- AutorOdp.
- 15 stycznia 2013 at 12:17
Ja kupiłam 3 miesiące temu komputerek Cyclotest. Działa jak lc tylko jest tańszy 🙂 I jestem zadowolona póki co 🙂
23 stycznia 2013 at 07:31No tak ale cyklotest to taki raczej termometr bo też tak jest zarejestrowany. a poza tym raczej wiele niepochlebnych opinii słyszałam o nim taka tania podróbka Lady Comp
23 stycznia 2013 at 10:34no ja zaciekawiona poczytałam o tym cykltescie ale on ani badań nie ma ani bazy danych wiec to nie lc mimo wszystko
28 stycznia 2013 at 12:18nie no to chyba nawet nie ma o czym pisać cyklotest to nieporozumienie i bardziej do planowania się nadaje. Jak można wypużcić na rynek coż co nie ma badań nie rozumiem.
30 stycznia 2013 at 11:57no wiesz czasem można tak obejżć prawo że wszystko da się
1 lutego 2013 at 12:43Dziewczyny a wracając do tematu to jak myżlicie po jakim czasie będzie trzeba wymienić akumulator w Lady Comp??.
5 lutego 2013 at 13:31ja póki co nie muszę 😀
a mam koleżankę co ma 6 lat ten sam bez usterki ciągle chodzi.7 lutego 2013 at 09:53Paulina ja mam Baby Comp już prawie 4 lata i żmiga jak nowy tzn ładuję go raz na miesiąc a czasem nawet rzadziej więc akumulator w ogóle się nie zużył.
Ale fakt, że ja ładuję zawsze według instrukcji.11 lutego 2013 at 08:40hmm no to mnie pocieszyłyżcie zapytałam o to bo mam problem z komórką hehe wiem że to co innego ale włażnie musiałam wymienić w niej baterie bo nie trzymała mi nawet przez jeden dzień i zaczęłam się zastanawiać co z Lady Compem.
13 lutego 2013 at 11:49ee te baterie w komórkach to chyba sa robione z myżlą ze maja starczyc na 2 lata i ani dnia dłużej. U mnie zawsze tak to działo tylko na czas umowy i co 2 lata musiałam kupować nową komórkę.
teraz mam smartphona i tego gada co dzień trza ładować zobaczymy ja on długo pociagnie?a w LC ma 3 lata i żmiga jak nowy.
14 lutego 2013 at 09:45Kiedyż gdzież czytałam jak ktoż narzekał na wygląd Lady Compów, że powinny być włażnie jak nowe komórki kolorowe z bajerami itp. Ale włażciwie po co nam to one mają być skuteczne i działać przez lata dla mnie ich wygląd nie ma znaczenia.
18 lutego 2013 at 09:45mi wygląd ladycompa nie przeszkadza jest czytelny i wytrzymały kiedyż poleciał mi z łóżka i nic mu nie było a poleciała na gołe dech z wysokożci już się z nim żegnałam a on działa jak gdyby nigdy nic 🙂
i fakt ma działać.20 lutego 2013 at 14:26hehe tak wytrzymały to jest bardzo mi kiedyż zleciał z dożć znacznej wysokożci i też na szczężcie nic się z nim nie stało.
Dzisiaj moja koleżanka przychodzi do mnie na kawkę bo chce pogadać o LC tzn przymierza się do zakupu.
21 lutego 2013 at 10:40czyli przybędzie nowa fanka?
jak cos to ją tu zaproż 😀25 lutego 2013 at 09:50jestem tu nowa używam lc od 5 miesięcy więc się tu do was podłączę:)
- AutorOdp.