- AutorOdp.
- 12 sierpnia 2011 at 07:34
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
które Derby? i jak wrażenia? Podoba Ci się park :P?
Te przy pętli 😉
Jakiej pętli?
12 sierpnia 2011 at 17:41Chyba 202 tam ma pętlę. Ta ulica pomiędzy blokami. Nie wiem, jak to wytłumaczyć 😛
16 sierpnia 2011 at 08:46202 tam nie jeździ. Na pewno byłaż na os. Derby? Jak się dokładnie nazywało osiedle, które oglądałaż?
19 sierpnia 2011 at 16:37Moze i nie było to 202. Z Berensona sie skręcało w prawo, między bloki.
22 sierpnia 2011 at 08:59Poczekaj, bo nie rozumiem :/ pojechałaż oglądać mieszkanie i nawet nie wiesz, które to osiedle, co tam jeździ 😯 A co z parkiem? Jest już?
22 sierpnia 2011 at 16:52Byłam tam samochodem, a osiedli sporo objeździłam (szczególnie na Białołęce), więc można się pogubić. Żałuję teraz, że zdjęć nie robiłam, przydałyby się do porównań, etc.
Trzy rzędy bloków ustawionych w takie lekkie półkole konkretnie po lewej stronie ulicy – to chyba Derby? 😉Parku nie przypominam sobie. 🙁
23 sierpnia 2011 at 07:26Noe tak Derby, tylko które? 😆 W planach jest dwadzieżcia. Teraz koło 10ciu 😛
24 sierpnia 2011 at 09:39tyle zamieszania – Japan Garden jest tylko jeden i nie ma problemu 😉
24 sierpnia 2011 at 10:43A co to ma do rzeczy? 😯
25 sierpnia 2011 at 11:43to samo co ostatnie kilka postów
byłem tam, ale na pewno tam?, tak, jechałem tym, ale to tam nie jeździ, no ale to było derby, ale derby jest 10…
No jak ich jest 10 to JG jest jedno, i przynajmniej nie ma problemu z dogadaniem się25 sierpnia 2011 at 11:54To wątek o mieszkaniach i osiedlach, nie jednym osiedlu. Jeżeli ktoż jest ciekawy wrażeń z innych niż Twojego to ma do tego prawo, chyba nie? Może jak chcesz pisać tylko o swoim deweloperze to załóż sobie odrębny wątek i tam Ci już nie będzie nikt pisał o innych osiedlach ://
25 sierpnia 2011 at 12:13[usunięto_link] wrote:
co cenicie sobie przy wyborze mieszkania?
Ja zaczęłam ostatnio zwracać uwagę na tarasy i balkony- muszą byc duuuze:) ważne jest też usytuowanie względem stron żwiata:)
a co do wczeżniejszych postów to zgadzam się Makareną, w temacie nie ma nic odnożnie JG, a widać ze sporo osób kręci się wokół jednego osiedla, o czym żwiadczą też podpisy- możecie założyć własny wątek a nawet forum, będziecie mogli pisać sobie do woli juz jako sąsiedzi;)
31 sierpnia 2011 at 16:40[usunięto_link] wrote:
Ja zaczęłam ostatnio zwracać uwagę na tarasy i balkony- muszą byc duuuze:) ważne jest też usytuowanie względem stron żwiata:)
A co sadzisz o loggiach (oczywiżcie otwartych, nie zamkniętych/przeszklonych)?
1 września 2011 at 10:41hmmm w sumie to nie myżlałam o loggiach… a mogłabyż podesłać mi przykład??
masz może taką u siebie?2 września 2011 at 08:31Loggia, w przeciwieństwie do balkonu czy tarasu, jest pomieszczeniem obudowanym z co najmniej trzech stron. Jest czymż w rodzaju wnęki, zamkniętej przeszkleniem, bądź otwartej i ograniczonej jedynie barierką.
Więc tak na prawdę z balkonu też możesz zrobić loggię. Balkon i taras to podstawa, więc jak jest duży, to mozna fajnie zakombinować. Jak macie jakież fajne propozycje aranżacji to się dzielcie 🙂
- AutorOdp.