• Autor
    Odp.
  • dziwadelko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Hehe 😀 No faktycznie dziwnie byłoby powiedzieć „Słuchaj plastry kosztują 60zł, dołóż się 30” Nie wyobrażam sobie tego. Na szczężcie my nie liczymy jego i moich pieniędzy, zrobiły się bardziej.. hmm wspólne? 😉

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

mamy wspolna kase wiec nie ma roznicy 🙂

dziwadelko
    Member
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

I to jest chyba najbardziej komfortowa sytuacja ;]

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Heh my mamy jeszcze rozdzielnożć majątkową. Ale nie przeszkadza mi to, że ja kupuje.

netka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Fajna ankieta, ale dobrze by bylo pogrupowac jeszcze te wyniki wzgledem wieku ankierowanych – moglyby wyjsc interesujace wnioski.

Pozdr

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

kupujemy w najmniej oczekiwanym momencie
    a płaci ten kto ma akurat pieniądze ^^

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

u mnie płaci ON 🙂 od początku sam to zaoferował, a że ja jeszcze nie pracuję a on owszem tak więc tak wyszło 🙂 chodzi mi o plastry gdyż gumek nie praktykujemy 😛

Wild_Angel
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

u mnie gumki kupuje ON, a jak ja będę miała tabletki to kupujemy po połowie. ;D

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Jak ja mam kase, ja kupuje, jak on ma – on kupuje. Zalezy komu jest bliżej do apteki i kto ma wiecej czasu, aby po nie podejżć.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

u nas teraz???
    różnie 🙂 on, ja – my 🙂
    dzisiaj byłam po recepte wiec jego wyżle 🙂

mirabelka82
    Member
    • Odp.: 48
    • Bywalec

my włażciwie tez mamy wspólnyh budżet, więc kupuje ten, komu akurat jest wygodniej.

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

Tabletki kupuję ja – bo on płaci prawie za całą reszte naszych współnych zachcianek czy wypadów. No chyba że to coż poważniejszego i postawie na swoim że chce zapłacic – to płacimy po połowie.

ame_lia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

a to różnie. raz ja płacę, raz ON ;))

maju
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

hymmm…on zajmuje sie prezerwatywami i doklada sie, jak akurat ma kaske, do tabletek 🙂 wiec chyba jest ok 🙂 chociaz juz zarabiam czasem doklada sie moja mama , wiec problemu raczej z tym nie mam 😛

maju
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Nosze plastry 🙂
    Bralam wczesniej Harmonet ale mialam po nich zaparcia 😳 wolalam nie ryzykowac z innymi tabletkami,wiec lekarz zaproponowal plastry i wszystko jest dobrze 🙂

co do tabletek harmonet to tez nie bylam zadowolona, poniewaz miewalam bardo silne bole glowy, kilka razy nawet wyladowalm w szpitalu. oprocz tego tylam i ogolnie zle sie czulam 😕 lekarz zmienil mi tabletki na cilest i jestem bardzo zadowolona, bole minely i bardzo szybko wrocilam do swojej wagi 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kto płaci za żrodki antykoncepcyjne?"

Przewiń na górę