• Autor
    Odp.
  • Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

To ja po imprezie oblewaj膮cej zdan膮 matur臋 zgubi艂am po drodze buta… jak si臋 zorientowa艂am to i drugiego wyrzuci艂am z kole偶ank膮… No i wr贸ci艂am na bosaka do domu…. Heheh 馃槅 馃槅

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja pij臋 jak jest okazja…jak okazji nie ma to trzeba ja stworzyc i ju偶 馃槈 zwykle pij臋 do stanu wstawienia,ale czasem mi sie to wymknie spod kontroli 馃槢 g艂owy zbyt s艂abej nie mam,ale r贸znie to bywa… 馃槈

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jaki aktualny temat. 馃檪 Ja mia艂am wczoraj zgon. Pi艂am z kumplem, dawno si臋 nie widzieli偶my, gadali偶my, by艂o mi艂o. Drinki wchodzi艂y jak z艂oto i nagle przesta艂o by膰 tak fajnie. Zrobi艂am si臋 偶pi膮ca i ledwie doprowadzi艂am kumpla do drzwi. Na razie % m贸wi臋 do偶膰.:)

dziwadelko
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Hehe ale pewnie tylko do nast臋pnego spotkania z dawnym koleg膮 albo nast臋pnej okazji, co? 馃槅

-MENA
    Member
    • Odp.: 79
    • Sta艂y bywalec

U mnie bywa to r贸偶nie.
    Przewa偶nie wypijam dwa, trzy piwa.

Divay
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

od ostatniego czasu rzadko imprezuje
    czasem wypije wi臋cej lub mniej
    a czasem wogole ;]
    ale zawsze wiem kiedy przesta膰

olka150
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

ze mna to roznie bywalo, wsrod znajomych raczej uchodze za laske z mocna glowa w koncu 1,5 roku w akademiku zrobily swoje.Ostatnio z barku czasu i chyba troche z tego ze zmadrzalam nie pije czesto ani duzo,ale mam na swoim koncie pare akcji o ktorych chcialabym zeby inni zapomnieli bo ja chyba nigdy ich nie pamietalam…;)

magdulka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Nie pij臋 w og贸le 馃榾 i jako偶 nie specjalnie mnie do tego ci膮gnie;) na imprezach siedz臋 z sokami lub col膮 馃檪

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Nie pij臋 w og贸le 馃榾 i jako偶 nie specjalnie mnie do tego ci膮gnie;) na imprezach siedz臋 z sokami lub col膮 馃檪

ja mam tak samo:)

krlnk
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja to kiedy偶 chla艂am tak oooo, beze mnie nie by艂o imprezy i po prostu w贸dka wino browary la艂y sie litramy jej ile ja potrafi艂am w siebie wla膰, wali艂o mi co my偶l膮 inni zawsze sie sie upija艂am, nie mia艂am umiaru :)))

CO impreza to zgon praktycznie zawsze bo jak sie juz wstawi艂am lekko to ogie艅 i nie ma ko艅ca a偶 do s艂odkiego spania :PP bo nawet po przywitaniu sie z kibelkiem pi艂am dalej :))

a teraz odk膮d sie zacze艂am ochudza膰 nie pije w og贸le, bo po prostu moj 偶o艂膮dek tego nie toleruje, po kieliszku w贸dki mam uczucie jakby kto偶 rozcina艂 za艂adek zyletkami od 偶rodka 馃檪 wi臋c wola艂am zrezygnowa膰 w og贸le 馃檪 i nawet nie cierpie z tego powodu 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Uhhh…dzis zdecydowanie jestem kobieta „po alkoholu”…wszystko pi臋knie tylko czemu tak strasznie odcz贸wam szale艅stwa dnia wczorajszego? 馃槙 馃槈

iga
    Member
    • Temat贸w: 19
    • Odp.: 835
    • Zas艂u偶ony

Ja dnia wczorajszego odczuwa艂am szale艅stwa dnia przedwczorajszego.. 馃槙
    Zabawa przednia ale skutki.. szkoda gada膰. Brrr.. 馃檮

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

a ja tam lubie sie napic. za piwem nie przepadam, no chyba ze z soczkiem, za winem tez tak srednio – no chyba ze slodkie i z babelkami;) generalnie preferuje drinki, a i czysta nie pogardze, oczywiscie jak jest dobra okazja. bo czesto nie pije. od imprezki do imprezki;) nieraz przesadzilam. ale pije zazwyczaj w towarzystwie ludzi ktorych dobrze znam i ktorzy nie bulwersuja sie takimi rzeczami;) zreszta im tez sie zdarza przegiac. zgona nigdy nie zaliczylam, pare razy zdarzylo mi sie wyladowac nad kibelkiem… ale ogolnie to zazwyczaj fajnie sie bawie po alkoholu i raczej sie obywa bez sensacji;]

fox1983
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Z tym alkoholem u kobiet jest naprawd臋 coraz g艂o偶niej.
    Przeczytajcie sobie ten tekst: [usuni臋to_link]
    Ja by艂am totalne zaskoczona-kurcze, chyba to r贸wnouprawnienie tak nas zestresowa艂o, 偶e musimy odreagowa膰…;-P

joasia4786
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Ja od jednej jedynej imprezy, na kt贸rej zaliczy艂am totalnego zgona praktycznie wog贸le nie pij臋. Odrzuci艂o mnie od alkoholu. Poza tym zawsze mia艂am s艂ab膮 do tego g艂ow臋. Na owej imprezie w kr贸tkim czasie musia艂am sporo wypi膰, bo karniaki za sp贸藕nienie i takie tam… Kole偶anka si臋 mn膮 opiekowa艂a:) Najgorsze w tym wszytkim by艂o chyba to, 偶e nie mog艂am zwr贸ci膰… Rano obudzi艂am si臋 偶pi膮c w po艂owie na 艂贸偶ku a w po艂owie na wiaderku, kt贸re kolega podstawi艂 mi na wszelki wypadek:) A drogi do domu p贸藕niej rowerkiem z kumpel膮 i kuzynk膮 nigdy nie zapomn臋… Ma艂o nie umar艂y偶my… Eh stare czasy…:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Kobieta po alkoholu…"

Przewi艅 na g贸r臋