- AutorOdp.
- 16 października 2007 at 14:03
o, dobrze ze juz koncze na dzis prace, potem lece sobie kupic samolot zeby sobie latac z mojej miejscowosci do Wroclawia na studia wymiennie z Krakowem na drugi kierunek 😉 😉 😉
sory jak kogos urazilam16 października 2007 at 14:34[usunięto_link] wrote:
też lubię kasę, zakupy i oryginalne rzeczy, ale nie rozgłaszam tego całemu żwiatu chwaląc się na prawo i lewo ile to ja zapłaciłam, za co i gdzie.
takie zachowanie jest żmieszne.Oczywiżcie,że jest smieszne.Takie zachowanie to snobizm,ale cóż…w nspołeczeństwie i tacy ludzie mają rację bytu 😉
A ja sobie kupiłam spódnice za 200 zł i musze się tym pochwalić,żebyżcie popękały z zazdrożci,że mnie stac a Was nie-e!A jutro kupię sobie spodnie za 500 zł bo ja mam a Wy nie-e! 😆 Wogóle to co Wy sobą reprezentujecie?Pffff…dla mnie nie ma rzeczy,której nie mogłabym mieć,bo mam kase i rządze Drogie Panie 8)
Spokonie moje drogie-to parodnia jest 😉 😆
16 października 2007 at 14:59a w druga strone?
ale jestes glupia i pusta, bo masz torebke od lv i pachniesz chanel. nie masz nic w glowie, bo zamiast ksiazek i podrozy masz markowe ciuchy. a ja jestem super, bo umiem znalezc cos taniej i w ogole wole gdzies jechac niz sobie kupic perfumy. najlepiej do 3gwiazdkowego hotelu. a kupic moge najwyzej stringi.
16 października 2007 at 15:01swoja drogą w perfumach chanel nie ma nic wyjątkowego. wcale ten zapach nie zachwyca.
16 października 2007 at 15:05ktory?
nr 5? 19? chance? allure? allure sensuelle? czy moze coco lub coco mademoiselle?
16 października 2007 at 15:06nr 5.
16 października 2007 at 15:09piekny zapach, cudowna nuta glowy. po prostu idealna klasyka i elegancja.
adresatem jest jednak dojrzala kobieta.
16 października 2007 at 15:14wychodzi na to, że ja nie jestem dojrzała (ironia jakby ktoż nie skumał).
16 października 2007 at 15:25Zawsze jak czytam posty Parvati przypomina mi się koncepcja (bodajże Serrafiny), według której użytkowniczka ta tak naprawdę jest facetem starającym się odreagować swoje niepowodzenia u kobiet ;), dziewczyny po prostu się nią (nim 😉 ) nie przejmujcie, jej zdanie nie robi na mnie żadnego wrażenia, niech sobie żyje w tym swoim 'idealnym’ żwiecie, a my po prostu zajmijmy się normalną dyskusją 😀
16 października 2007 at 15:25[usunięto_link] wrote:
wychodzi na to, że ja nie jestem dojrzała (ironia jakby ktoż nie skumał).
Jasne,bo niepodoba Ci się zapach perfum Channel,nie rozumiem czemu Ty się jeszcze dziwisz 😉 😆
16 października 2007 at 15:28ja tez nie uzywam piatki chanel. ale np. moja mama je uwielbia.
nie szukajcie ironii tam, gdzie jej nie ma.
16 października 2007 at 15:33[usunięto_link] wrote:
ja tez nie uzywam piatki chanel. ale np. moja mama je uwielbia.
nie szukajcie ironii tam, gdzie jej nie ma.
Ktoż tu sie doszukiwał błędów leksykalnych i ortograficznych, a sam nie potrafi zacząć zdania z wielkiej litery.. hmmm 😆
16 października 2007 at 15:37i ktoż tu jest zakompleksiony i próbuje się jakoż dowartożciować na tym forum.
już mnie nic nie dziwi = D16 października 2007 at 15:39nie uzywam polskich zakow i wielkich liter w sieci. to nie blad. to netykieta.
16 października 2007 at 15:40a ja myżlałam, że włażnie jest odwrotnie w netykiecie. no ale pewnie się mylę.
- AutorOdp.