• Autor
    Odp.
  • Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

nie no, ręce mi opadają…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

taaa…

nie rob sobie wstydu i po prostu nie uzywaj slow, ktorych nie rozumiesz.

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

Jest takie mądre powiedzenie, na które natknęłam się prawdopodobnie przeglądając jakiż mądry słownik.
    „Nigdy nie dyskutuj z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona dożwiadczeniem”

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

Dziewuchy nie kłócić się!!! o sesji miało być… a ja nie mam egzaminów wszystko(no prawie)zaliczone:D cholerna biochemia… 😡

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Miałam możliwożc iżc na egzamin zerowy z mkroekonomi, no i poszłam. Alę cholernie trudny był. Zaliczyłam na 3 😕
    Jeszcze tylko postawy prawa 6 lutego. Ale to akurat łatwe, nawet się uczyc nie trzeba.
    Tak więc jednym słowem mam już labę 😀

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

a ja mądra zamiast zakuwać do jutrzejszego egzaminu z historii języka i pojutrzejszego z gramatyki porównawczej wybrałam się wczoraj na Wierchomlę -! Zamiast grzecznie wrócić do domu o 16 – zostałam do 20…
    Niuch-kusiciel mnie namówił a teraz wszystkie miężnie mnie bolą, a jak pomyżlę jaki maraton mnie czeka…oj!

parvati
    Member
    • Guru

ja z dwoch rodzajow gramatyk, ktore mialam w tym semestrze juz dostalam 5.
    ale jutro mam egzamin, w porownaniu z ktorym kazdy egzamin na filologi to bulka z maslem. zaliczenie z fonetyki, ktore mam tuz po nim bedzie tylko przyjemoscia.

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

tak tak, wiemy że każdy egzamin na filologii to dla ciebie pestka, powtarzałaż to już przecież kilka razy…
    Nie wiem, czy ty lubisz sie tak powtarzać?

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

uuuu… kolejny temat.. 😕 😕

a wracając do tematu.. ja mam sesje w lutym.. żadnych terminów zerowych nam nie zrobili.. 😕 no tylko z prawa jeżli ktoż oddał 2 zadania domowe które zadała i zaliczył to ma zaliczony semestr.. (uff na całe szczężcie oddałam :P) teraz tylko z mikro babka nam zrobiła kolokwium.. i takie pytania tam były że… KATASTROFA 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja mam we wtorek egzamin z socjologii i trochę się obawiam,bo to mój pierwszy egzamin wogole pierwsza sesja 😕 a poza tym wszystko zaliczone na 4.0 😀 ja to mam równy poziom 😀

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

teraz tylko z mikro babka nam zrobiła kolokwium.. i takie pytania tam były że… KATASTROFA 😛

No mój egzamin z mikro to też była masakra. Aż się bałam że nie zalicze

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

biedna, zarozumiała parvati…Pewnie wogóle nie ma przyjaciół i zgorzkniała do szpiku kożci…
    Kobieto nawet nie mam zamiaru sie do CZEGOś takiego jak ty doczepiać.To był ostatni raz, nie znize sie już do twojego marnego poziomu.
    Podejrzewam że wszyscy którzy ją znają omijają ją szerokim łukiem jak żmierdzącą kupę.W moich oczach jest zerem, nie człowiekiem.

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

jak ktoż nie ma sensownych argumentów to i błędu ortograficznego, popełniopnego w pożpiechu się przyczepi

Niuszka86
    Member
    • Zapaleniec

Notabene – to niesłychanie groteskowe że osoba pozostająca na etapie rozwoju szeżciolatka pod względem szeroko pojętej inteligencji emocjonalnej,kultury osobistej i poziomu kwituje znakomitą czężć wypowiedzi jakże elokwentną ripostą „przedszkole”

parvati
    Member
    • Guru

argumenty?

wysuwa sie je w dyskusji.

a to nie jest dyskusja.
    nie bede wysuwac argumentow jesli moj rozmowca wali tekstami o „smierdzacej kupie”. takie rynsztokowe gadki nie sa w moim stylu.

swoja droga…wszystko przez to, ze tak latwo mi idzie zdobywanie piatek na filologii. hehehe dzis dostalam kolejna.
    moze to przez to, ze nie spedzam czasu na zaczepianiu lna forum ludzi, ktorzy maja lepsze stopnie…tez ci polecam te metode.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kobiety- studentki łączmy się w cierpieniu:P"

Przewiń na górę