- AutorOdp.
- 16 czerwca 2007 at 14:01
ja uzywam zwyklego za 10 zl 😛 takiego 2stronnego, bialy z czarnym 🙂
16 czerwca 2007 at 14:23a taki biały z czarnym dobrze pokrywa rzesy za pierwszym razem? moze bym kiedys sie skusiła:D
17 czerwca 2007 at 12:48Angeluż, nie, jeszcze nie próbowałam 🙂 I chyba tak się nie stanie, bo nie bardzo lubię tego typu szczoteczki (grzebyczki). Nie mówię, że są złe, ale ja sie chyba nie umiem za bardzo takimi posługiwać 😉 Dużo wygodniej maluje mi się rzęsy tradycyjną, najlepiej szeroką i grubą szczoteczką – jak dla mnie efekt jest wtedy najlepszy 🙂
Pozdrawiam :*
19 czerwca 2007 at 09:25@Mar+A wrote:
volumetrix to jest ten ze szczoteczką ciekawa jestem ile taki tusz kosztuje wydaje mi sie że pewnie drogi jest
pozdrawiam
kosztuje całkiem nie duzo…. około 25 zl – jest teraz promocja…. za taki efekt warto zaplacić nawet i 50 zl – a tu proszę 25 hihih
19 czerwca 2007 at 09:30[usunięto_link]ż wrote:
Angeluż, nie, jeszcze nie próbowałam 🙂 I chyba tak się nie stanie, bo nie bardzo lubię tego typu szczoteczki (grzebyczki). Nie mówię, że są złe, ale ja sie chyba nie umiem za bardzo takimi posługiwać 😉 Dużo wygodniej maluje mi się rzęsy tradycyjną, najlepiej szeroką i grubą szczoteczką – jak dla mnie efekt jest wtedy najlepszy 🙂
Pozdrawiam :*
ja tez mialam na poczatku bardzo pważne obiekcje co do tego tuszu ze wzgledu wlasnie na ten grzebyczek, ale na wizaz.pl w dziale KWC pozytalam recenzję i mienilam zdanie….. trochę na początku jest trudno przerzucić sie ze szczoteczki na grzebyczek, ale można się tego nauczyć – tylko kwestia cierpliwożci 😀
19 czerwca 2007 at 10:59Podłączam się do tematu, bo nie wiem czemu, nie zauważyłam go mimo, że szukałam.
Ja już od pewnego czasu szukam tuszu dla siebie, ale nie mogę wydać astronomicznej kwoty, bo jej po prostu nie mam. W necie mignęła mi promocja tuszy Rimmela ich jeszcze nie miałam i tak się zastanawiam czy warto wypróbować. Jak myżlicie?19 czerwca 2007 at 13:32jak juz pisałam ja mam rimmel ekstra super lash kosztuje 12 złotych a jest naprawde supoer:) tylko szczoteczka troszke nie dobra ale pozyczam od onnego tuszu pirre rene super lash jest bardzo gesta i nie twarda jak inne szczoteczki takimi mi sie zle maluje 🙂
21 czerwca 2007 at 18:30No ja własnie już pisałam, ze kupiłam sobie Extra Super Lash Rimmela w turbo promocji za 9,99 i dalej podtrzymuję swoją opinię: wydłuża i pięknie podkręca i żmiało moze się równać z dużo droższymi tuszami.
Pozdrawiam21 czerwca 2007 at 20:25Poszłam do drogerii i okazało się, że super lash w promocji kosztuje 9,90 i mając w pamięci wasze opinie stwierdziłam, że może warto spróbować i mam go;] Zasadniczo użyłam do dopiero ze 4 razy, ale mi się podoba, rzęsy wywinięte jak należy, czerń tuszu ładna, nie leje jest. Na plus.
22 czerwca 2007 at 13:00mój tusz to MaxFactor- stretch jest fantastyczny tylko uwaga- ten kupiony w Irlandi, nasz zakupiony w Polsce skleja rzęsy i się kruszy, natomiast kupiłam w Dublinie i jest rewelacyjny
23 czerwca 2007 at 11:32wiecie – moja koezanka dorwala ten anstora volumetrix za 20 zł – to jeszcze miej niż ja dałam i z efektu jest zachwycona tak jak ja…… to rewelacja… jakoż tak ostatnio się zastanawialam na cenami tuszy – są one coraz tańcze….. czy to ze wzgledu na licną konkurencję czy jak?….
dla mnie bomba – im żrednia niższa cena tuszy tym lepiej – a dodam, że te dobre juz kosztują około 20 zł (jak np. mój volumetrix) hihih23 czerwca 2007 at 11:39Kupiłam Rimmela dzisiaj za 9,90 jutro powiem o efektach.
27 czerwca 2007 at 07:22a ten rimmel to ma szczoteczke czy grzebyczek? bo ja uzywam astora volumetrix i on ma grzebyczek i jst żwietny….. super rozczesuje rzesy
27 czerwca 2007 at 12:41A ja się pochwalę – wzięłam udział w konkursie na recenzję kosmetyku rimmela. I tak używam ich tuszu, jestem zadowolona, znalazłam info na ich blogu blog.rimmel.info, więc co mi szkodzi? Wygrała któras z Was coż kiedyż w takim konkursie?
28 czerwca 2007 at 11:38[usunięto_link] wrote:
a ten rimmel to ma szczoteczke czy grzebyczek? bo ja uzywam astora volumetrix i on ma grzebyczek i jst żwietny….. super rozczesuje rzesy
Rimmel z grzebykiem to xtreme volume, ale nie wiem jaki on jest, nie używałam.
Ten który ja mam Super Lash ma niezłą profilowana szczoteczkę. A jest jeszcze magnif’eyes (ma go moja przyjaciółka, obie skusiłyżmy sie na rimmelową promocję cenową) i on to ma taką plastikową szczoteczkę, ale jak próbowałam to fajniutki tez jest. - AutorOdp.