Męskie "obrzydliwożci" :D

• Autor
    Odp.
  • tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

SKoro jest temat o babskich obrzydliwosciach to pogadajmy ,popiszmy teraz o meskich . 😆 😉

Otoz ja uwazam i widze,ze chyba kazdy facet w samochodzie stojac na swiatlach dlubie sobie w nosie i nie powiem co dalej z tym robi bleee 😆 😈 ,pozatym czesto mezczyzni drapia sie bez wstydu np po klejnotach swoich 😕

A Wy?Jakie znacie meskie obrzydliwosci? Meskie wypowiedzi rowniez mile widziane. 😆 Jak obrzydliwy temat to na maksa a co! Hihihi 😆 😆

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

przede wszystkim drapanie się w publicznych miejscach po swoich klejnoach.. 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Bekanie i puszczenie „głożnych” bąków

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Hmm… ja jestem chyba dziwna, bo bekanie, puszczanie bąków itp. specjalnie mnie nie przeszkadza…. ale za zostawianie brudnych szklanek, łyżeczek, talerzyków w całym domu jestem gotowa udusić 👿

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

z tego co zauwazyłam u róznych facetów
    – dłubanie w nosie podczas jazdy czy postoju samochodu
    – grzebanie w jajkach
    – bekanie

lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Oczywiżcie jeszcze spluwanie na chodnik…

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Oczywiżcie jeszcze spluwanie na chodnik…

Nie cierpię tego 👿 👿 👿

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Ja nie cierpie pociagania nosem, bleeee…. jak problemy z katarem to husteczki koisztuja 30gr ;P

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

do meskich obrzydliwosci, oprocz powyzszych zaliczam przesiadywanie w kiblu po godzine czytajac gazete w smrodzie, fuuuuuj
    nie cierpie jak sie rzuca brudna bielizne i skarpetki na podloge – za przeproszeniem jak krowa, tam gdzie stoi tam narobi 😕

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

no to co wyżej heh x D

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

dołożę do męskich obrzydliwożci: kłamanie w żywe oczy, dopóki nie zostanie przyłapany na gorącym uczynku.
    Znam zbyt wielu takich facetow, choc wiem ze mnostwo kobiet tak dziala, ale chyba nie az tak obrzydliwie jak faceci, chyba ze znam za duzo skurwi… a za duzo fajnych babek 😆

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

no kłamstwa są obrzydliwe. jednak znam samych fajnych facetów bo reszta to fałszywe, zakłamane babki. dlatego mam tylko jedną przyjaciółkę i reszta to faceci : )

AnetkaPlanetka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Spluwanie i drapanie sie po kroczy wmiejscu publicznym ;/;/

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

nie nawidze jesli facet podlubie w nosie badz podrapie sie po klejnotach albo wyjdzie z toalety – i nie umyje rak tylko potem jje badz podaje mi cos do jedzenia, od razu mnie to brzydzi.

czyli ogolnie po niestosownym brzydliwym zachowaniu siada do konsumpcji bez higieny – blee

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

@Onione wrote:

ale ogólnie nie cierpie u facetów:
    – drapania sie po kroczu
    – dłubania w nosie (często z kulaniem pokątnym tego co wydłubie lub szacowania wielkożci, konsystencji)
    – spluwania – czy to żliną czy tego co sciagnie z zatok
    – wulgaryzmów- to też dla mnie obrzydliwe – i wcale nie ma w tym nic męskiego- ot, prymitywizm
    – głożne odbijanie gazów 😉 i gromkie pierdnięcia

Podpisuje sie pod wypowiedzia
    Onione

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Męskie "obrzydliwożci" :D"

Przewiń na górę