• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

roznorodnosc pogladow jest doskonala podstawa do dobrej dyskusji…

ale nie do najeżdżania na innych.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ja uwazam tak jak WarnGirl

nie wazne zeby miec wazne zeby byc;) i byc szczęsliwym nawet jezeli nie ma sie pieniedzy bo pieniadze szczeżcia nie daja a daje szczescie: miłożc, zdrowie, rodzina przyjazn, znajomi usmiech

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

byc?

a co to znaczy dla ciebie „byc”?

dla mnie stwierdzenie tego typu wypowiedziane przed osobe, ktora ukrywa przed matka cene stringow i robi z tego problem…to po prostu hipokryzja.

zeby byc, trzeba miec.

bo byc to nie znaczy po prostu egzystowac. byc to ciagly rozwoj. w dzisiejszych czasach brak kasy moze ten rozwoj skutecznie ograniczyc.

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

no ale rozwijać się a lansować to dwie różne rzeczy.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ale nie zastopować.

parvati
    Member
    • Guru

oczywiscie.

ale jak przeczytasz caly watek, zauwazysz, ze lansowanie to dla wielu osob po prostu dobre ciuchy i wizyty u fryzjera. i ze wola kupic ksiazke niz cos do ubrania.

a to nie na tym polega lans.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

pervati prosze odczep się już wreszcie od tych satringów to nie był watek dla aCiebie nie prosiłam abyż go czytała i wchodziła do Niego!!!
    a co Ciebie obchodzi jaki ja mam problem nie interesuj sie tym prosze

ja rozumiem że w dzisiejszych czasach tez wazne sa pieniadze bo z czegos trzeba zyć, ale jak dla mnie wazniejsze jest to co się ma w sercu jaki człowiek jest niz głupie pieniadze jeżeli ktoż kto ma mało pieniedzy a jest wartosciowy i przedewszytskim szczęsliwy bo mu pieniadze nie poprzewracały w glowie

być, wązniejsze od pieniędzy, to jest być sobą, byc szczęsliwym, byc użmiechnietym, być radonsym, umiec sie cieszyć nawet z najmniejszej rzeczy, umiec się do kogos bezinteresownie usmiechnąc komus pomoc

nie stawiajmy ich na pierwszym miejscu

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

no oczywiżcie nie mówie że pieniadze nie są ważne ludzie chca zarabiać bo musza z czegos zyć , ale jak dla mnie są ważniejsze kalegorie niz pieniądze jak juz wceżniej napisałam tak sadzę ale nie mówie ze pieniądze nie są wazne ale nie najwazniejsze co ztego ze bede miała miliony a będe chora na raka i będe umierac? po co mi te pieniadze jak i tak zaraz umre l, wolałabym mieć zdrowie i zyc jakos skromnie

parvati
    Member
    • Guru

masz tok rozumowania kazia z pierwszej klasy:)))

czy ktos tu wybiera: biednie i zdrowo czy bogato ale z rakiem?
    nikt.

a rak dotyka ludzi biednych i bogatych w tak samo…tyle ze bogaci maja forse, zeby sie leczyc.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

a ja nie powiem jaki Ty masz tok rozumowania
    po pierwsze tez zaznaczam ze pieniadze sa wazne ale nie wazniejsze niz zdrowie zrozum to wreszcie ze to moje zdanie i nie masz prawa mnie obrazac bo sobie tego nie zycze

parvati
    Member
    • Guru

co ma zdrowie do lansowania sie i pieniedzy?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pffff… ja tam uważam,że pieniądze są wazne,dają szczęsie i bez pieniędzy nie da się normalnie egzystować 😀 ale jakos sie z tm nie obnoszę,chociaż czasem fajnie sie polansować,chociażby dla zaspokojenia własnej próżnożci 😉 cóż…ludzie mają różne zboczenia 😆

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Parvati – chcialabym widziec jak sobie leczysz nowotor zlosliwy z cala fura pieniedzy (mialabys sznase wybrac drozsza trumne i ladniejsze ciuszki na wieczne odpoczywanie), sory za sakrazm. Pieniadze nie maja znaczenia – pod warunkiem, ze sie je ma 😆

parvati
    Member
    • Guru

szczerze?

niezaleznie od nowotworu zlosliwego…cholernie sie ciesze, ze wlasnie wplynela mi na konto wyplata i jak tylko pralka skonczy prac, ide na zakupy.
    :)))

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

też lubię kasę, zakupy i oryginalne rzeczy, ale nie rozgłaszam tego całemu żwiatu chwaląc się na prawo i lewo ile to ja zapłaciłam, za co i gdzie.
    takie zachowanie jest żmieszne.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " LANS"

Przewiń na górę