• Autor
    Odp.
  • migas
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 26
    • Bywalec

znalzłam moj ukochany tusz pierre rene lash creator z ta swetna szczoteczka moze yzw moze ten Tusz bY Ci soasował tylko nie wiem czy On jest do takich wrazliwych oczek

trufelka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

poleca Maybelline. niestety nazwy dokladniej nie podam, bo sie… wytarła… :). w kazdym badz razie opakowanie całe czarne z metaliczymi czerwonymi napisami. bardzo dobry. jedyny minus to jest to, ze ciezko sie zmywa.

maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

XYZ polecam Ci tusz IsaDora- Tusz hypoalergiczny przeznaczony dla osób o wyjątkowo wrażliwych oczach i noszących soczewki kosztuje 4 dyszki

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ostatnio musiałam sobie kupic jakis inny tusz niz moj ulubiony bo go nie było ajakis musiałam kupic wiec wyprobowałam ekstra super lash rimmela i jest suuuuuuuuuuperrrr normalnie rewelacja cena gdzies 16 zł wiec nie taki drogi a jest nrmalnie ekstra wydłuza masymalnie pogrubia i podkreca tylko ze szczoteczke musze brac z innego bo tamta jest najlepsza:D:PP

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Ja mam tusz z Avonu , srebrny i fioletowy i jestem z nich bardzo zadowolona 😀

Karolinha
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Widzę, że nie jestem jedyną fanką Rimmela tutaj 🙂 a nawet dla niefanek polecam ostatniego newsa na ich blogu na temat ogólnopojętej pielęgnacji oczu … A próbowałam ostatnio też tuszu MaxFactora i cóż po pomalowaniu nawet fajnie, ale oczy mi się zaczerwieniły szybko, a tusz obsypał po 3 godzinach … „drobny” zawód po początkowym efekcie …

Roxana
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Polecam wszystkie tusze Margaret Astor.

Karolinha
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Polecam moje nowe odkrycie – wydłuża, pogrubia, podkręca, nie drażni oka, nie skleja mimo że możesz pomalowac oko kilka razy aby osiagnąć efekty jakie chcesz, nie obsypuje sie, na co jestem bardzo wyczulona no i reklamuje go przepięknie Ania Przybylska – wiecie już pewnie 🙂 Astora Volumetrix. Jest super no i teraz jest promocja w Rosmanie 🙂

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

astor volumitreks hmm no nie wiem ta szczoteczka mie troszke odrzuca ze bedzie zle malowała nop sama nie wiem ale może sie kiedys skusze:D aco myslicie o takim nie pamietam firmy ale cos o teleskopie było w reklamie tylko ze ON kosztuje az 40 zł:/ strasznie drogi ale ma moze ktos taki i czy wogóle wiecie o co mi chyodzi dziewczeta:)

Angela123
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

hej – ja stosowałam już dużo różnych tuszy…. wszystkich firm chyba, ale nie spotkałam tego jedynego jeszcze….. fakt, że nie wydałam nigdy na tusz 100zł i raczej tego nie chce robić, ale czy tylko za taka cene mozna znaleźć dobry tusz?…. dziewczyny w dziale slub pisały o nowożci Astora Volumetrix…. co o nim sądzicie…

Topaz
    Member
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

cytat: wyprobowałam ekstra super lash rimmela i jest suuuuuuuuuuperrrr normalnie rewelacja cena gdzies 16 zł wiec nie taki drogi a jest nrmalnie ekstra wydłuza masymalnie pogrubia i podkreca

No własnie kupiłam sobie w promocji i jestem mile zaskoczona, że tak wydłuża i podkręca.

Wiem, że to nie o tym topik, ale czy stosujecie jakież cienie do oczu w te upały?

adis
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Ja własciwie cieni do oczu w ogóle nie używam, no powiedzmy, że żadko, n specalne okazje.
    Ale myżlę, że jak ktoż lubi, to czemu nie?
    Trzeba by było pomyżleć raczej o konsystencji, na takie upały na pewno nie sprawdza się cień w kremie, ale sypki jak najbardziej.

A kontynuując wątek tuszu do rzęs, kupiłam ostatnio najnowszy tusz Diora (odmiana Show, tylko jeszcze bardzij czarny). Fakt, że kosztował mnie 120zł i że następnym razem nie będzie mnie pewnie na niego stać (zakup tuszu byl wynikiem premii w pracy ;), ale gorąco i z czystym sumieniem mogę zapewnić, że jest cudowny! Jedno pociągnięcie szczoteczką i rzęsy sa wydłużone, ekstremalnie czarne i pogrubione. Polecam dziewczynom, które lubią 'efekt sztucznych rzęs’ i wyraziżcie pomalowane oczy.

Pozdrawiam serdecznie kochane :*

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

mnie nie było by stac na tusz za 120 złotych wydaje mi sie ze on maluje tak samo jak te tansze za 40 zlotych mnie nei stac a co dopiero za 120:PP

ale bardzo lubie efekt sztucznych rzes:D

Angela123
    Member
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

adis – a stosowalaż może ten astora najnowszy volumetrix… jest znacznie tańszy a też dzweczyny wypowiadały sie, że jego efekty mozna porównać do takich po 100 i wiecej?….
    ja mam juz ten astora ,ale nie bardzo mnie stać aby kupić taki za 100zl i sobie porównać … efekty astora są fajowe…..

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

volumetrix to jest ten ze szczoteczką ciekawa jestem ile taki tusz kosztuje wydaje mi sie że pewnie drogi jest

pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Najlepszy tusz do rzęs?"

Przewiń na górę