- AutorOdp.
- 25 kwietnia 2007 at 19:26
znalzłam moj ukochany tusz pierre rene lash creator z ta swetna szczoteczka moze yzw moze ten Tusz bY Ci soasował tylko nie wiem czy On jest do takich wrazliwych oczek
12 maja 2007 at 20:37poleca Maybelline. niestety nazwy dokladniej nie podam, bo sie… wytarła… :). w kazdym badz razie opakowanie całe czarne z metaliczymi czerwonymi napisami. bardzo dobry. jedyny minus to jest to, ze ciezko sie zmywa.
13 maja 2007 at 08:03XYZ polecam Ci tusz IsaDora- Tusz hypoalergiczny przeznaczony dla osób o wyjątkowo wrażliwych oczach i noszących soczewki kosztuje 4 dyszki
24 maja 2007 at 19:19ostatnio musiałam sobie kupic jakis inny tusz niz moj ulubiony bo go nie było ajakis musiałam kupic wiec wyprobowałam ekstra super lash rimmela i jest suuuuuuuuuuperrrr normalnie rewelacja cena gdzies 16 zł wiec nie taki drogi a jest nrmalnie ekstra wydłuza masymalnie pogrubia i podkreca tylko ze szczoteczke musze brac z innego bo tamta jest najlepsza:D:PP
24 maja 2007 at 19:27Ja mam tusz z Avonu , srebrny i fioletowy i jestem z nich bardzo zadowolona 😀
24 maja 2007 at 20:45Widzę, że nie jestem jedyną fanką Rimmela tutaj 🙂 a nawet dla niefanek polecam ostatniego newsa na ich blogu na temat ogólnopojętej pielęgnacji oczu … A próbowałam ostatnio też tuszu MaxFactora i cóż po pomalowaniu nawet fajnie, ale oczy mi się zaczerwieniły szybko, a tusz obsypał po 3 godzinach … „drobny” zawód po początkowym efekcie …
25 maja 2007 at 07:23Polecam wszystkie tusze Margaret Astor.
6 czerwca 2007 at 06:50Polecam moje nowe odkrycie – wydłuża, pogrubia, podkręca, nie drażni oka, nie skleja mimo że możesz pomalowac oko kilka razy aby osiagnąć efekty jakie chcesz, nie obsypuje sie, na co jestem bardzo wyczulona no i reklamuje go przepięknie Ania Przybylska – wiecie już pewnie 🙂 Astora Volumetrix. Jest super no i teraz jest promocja w Rosmanie 🙂
6 czerwca 2007 at 13:08astor volumitreks hmm no nie wiem ta szczoteczka mie troszke odrzuca ze bedzie zle malowała nop sama nie wiem ale może sie kiedys skusze:D aco myslicie o takim nie pamietam firmy ale cos o teleskopie było w reklamie tylko ze ON kosztuje az 40 zł:/ strasznie drogi ale ma moze ktos taki i czy wogóle wiecie o co mi chyodzi dziewczeta:)
7 czerwca 2007 at 07:42hej – ja stosowałam już dużo różnych tuszy…. wszystkich firm chyba, ale nie spotkałam tego jedynego jeszcze….. fakt, że nie wydałam nigdy na tusz 100zł i raczej tego nie chce robić, ale czy tylko za taka cene mozna znaleźć dobry tusz?…. dziewczyny w dziale slub pisały o nowożci Astora Volumetrix…. co o nim sądzicie…
13 czerwca 2007 at 07:07cytat: wyprobowałam ekstra super lash rimmela i jest suuuuuuuuuuperrrr normalnie rewelacja cena gdzies 16 zł wiec nie taki drogi a jest nrmalnie ekstra wydłuza masymalnie pogrubia i podkreca
No własnie kupiłam sobie w promocji i jestem mile zaskoczona, że tak wydłuża i podkręca.
Wiem, że to nie o tym topik, ale czy stosujecie jakież cienie do oczu w te upały?
13 czerwca 2007 at 09:37Ja własciwie cieni do oczu w ogóle nie używam, no powiedzmy, że żadko, n specalne okazje.
Ale myżlę, że jak ktoż lubi, to czemu nie?
Trzeba by było pomyżleć raczej o konsystencji, na takie upały na pewno nie sprawdza się cień w kremie, ale sypki jak najbardziej.A kontynuując wątek tuszu do rzęs, kupiłam ostatnio najnowszy tusz Diora (odmiana Show, tylko jeszcze bardzij czarny). Fakt, że kosztował mnie 120zł i że następnym razem nie będzie mnie pewnie na niego stać (zakup tuszu byl wynikiem premii w pracy ;), ale gorąco i z czystym sumieniem mogę zapewnić, że jest cudowny! Jedno pociągnięcie szczoteczką i rzęsy sa wydłużone, ekstremalnie czarne i pogrubione. Polecam dziewczynom, które lubią 'efekt sztucznych rzęs’ i wyraziżcie pomalowane oczy.
Pozdrawiam serdecznie kochane :*
13 czerwca 2007 at 18:30mnie nie było by stac na tusz za 120 złotych wydaje mi sie ze on maluje tak samo jak te tansze za 40 zlotych mnie nei stac a co dopiero za 120:PP
ale bardzo lubie efekt sztucznych rzes:D
16 czerwca 2007 at 09:19adis – a stosowalaż może ten astora najnowszy volumetrix… jest znacznie tańszy a też dzweczyny wypowiadały sie, że jego efekty mozna porównać do takich po 100 i wiecej?….
ja mam juz ten astora ,ale nie bardzo mnie stać aby kupić taki za 100zl i sobie porównać … efekty astora są fajowe…..16 czerwca 2007 at 13:47volumetrix to jest ten ze szczoteczką ciekawa jestem ile taki tusz kosztuje wydaje mi sie że pewnie drogi jest
pozdrawiam
- AutorOdp.