- AutorOdp.
- 9 lutego 2008 at 21:01
Nadawałabyż się do telezakupów Mango;p joke ;D
Przecież nikt Ci nie chce zabrać zakupów. 😛10 lutego 2008 at 07:49moze sama poslij tam cv.
10 lutego 2008 at 09:58A może pogadamy o kolekcjach? 😉
11 lutego 2008 at 00:23Specter, a co chciałbyż powiedzieć na temat nowych kolekcji? 😉
Ja kupiłam dzisiaj rurki z Bershki i bluzeczkę w Pull&Bear (tyle, że bluzeczka nie była z nowej kolekcji 8).
11 lutego 2008 at 09:34@Olguż wrote:
Specter, a co chciałbyż powiedzieć na temat nowych kolekcji? 😉
Cóż ja mógłbym Wam powiedzieć…
Chyba tylko to, że muszę sobie zakupić kurtkę na wiosnę, ale z moim zapałem do zakupów może być to nie lada wyzwanie 😉11 lutego 2008 at 10:03[usunięto_link] wrote:
Chyba tylko to, że muszę sobie zakupić kurtkę na wiosnę, ale z moim zapałem do zakupów może być to nie lada wyzwanie 😉Moze pomoc sie przyda?? 😉
11 lutego 2008 at 10:05[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Chyba tylko to, że muszę sobie zakupić kurtkę na wiosnę, ale z moim zapałem do zakupów może być to nie lada wyzwanie 😉Moze pomoc sie przyda?? 😉
😀 O taaak – najlepiej jakby ktoż ze mną na zakupy się wybrał 😉
11 lutego 2008 at 19:34ja sobie dzisiaj chciałam kupić buciki na takim małym obcasie.. i byłabym wstanie dać nawet 300 zl ;/
tylko jest mały problem jak narazie nic nie ma ;/
mam jedne na oku 200 zl ale są bordowo-czerwone ;/11 lutego 2008 at 19:44o takie ;] [usunięto_link]
11 lutego 2008 at 20:59[usunięto_link] wrote:
o takie ;] [usunięto_link]
Ten obcasik mógłby byc (jak dla mnie oczywiscie) troche inny. Ale kolorek i cały przód bardzo ładne 🙂
11 lutego 2008 at 21:17[usunięto_link] wrote:
Niestety ciemnogród jest chyba daleko ode mnie… 😉
12 lutego 2008 at 07:22ja nie lubie lakierowanych butow, ale te sa w venezii, w starej, przecenionej kolekcji.
12 lutego 2008 at 07:48@Olguż wrote:
[usunięto_link] wrote:
Niestety ciemnogród jest chyba daleko ode mnie… 😉
Ciekawe jakie tam są możliwożci połączeń komunikacyjnych…tylko wierzchem? 😉
A co do butów – też nie lubię lakierowanych, ale nie dlatego nie podobają mi się te które wybrała Eta, ja po prostu wolę szpilki albo zupełnie płaskie baletki 😉 No i ten nosek mi się nie podoba…. Ale generalnie fakt – narazie to jeszcze nie ma w czym wybierać, to co jest na półkach to dopiero zapowiedzi…
12 lutego 2008 at 09:38Do zaniepokojonych moim miejscem zamieszkania poszło PW 😉 z wyjażnieniem…
… nie – po kurtkę jeszcze się nie wybrałem 😉
12 lutego 2008 at 20:01[usunięto_link] wrote:
ja nie lubie lakierowanych butow, ale te sa w venezii, w starej, przecenionej kolekcji.
ja wiem skąd one są bo je miałam na nogach ;] wiec mi nie pisz skąd, co i jak ;]
- AutorOdp.