- AutorOdp.
- 26 kwietnia 2012 at 13:59
mężczyźni wolą … ładne kobiety. Reszta jest bez znaczenia. 😆
26 kwietnia 2012 at 23:16[usunięto_link] wrote:
mężczyźni wolą … ładne kobiety. Reszta jest bez znaczenia. 😆
yeSSS 😯
ale blondynki też cholernie lubimy 😉
14 maja 2012 at 08:51Z tego co mi życie pokazało to mężczyźni wolą blondynki…jednak jako szatynka nigdy nie mogłam narzekać na brak męskiego zainteresowania. Wiem też, że sporo mężczyzn lubi ognistowłose kobiety i za nimi przepada. Czasem w rozmowach ze znajomymi słysze że blondynki bo brunetki moga okazać się mądrzejsze a to facetów przeraźa. Podobno każdy facet lubi górować nad kobietą inteligencją, ale nie wiem czy to prawda 🙂
Coż jest w tym, że przeciwieństwa się przyciągają – bo jako szatynka nigdy nie zwracałam uwagi na szatynów czy brunetów, sa dla mnie nieidzialni – zawsze skupiałam sie na blondynach inni mężczyźni mogliby dla mnie nie istnieć 🙂
Bez obrazy oczywiżcie dla brunetów czy szatynów, bo są przystojni ale niestety nie mój gust 🙂
15 maja 2012 at 12:04[usunięto_link] wrote:
Podobno każdy facet lubi górować nad kobietą inteligencją, ale nie wiem czy to prawda 🙂
Prawda… ale nie do końca. Dodałbym przed „facet” przymiotnik słaby, wtedy zdanie będzie jak najbardziej prawdziwe 😉
11 czerwca 2012 at 19:46[usunięto_link] wrote:
Prawda… ale nie do końca. Dodałbym przed „facet” przymiotnik słaby, wtedy zdanie będzie jak najbardziej prawdziwe 😉
Że coż Ci się wydaje nie znaczy ,ze to prawda 😉 Może Ty nie lubisz i masz się za silnego? 😆
18 października 2012 at 17:47Szczerze mówiąc moze cos w tym prawdy, ze ogladamy sie za blondynkami, ale serce skrasc potrafia tylko brunetki:D
3 grudnia 2012 at 11:26mi sie wydaje ze to nie robi ja tez wole brunetów a do tej pory mialam większożc blondynów wiec chyba nie robi
23 lutego 2013 at 23:14Kwestia gustu ja np najbardziej lubie szatynki;)
31 lipca 2013 at 04:35nie sądzę, żeby kolor włosów miał duże znaczenie,
jak ma się przed oczami żliczną wypiętą damską pupę…9 października 2013 at 10:05Mi się najbardziej podobają szatynki lub brunetki 🙂
21 października 2013 at 06:24mój mąż twierdzi, że kolor włosów nie ma tu nic do znaczenia, ważniejsza jest twarz – oczy, usta itp
3 listopada 2013 at 07:12Blondynka ze sporym biustem mhhhh smakowity kąsek ale brunetki też mają to coż
Mi się wszystkie kobiety podobają bez względu na kolor włosów7 listopada 2013 at 09:27ja tam nie jestem facetem, żeby się wypowiadać, ale mój mąż twierdzi, że kolor włosów nie ma nic do tego, że ważne jest takie wewnętrzne żwiatło i pewnożć siebie 😉
15 grudnia 2013 at 02:53[usunięto_link] wrote:
ja tam nie jestem facetem, żeby się wypowiadać,
powaga? 😆
[usunięto_link] wrote:
ale mój mąż twierdzi, że kolor włosów nie ma nic do tego, że ważne jest takie wewnętrzne żwiatło i pewnożć siebie 😉
no to chyba masz fajnego męża 😉 i filozof w dodatku 🙄
z tym wewnętrznym żwiatłem i pewnożcią siebie – fajnie to ujął! :ok:
19 lutego 2014 at 14:03Zgadzam się, kolor włosów nie ma znaczenia. Nie mniej czasami spotyka się kobiety (facetów oczywiżcie też) które bardzo w w swoim zachowaniu przypominają przysłowiowe blondynki ;p
- AutorOdp.