• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Teraz załuję,ze czasem byłam taka niedobra dla mojego faceta….Czytajac posty w tym temacie stwierdzam,ze to ideał!

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

nie wiem, czy ktos siedzi na tym forum, zeby czytac o tym, ze twoj facet je gile…

😆 A czego ty sie spodziewałaż w temacie „męskie obrzydliwożci”? Że będzie tu dyskusja o kwiatkach?

Assha dobrze ci dogadała, ale jak na ciebie przystało, nie przyznasz racji ( bo przecież nie masz już argumentów żeby zaprzeczyć) tylko po prostu obrazisz. i na tym się kończy twoja gadka. żenada.
    Spieprzaj stad jak ci sie nie podoba .

Alhana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja wiem jedno, każdy kto siedzi na tym forum modli sie i daje na tacę w kożciele, żebys nic debilnego dzis na forum nie napisała parvati.
    Daj ludziom sie wypowiedziec, ten post nie był o hodowli kwiatków doniczkowych, jak Ci sie nie podobało, skomentój raz, i zjedz sobie siana na uspokojenie.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a ty kup sobie slownik, bo „uje” sie nie kreskuje.

Alhana
    Member
    • Stały bywalec

Tobie również polecam, ponieważ gil, to ptak, powinnaż napisać „gile”.
    Wytykać błędy możemy sobie tak do „usranej żmierci”.
    Jak mówi stare przysłowie „Ustąp głupszemu”.
    Ustępuję.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

wiesz co…szkoda, ze juz nie jestes z tym typem…

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Ta znowu sie kloci 🙄

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

a ty kup sobie slownik, bo „uje” sie nie kreskuje.

A może ma słownik, ale ma także dysortografię ?:]

Dajcie już na luz z kłotniami nie na temat. Przede wszystkim ty parvati albo spieprzaj ztego forum gdzież na ring. wyżyjesz się i może ci przejdize. Nie wiem jaka przyjemnożc sprawia ci wykłocanie się z ludźmi?

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

@Józia wrote:

Nie wiem jaka przyjemnożc sprawia ci wykłocanie się z ludźmi?

Ja tez nie wiem 🙄

Alhana
    Member
    • Stały bywalec

Nie mam dysortografii ani nic z tych rzeczy, każdy może walnąć byka, szczególnie jeżli żpi się codziennie po 3 – 4h. 😉

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

wracając do tematu…( 😆 )… i tak pozostaję przy tym że powinnyżmy im wybaczać chyba że robią to notorycznie;]

a-l-i-c-e
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

nie znoszę gdy facet ma długie, nieuczesane, wyglądające jak żcierka(przapraszam Panowie) włosy!!!no wręcz mnie odrzuca…Dobra, jak już chcecie mieć taką 'bujną’ czuprynę to przynajmniej doprowadźcie ją do ładu ❗ …acha jeszcze jedna rzecz-paznokcie!! Kochani Panowie-zadbajcie o nie!! 😛 😛

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

do ludzkich obrzydliwosci, ktore zauwazylam na ulicach, w autobusach i innych o zgrozo miejscach publicznych zaliczyc mozna, oprocz wymienianych juz wczesniej: zjadania wlasnych smarków, lepienia ich jak plastelina w lapach, wycierania o siedzenia itp. dlubanie we wlosach i spozywanie łupiezu czy czegostam z tych wlosow, zdrapywanie pryszczy – chociaz to czesciej spotykane u kobiet – najseksowniej wyglada jak sobie maniureczka wydrapuje te swoje syfy takim pieknym zadbanym tipsiorkiem -mmmmm marzenie. szczerze powiem ze z bakami na szczescie sie nie spotykam;) ale tak generalnie to ludzie (nie tylko faceci) czasem sa oooooobrzydliwi i oblesni, nie kontrolujac sie i robiac takie swinstwa na oczach innych ludzi. potem czlowieka mdli przez pol dnia

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

o jaaaaaa
    mam nadzieje,ze bede miala okazji dostrzec ow obrzydlistwa;/

berth
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

brzydzi mnie kiedy jakis facet w moi towarzystwie okazuje czulosci swojej kobiecie, brzydzi mnie kiedy sam to robie a nie mam na to ochoty,brzydzi mnie kiedy widze uprzejmosc jakiegos faceta wzgledem kobiety tylko dlatego ze jest kobieta , brzydzi mnie kiedy sam to robie, brzydzi mnie kiedy wchodzac po jakims faceciedo kibla zauwazam ze opuscil klape i musze po nim podnosic, bardzo obrzydzilo mnie kiedy w mojej biblioteczce w kiblu przy szowinistycznych pismach znalazlem …”Naj” podlozona przez moja pania:/ , brzydzi mnie kiedy ide do fryzjera i musze tam siedziec bo brzydza mnie faceci ktorzy sa tam strzyzeni i wychodza piekni jak lalusie i brzydza mnie, po wyjsciu od fryzjera sam soba sie brzydze, brzydzi mnie kiedy mezczyzna zamiast kur… mowi pardą…brzydzi mnie kiedy spotykam pantoflarza ktory mowi ze nie idzie na piwo bo kobieta akurat mu rodzi, brzydzi mnie kiedy widze w barze faceta ktory zamiast wodki lub piwa pije sok, brzydza mnie faceci blakajacy sie za swoimi kobietami w supermarkecie dotrzymujac im towarzystwa, brzydzi mnie kazdy facet w bialych skarpetkach , brzydza mnie faceci na plazy, brzydze sie facetami pchajacymi wozki z dzieckiem, brzydze sie facetami ktorzy mieli w ciagu ostatnich 24 godzinach kontakt z kuchnia tudziez garnkami( drastyczne przypadki przy zmywaku obrzydzaja mnie najbardziej) brzydze sie kiedy facet ma pazory na wiecej niz 1mm brzydze sie jeszcze bardzo wielu rzeczy u facetow w zasadzie facetami sie brzydze i uwazam ze zeby nie brzydzic sie facetami to trzeba byc tak zboczonym jak kobiety

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Męskie "obrzydliwożci" :D"

Przewiń na górę