• Autor
    Odp.
  • hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Berth, czy Ty masz jakież problemy psychiczne? Pardon, chciałem Tobą mocniej potrząsnąć, o wiele mocniej! ale żcieniowałem, Stary…

Zrobiło mi się Ciebie żal – że tak bardzo brzydzisz się wszystkiego…
    Chyba to musi potwornie boleć, nie, mój małyyyy 😉 !?

PS. W którą rączkę pocałować, by Ci się zrobiło lepiej?…

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

berth rzeczywiżcie to normalne nie jest :/
    Ciebie wszystko brzydzi… to chore. Lecz się 🙂

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

berth jest sfrustrowany życiem. Zachowuje się jak zgorzkniała stara panna, która swój jad i frustracje przelewa na otoczenie 🙂

Wracając do tematu –
    brzydzi mnie jak facet zmienia skarpetki/bieliznę raz na tydzień 😕 🙂

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Współczuję mu… nie może normalnie cieszyć się życiem przez swoje urojenia 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

No, nie wiem, Mariolka, gryzę się w myżlach – jeżli to prawda, to BÓÓÓL, bo facet musi znieżć wiele obrzydliwożci w życiu wbrew sobieee… takich, co on wymienił i jeszcze gorszych czasem… zwłaszcza w otoczeniu kobiet…

Musi włożyć czasem ręce w jakiż s****, przełknąć porażki zawodowe i życiowe, a jak zrobi dziecko – pchać ten wózek, choćby go mdlił, nie? Dziecko też robi kupki i nie zawsze mamusia może je podetrzeć…

Jednak daję mu bonus – może rzeczywiżcie tylko szpanował – chciał się tu wkupić… Stary, odpużć, nie musisz używać aż tak radykalnych żrodków, bądź sobą! Ja Cię tu też zapraszam do ciekawszych opowieżci… Wiesz 'Obcasiki’ są całkiem w porzo!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

mnie obrzydza jak nie myje rąk i nie potrafi powstrzymać pewnych zachowań w towarzystwie. ale mieszkamy ze sobą na tyle długo, że już przesadą byłoby powstrzymywanie gazów;p ano! i dłubanie w nosie jest straszne! zwłaszcza w samochodzie:D

lasiczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

najgorsze jest to ze, te ich obrzydlistwa, są ich czężcią składową, i chcąc nie chcąc musimy je tolerowac 😉

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Nie chce mi sie wierzyć,ze ktoż w ogóle dłubie w nosie przy innych,bleh.Od czego są chusteczki higieniczne?Jak coż przeszkadza to trzeba nos wydmuchać,a nie tam grzebać,bleee 😡

berth
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

No, nie wiem, Mariolka, gryzę się w myżlach – jeżli to prawda, to BÓÓÓL, bo facet musi znieżć wiele obrzydliwożci w życiu wbrew sobieee… takich, co on wymienił i jeszcze gorszych czasem… zwłaszcza w otoczeniu kobiet…

Musi włożyć czasem ręce w jakiż s****, przełknąć porażki zawodowe i życiowe, a jak zrobi dziecko – pchać ten wózek, choćby go mdlił, nie? Dziecko też robi kupki i nie zawsze mamusia może je podetrzeć…

Jednak daję mu bonus – może rzeczywiżcie tylko szpanował – chciał się tu wkupić… Stary, odpużć, nie musisz używać aż tak radykalnych żrodków, bądź sobą! Ja Cię tu też zapraszam do ciekawszych opowieżci… Wiesz 'Obcasiki’ są całkiem w porzo!

A nie nie ja tylko tak sobie zrobilem mala prowokacje bo bylem ciekawy kto poza kobietami poczuje sie tym urazony hehe teraz wiem z kim sie nie zadawac sory ale kumplami nie zostaniemy zostaje Ci jeszcze kilku kolesi w balecie hehe chyba nie brzydza cie faceci w rajtuzach?

berth
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

najgorsze jest to ze, te ich obrzydlistwa, są ich czężcią składową, i chcąc nie chcąc musimy je tolerowac 😉

Lasiczka niczego nie musisz tolerowac chyba ze partner Ci rozkaze to wtedy musisz hehehe a w ogole to nic co ludzkie nie powinno byc wam obce same nosicie szpilki , malujecie sie i perfumujecie bo jestescie male brzydkie i smierdzicie

berth
    Member
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

brzydzi mnie kiedy jakis facet w moi towarzystwie okazuje czulosci swojej kobiecie, brzydzi mnie kiedy sam to robie a nie mam na to ochoty,brzydzi mnie kiedy widze uprzejmosc jakiegos faceta wzgledem kobiety tylko dlatego ze jest kobieta , brzydzi mnie kiedy sam to robie, brzydzi mnie kiedy wchodzac po jakims faceciedo kibla zauwazam ze opuscil klape i musze po nim podnosic, bardzo obrzydzilo mnie kiedy w mojej biblioteczce w kiblu przy szowinistycznych pismach znalazlem …”Naj” podlozona przez moja pania:/ , brzydzi mnie kiedy ide do fryzjera i musze tam siedziec bo brzydza mnie faceci ktorzy sa tam strzyzeni i wychodza piekni jak lalusie i brzydza mnie, po wyjsciu od fryzjera sam soba sie brzydze, brzydzi mnie kiedy mezczyzna zamiast kur… mowi pardą…brzydzi mnie kiedy spotykam pantoflarza ktory mowi ze nie idzie na piwo bo kobieta akurat mu rodzi, brzydzi mnie kiedy widze w barze faceta ktory zamiast wodki lub piwa pije sok, brzydza mnie faceci blakajacy sie za swoimi kobietami w supermarkecie dotrzymujac im towarzystwa, brzydzi mnie kazdy facet w bialych skarpetkach , brzydza mnie faceci na plazy, brzydze sie facetami pchajacymi wozki z dzieckiem, brzydze sie facetami ktorzy mieli w ciagu ostatnich 24 godzinach kontakt z kuchnia tudziez garnkami( drastyczne przypadki przy zmywaku obrzydzaja mnie najbardziej) brzydze sie kiedy facet ma pazory na wiecej niz 1mm brzydze sie jeszcze bardzo wielu rzeczy u facetow w zasadzie facetami sie brzydze i uwazam ze zeby nie brzydzic sie facetami to trzeba byc tak zboczonym jak kobiety

trzeba zrobic sprostowanie uwazam ze publiczne obsciskiwanie sie jest wyrazem potrzeby pokazania swiatu ” patrzcie jak sie kochamy ” jestem tradycjonalista milosc jest spoko ale po co zaraz pod publike? Sa zasady jakies i nie chce jesc obiadu patrzac jak para gowniarzy przy sasiednim stoliku wklada sobie lapy w gacie , jak bylem mlodszy tez tak robilem i dzisiaj uwazam ze to nie bylo odpowiednie zachowanie,nie cierpie dupowlazow uwazam ze kobiety dziela sie na dwie kategori takie ktore na uprzejmosc nieznajomego reaguja ekscytacja i takie ktore uwazaja ze to d**** podrywacz te drugie uwazam za inteligentne te pierwsze to pewnie ukrainki… zdarza mi sie byc nieprzyzwoicie uprzejmy kiedy widze ladna pania i zawsze pozniej mam wyrzuty sumienia niewazne, nie lubie sobie brudzic rak klapa od kibla ktora nie wiadomo czy ktos wczesniej nie zabrudzil czymkolwiek, nie lubie czytac pism kobiecych bo mnie irytuje sposob w jaki sa napisane, sama tresc moze jest cos warta ale czyta sie je tak jakby sie slychalo wywiadu listonosza z sasiadka, czytam sobie w kiblu bo mam taki nawyk z reszta moze to i oblesne ale jakie pozytywne wykorzystanie czasu…nie lubie facetow ktorzy sa ” ulizani jak cielak po porodzie wnerwia mnie taka dokladnosc fryzjera w stosunku do facetow niech obetnie i spoko a nie zaraz psik psik woda i lizu lizu z przedzialkiem czy bez? mam to gdzies facet nie ma byc piekny tylko w porzadku pod wzgledem charakteru ( wedlug mnie oczywiscie ) uwazam ze facet ktory ma ochote zaklnac czy zrobic cokolwiek powinien to zrobic a nie udawac ze to robi bo to jakies takie teletubisiowe walnalem sie mlotkiem ups pardą… o co mu chodzi? wkurzyl sie czy masochista i sobie zartuje? nie lubie ludzi ktorzy nie umieja wyrazac tego co maja na mysli nie kazda klatwa musi byc chamska zalezy kiedy i jak sie ja wypowie ( ale to moje zdanie mozecie sobie dokladac do tego ile chcecie przynajmniej rozmowa sie toczy) jesli chodzi o goscia ktory idzie na porodowke zamiast na porod zony to byl to zart grubymi nicmi szyty z odrobina prowokacji ( fajna okazja dla tzw. obroncy praw kobiet ” w spodniach zeby zaistniec jako ” ten sprawiedliwy , wyjatkowy fajny , rozumiejacy kobiety hehe wystarczy durny jest wedlug mnie facet ktory mysli ze jakas kobieta uwaza ze jest ja w stane zrozumiec bo tak nie jest i dla mnie to zwykle ” dupowlastwo badz tez pozerstwo ale po co to komu? nie wiem nawet sie nie zastanawiam.) Jak widze jak facet lazi za kobieta w supermarkecie to zaraz mi sie wydaje ze ona ma przechlapane koles zamiast sam zrobic zakupy wiezie wuzek jak ulom i czeka az mu pani nawrzuca no ale widocznie tempaki tez maja kobiety tu uklon dla matek polek hehe, biale skarpetki i mokasyny o tak to jest co michael jackson lubi najbardziej czy jak tam sie powinno poprawnie pisac jego nazwisko hehe tak jakos mi sie zaraz kojazy z tym krolem popa bez twarzy koles w bialych skarpetkach dla mnie tez jest jakis niewyrazny,jak widze faceta ktory pcha wozek to zawsze zastanawiam sie kto za niego wykonuje meskie obowiazki? zona? no chyba ze zaniedbuje chalupe i budzet domowy to owszem ma czas sobie popykac wozek nacieszyc sie dzidzia a na pampersy pewnie dolozy tesciowa no ale… pan wozkopchacz bedzie przynajmniej nowoczesnym mezczyzna…koles ktory ma kobiete i gotuje jest naprawde pantoflarzem bo albo powinien zaprosic kobiete do restauracji jesli ona rowniez pracuje albo nie oszukujmy sie ktos po 10 godzinach pracy wraca do domu a tam zona sie pindoli a on mowi kotus ugotuje Ci obiadek bo tylko 10 godzin mialas na upiekszanie sie… nie, nie, nie moze ja za stary jestem ale facet powinien miec gest a nie smykalke do meczenia buly ( z wyjatkiem profesjonalistow ) niech zyja restauracje, co do zmywaka to ja mam zmywarke bo szkoda mi dloni swoich czy jakichkolwiek innych jak ktos nie ma to jest sierota, pazory u kobiety sa spoko ale u faceta to tylko chyba jednemu panu z forum moga sie spodowac ale on jeszcze dorasta do wieku meskiego mam nadzieje ze odkryje kiedys swoja plec i mam tez nadzieje ze bedzie to plec z jaka sie urodzil …) chyba to wszystko co mam na chwile obecna do powiedzenia nie ma mnie tu czesto ale na kazda zaczepke odpowiem bo mam swoje poglady i chetnie bede sie nimi kierowal na tym forum 🙂

plasko_buta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

mnie brzydzi jak faceci pluja na ulicy 😛

plasko_buta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

i jak sikaja pod drzewem

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

ojojoj, czemu dla Was straszne jest drapanie w miejscach X ?
    Przeciez jak zaswędzą Was plecy albo dłoń – to drapiecie, to mam się meczyć i nie drapnąć ? No fakt, jest to miejsce dosyć intymne ale to czężć ciała, jak swędzi to drapię – no oczywiżcie jak stoje np na przystanku to nie zacznę się drapać jak opętany po jajkach, ale robię to dyskretnie, a jak jakaż dziewczyna (bo to Wy najczężciej o to się czepaicie) to zobaczy to od razu mówi „Boshe, alez cham”

Nie rozumiem …

Nettoja
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

a mnie wkurza jak facret oddaje mocz.. i nie zamknie drzwi do łazienki i słysze jego potężny strumień, rozbijający się o muszle…fuu i do tego po tej czynnożći nie opużci deski i nie umyje rąk… ;/

hmm albo znałam takiego co siusiał na siedząco… ;/ jakoż dziwnie, strasznie neagtywnie to na mnie działało…
    chyba, że… tak Panowie robicie ale się nie przyznajecie.. 😯 😯

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Męskie "obrzydliwożci" :D"

Przewiń na górę