- AutorOdp.
- 25 lutego 2013 at 14:38
Witaj mała mysza super, że jesteż 🙂
Im nas więcej tym lepiej.
Paulina ja miałam podobnie na poczatku większożć koleżanek patrzała na mnie jakbym była wariatką bo przecież tylko tabletki są skuteczne a naturalne metody to bajka i co 2 kobieta wpada.
Takie było przekonanie mojego otoczenia.
Ale po czasie coraz więcej osób się przekonało kupiło Lady Compa26 lutego 2013 at 09:56no my pionierki musiałyżmy przetrzeć szlak dla innych wczeżniej nieodwiarków:)
26 lutego 2013 at 10:12u mnie jest podobnie wszyscy w szoku, że wierzę czemuż takiemu, aja tam wierzę i jestem zadowolona nawet mąż się w to wciągnął pyta „jakie dzisiaj mamy żwiatełko” 😆 .
Wczeżniej jak brałam tabletki to się tym nie interesował, a teraz mam wrażenie, że razem w ty jesteżmy i jest super 😀28 lutego 2013 at 08:47Tak to jest fajne w tym że facet mąż czy partner również interesuje się tak ważną sprawą.
Pytania o kolor żwiatełka są na początku dziennym u nas 😛28 lutego 2013 at 08:57no z tymi żwiatełkami i pytaniami co dziż mamy to żmiesznie czasem jest:)
i fakt facet wtedy się bardziej wciąga w TE sprawy:)4 marca 2013 at 08:07dziewczyny a tak z innej beczki ostatni tydzień musiałam często wstawać do WC bo muszę wydalić kamyczek z nerek więc dużo pije i biorę leki moczopenne i w związku z tym nie mam całych 3 godzin przespanych.
I tak się zastanawiam czy podwyższone temperatury które mi się pojawiły teraz to owu czy to wina tego że nie żpię pełnych 3 godzin nieprzerwanie.
4 marca 2013 at 10:23katasha7 musisz obserwować co i jak.
Ja z własnych obserwacji widzę, że 2 godziny mi wystarczyły i było ok.
Ja początki miałam trudne jakoż tak byłam tym zaaferowana, że spać nie mogłam i czasami leżałam po jakimż czasie zasnęłam na godzinkę czy dwie i wtedy mierzyłam i było ok.
Sama zobaczysz po kilku dniach, będzie dobrze zobaczysz 😀5 marca 2013 at 10:59a co tu tak cicho? u mnie nadal czerwień onas
6 marca 2013 at 09:58dziż już żółto, może zielone nastanie jutro:))
6 marca 2013 at 20:08Mi jak kilka razy zdarzyła się taka urywana noc to nie miało to wpływu na pomiary ale u każdego jest inaczej więc lepiej zaobserwować 🙂
8 marca 2013 at 09:01oki rozwiązało się to była owu bo ostatnie noce już normalnie spałam i tem na tym samym podwyższonym poziomie 🙂
A więc mam zielone 🙂12 marca 2013 at 11:36u mnie też zielono, ale ta pogoda daje się we znaki i po prostu żpiochem jestem takim, że masakra
13 marca 2013 at 08:36Kurcze taki mróz się zrobił że hej straszna ta pogoda na mnie też tak działa cały czas bym spała a nie mogę.
A ja zaczęłam myżleć o dziecku i nie wiem czy przekształcić LC w BC czy nie.
Jak myżlicie czy warto??15 marca 2013 at 13:15jak masz ochotę to pewnie, że przekształcaj 😀
LC też pokazuje czerwone lampki więc może pomóc w poczęciu.18 marca 2013 at 08:56Ja mam Baby Comp i on naprawdę w planowaniu rodziny jest bardzo pomocny dzięki temu że wskazuje dzięki ikonkom chłopca i dziewczynki ten najbardziej płodny czas. Pozatym wskazuje też na to czy masz prawidłowy cykl chodzi mi tutaj gł o dł fazy lutealnej czy np niewydolnożć ciałka żółtego.
Jednak jeżeli wszystko jest z twoim cyklem ok to Lc też wystarczy do zaplanowania dziecka wystarczy używać w czerwone dni 😛
- AutorOdp.