Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 317 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    elena
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja mam od wielu lat żel na paznokciach dzięki czemu nie tracę czasu na malowanie co 2 dni a dłonie wyglądają wciąż pięknie. Najczężciej mam albo french albo odcienie czerwieni

vajola
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Najczężciej bezbarwnym lakierem lub bazą pod francuski makijaż, od żwięta lubię kiedy moje paznokcie są w ciemnych odcieniach. Czuje sie wtedy jak femme fatale;)

Nikole
    Członek
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja uwielbiam mocne kolory: fioletowe, różowe, niebieskie. potem mam tylko problem jaki kolor ubrania wybrać np. do niebieskich paznokci 😀

vajola
    Członek
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Dobierasz kolor paznokci pod ubranie? Ja kompletnie nie zawracam sobie tym głowy!

olka_es
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Lubię naturalne paznokcie, nie podobają mi się tipsy czy akryle. A jeżeli chodzi o lakier, wszystko zależy od okazji i mojego humoru danego dnia. Czasem używam żywych, mocnych kolorów, czasem stawiam na beże i szarożci.

nie-bo
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

wybielacza, względnie odżywki z jedwabiem
    w żwięta zaszalałam i był bordo

Sylwia Szymla
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Czarny – pasuje do wszystkieggo :-

mala mysza
    Członek
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

ostatnio tylko odżywkami 🙂

hanna820
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Wiele na temat stylizacji paznokci i w ogóle wizażu można się dowiedzieć uczęszczając do szkoły wizażu. Profesjonaliżci udzielą rad i nauczą jak stylizować paznokcie, robić makijaż, kreować styl kobiety czy mężczyzny. Kursy wizażu to żwietna okazja do poznania zagadnień z dziedziny stylizacji. Będziesz się dobrze bawić a przy okazji wiele się nauczysz i zdobędziesz odpowiednie kwalifikacje w pracy jako stylista-wizażysta. Będziesz wtedy mogła malować super wzorki na paznokciach i sprzedawać swoje umiejętnożci w postaci kompleksowych usług dla Pań i Panów.

buszujaca7890
    Członek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Zdecydowanie naturalne paznokcie- żadnych tipsów absolutnie! Ani to estetyczne ani wygodne.. Zazwyczaj wybieram lakier bezbarwny, lecz czasem używam też czarnego, szarego..

Rokoko
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Zwykle maluje paznokcie naturalnymi lakierami – beżem lub różem. Czasami pozwole sobie na kolor – dzisiaj mam blekitne 🙂 a niedawno zakupilam sobie lakier w kolorze ciemnej zieleni 🙂

Tarina
    Członek
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja lubię ostatnio wyraziste czerwienie i róże 🙂

pumpkin
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ostatnio zakochałam się w turkusach i seledynach 🙂

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

niebieski mi chodzi po głowie, tutaj są dwa fajne odcienie:

no i jak zwykle nie wiem na który się zdecydować 😉

kamilla1
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Ja uważam, że zadbana kobieta powinna mieć zawsze zadbane paznokcie to podstawa. Nie lubię tipsów, bo wydają mi się takie nienaturalne. Staram się używać wszystkich kolorów, ale wybór zależy od nastroju i pogody. Inspiruję się trendami. Jednak powtarzam, że najważniejsza jest odpowiednia pielęgnacja.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 317 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę