- AutorOdp.
- 27 czerwca 2008 at 21:53
u nas jest podział obowiązków, ja zajmuję się antykoncepcją a on tankuje samochód 🙂
28 czerwca 2008 at 08:47Kupuje ten kto ma pieniądze, kto ma po drodze, kto pierwszy wyciągnie portfel.
29 czerwca 2008 at 19:48Na zmianę.
30 czerwca 2008 at 19:57u mnie w związku to zawsze mój mężczyzna płaci za prezerwatywy.
5 lipca 2008 at 17:14My mieszkamy razem wiec za pigulki placimy wspolnie 70zl raz na 3 miesiace.
11 grudnia 2008 at 19:57kasę mamy włażciwie współną lecz konta dwa osobne.tabletki zazwyczaj kupuję ja, bo on kończy pracę kiedy większożc aptewk pozamykanych. jeżli nie mam pieniędzy, on mi zostawia kasę na tabletki lub bierze recepte i on kupuje. nie dzielimy się kto kupuje w jakim miesiącu, bo i tak kasa jest wspólna;p
20 stycznia 2009 at 13:55[usunięto_link] wrote:
u nas jest podział obowiązków, ja zajmuję się antykoncepcją a on tankuje samochód 🙂
no no 😀 😀 taki podzial mi sie podoba i przyznam,ze u nas jest podobnie 🙂 albo ja czasem zatankuje,a on kupi tabletki i na odwrot
24 stycznia 2009 at 22:07hm. a to różnie. Zwykle dzielimy się kosztami na pół bo to dożc spory wydatek dla nastolatków.
a jeżli ja nie mam pieniedzy, albo on, to wtedy druga osoba kupuje tabletki. nie mamy z tym problemu 😉9 kwietnia 2009 at 10:29Ja się niedzielę, biorę tabsy to płacę, on kupuje od czasu do czasu prezerwatywy. Uważam, że w moim interesie jest się zabezpieczyc i mieć na to pieniądze, nie prosiłabym faceta swojego na tabletki, no chyba, żebysmy mieli wspólnożć ustawową majątkową małżeńską 😛 🙂
9 kwietnia 2009 at 19:57Mamy wspólne konto, więc można powiedzieć że dzielimy się kosztami 🙂
14 kwietnia 2009 at 10:12Zwykle to ja kupuje srodki anty, zwazywszys ze gumek nie uzywamy wcale, ciezko zebym go wysylala po moje wlasne krazki anty. Zreszta ciekawe co by mi przyniosl 😆 Szczegolnie ze cena nie jest jakas dramatyczna. Ale to jedna z niewielu rzeczy za ktora jestem odpowiedzialna w naszym domku..
30 kwietnia 2009 at 09:11Ja tylko kupuje tabletki:)
mimo że on pacuje a ja się ucze…no ale nie chce go prosić o pieniązki.3 maja 2009 at 23:35[usunięto_link] wrote:
Ja tylko kupuje tabletki:)
mimo że on pacuje a ja się ucze…no ale nie chce go prosić o pieniązki.Jasne. Poza tym zwykle to bardziej nasz interes niz ich.. 🙄
4 maja 2009 at 09:54[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja tylko kupuje tabletki:)
mimo że on pacuje a ja się ucze…no ale nie chce go prosić o pieniązki.Jasne. Poza tym zwykle to bardziej nasz interes niz ich.. 🙄
no niestety tak się nauczyli :):):)
4 maja 2009 at 15:26Przerażające to co piszecie.Jak to bardziej nasz interes niż ich?To dziecko jest bardziej kobiety niż mężczyzny?Skoro dwie osoby się kochają to razem biorą za to odpowiedzialnożć.Chyba,że sypiacie z jakimiż ignorantami,ale to już Wasz wybór 😯
- AutorOdp.