniej z czego sie teraz smiac

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobieta po alkoholu…"

Przewiń na górę