- AutorOdp.
- 1 lipca 2008 at 18:05
hehe no spoko zapamietam na przyszlosc 馃槈
Z kobieta drapiac sie po kroczu jeszcze sie nie spotkalem 馃檪 Sam nie wiem jak bym zareagowal ale pewnie tak sie usmiechnal zeby sie zawstydzila 馃檪
1 lipca 2008 at 22:16Zawstydzila by sie i to grubo..
No chyba ,ze byla by flejtuchem 馃檮2 lipca 2008 at 09:35Drapanie si臋 po jajkach to nic.
Puszczanie b膮k贸w? O ile w toalecie to niech puszcza, byleby 艂adnie i do taktu.
Czepiacie si臋 m臋偶czyzn o d艂ubanie w nosie? Niech wyciera w tapicerk臋, czy „wystrzeliwuje”. M贸j EX d艂uba艂, kula艂 a potem zjada艂. Jak przychodzi艂 mnie cmokn膮膰 w usta, to spieprz**** gdzie mnie nogi ponios膮.
Gdyby nie to, to nie by艂by moim EX.Blaaahhhhhhhh jak sobie przypomn臋 to wszystko, to mi 偶o艂膮dek do gard艂a podchodzi….
2 lipca 2008 at 09:45oj no podejrzewam 偶e gdyby jaki偶 facet(a istaniej膮) tak nie robi艂 tzn tych wszystkich rzeczy kt贸re my w艂膮snie tu wypisujemy to nie by艂by m臋ski;p oczywi偶cie nie m贸wi臋 偶e lubie jak m贸j facet idzie i pluje albo co ale no nie robi tego az tak cz臋sto 偶e mnie to dra偶ni;] ahhhh Ci faceci;p
2 lipca 2008 at 10:28sprawa wyglada tak: kazdy pierdzi, beka, smarka, poprawia sobie gacie (nawet nie trzeba miec jajek-wystarczy, ze wejda w tylek), dlubie w uchu, drapie sie po d****…zjadanie glutow to faktycznie oblecha i pewna przesada…ale reszta?
normalna rzecz.
problem polega jednak na tym, ze kulturalni ludzie, ktorym mama przekazala w dzicinstwie podstawy dobrego wychowania NIE ROBIA TAKICH RZECZY PUBLICZNIE. i to niezaleznie od plci.
2 lipca 2008 at 22:55UUU dokladnie 馃檮
3 lipca 2008 at 07:37[usuni臋to_link] wrote:
sprawa wyglada tak: kazdy pierdzi, beka, smarka, poprawia sobie gacie (nawet nie trzeba miec jajek-wystarczy, ze wejda w tylek), dlubie w uchu, drapie sie po d****…zjadanie glutow to faktycznie oblecha i pewna przesada…ale reszta?
normalna rzecz.
problem polega jednak na tym, ze kulturalni ludzie, ktorym mama przekazala w dzicinstwie podstawy dobrego wychowania NIE ROBIA TAKICH RZECZY PUBLICZNIE. i to niezaleznie od plci.
Mhm m贸j t艂umaczy艂 si臋 tym, 偶e jego mama z domu dziecka by艂a, a poza tym du偶o rodze艅stwa mia艂. Co ma dom dziecka do zjadania „smark贸w”? 馃槸
3 lipca 2008 at 07:43sluchaj…nie sadzisz, ze twoje opowiesci sa dosc niesmaczne?
dlatego: odpusc sobie. wszyscy juz wiemy, co jadl twoj byly facet. i nie mamy ochoty sie w to wglebiac.
3 lipca 2008 at 08:05parvati przeczytaj tytu艂 tego tematu, a potem komentuj. nie pasuje Ci temat? To jazda st膮d. zaden temat nie sprosta twoim oczekiwaniom, wiec raczej twoje sm臋cenie duzo nie pomoze.
3 lipca 2008 at 08:23ehhh…chrzan sie.
po prostu.
3 lipca 2008 at 08:36zmien plyte. uwazam, ze ten temat ma taki a nie inny tytul, jesli komus nie odpowiada niech spada- wiec ty sie chrzan. i nie zatruwaj kolejnego tematu..
3 lipca 2008 at 08:38a taki fajny watek byl uff 馃檮
3 lipca 2008 at 10:10Skoro nie masz ochoty si臋 wg艂臋bia膰 w tematy, to na kij siedzisz na tym forum?
Wyszczekan膮 mordk臋 masz, ale nie na tyle na ile my偶lisz.Za偶yj Relanium i wy艂膮cz komputer na chwilk臋 mo偶e Ci przejdzie.
Pozdrowionka.
3 lipca 2008 at 13:40nie wiem, czy ktos siedzi na tym forum, zeby czytac o tym, ze twoj facet je gile…
3 lipca 2008 at 14:06jazda jazda!!
hahaha - AutorOdp.