- AutorOdp.
- 3 września 2008 at 20:08
Onione nie wiem o co Ci chodzi z tym bezmyżlnym rozmnażaniem zwierząt… A co do tej całej selekcji to odbyła się na nieco innych zasadach niz utopic zakopac czy cos temu podone.
A co do tego szczeniaka… Dziecko umie się obchodzic ze zwierzetami bo ma z nimi kontakt od zawsze. A to ze rzuciło-dorożli wydaje mi sie że gorsze rzeczy czasami robią. I tak sama zrozumiała ze to „z jej winy” sie stało. A co do dorosłych to też raczej trudno mi powiedziec zeby byli bezmyslni i nieczuli 😕
Z Twojego posta tak jakby wywnioskowałam, że Ty sądzisz ze mam w domu kupe niepotrzebnych zwierzat, ktorymi nikt sie nie zajmuje a dzieci rzucaja nimi gdzie popadnie. jeden wypadek chyba o tym nie przesądza prawda? Bo mozesz mi wierzyc lub nie jest zupelnie inaczej
4 września 2008 at 07:04Ja czekam na kotka 😉 mam nadzieje że w przyszłym tygodniu juz u mnie będzie 😉 Wszystko juz u mnie na niego czeka 😉
btw. eta – słodziutki kociaczek 😉4 września 2008 at 13:27nie mogę się do kotów przekonać, choć pamiętam że jako dziecko miałam na oku jednego dachowca 😉
4 października 2008 at 07:31dokociłam się 🙂
[usunięto_link][usunięto_link][usunięto_link][usunięto_link]
[usunięto_link][usunięto_link]
11 listopada 2008 at 13:39Piekne te koty, kiedys mialam taka laciata kotke szkoda, ze teraz nie miszkam u siebie i nie moge miec zadnego zwierzaka.
8 lutego 2009 at 01:19Odkurzam temat 😉 Sam jestem miłożnikiem kotów (ale teraz nie mogę mieć żadnego 🙁 ). Za to ostatnio znalazłem żwietną grafikę 😉
Cała prawda o kotach 😛
8 lutego 2009 at 11:46Smiechowe 🙂 Było kiedyż na diggu lub wykopie.
8 lutego 2009 at 11:52ja mam króliczka. Włażnie mordowałam się z obcieciem pazurków. O masakra 🙂
8 lutego 2009 at 13:02Skoro o pupilach mowa,to mój żółwik włażnie wlazł za deskę snowboardową i smacznie żpi 🙂
12 lutego 2009 at 23:30A ja bym strasznie, ale to strasznie chciała mieć persika z tej reklamy. I sypialnię taką też bym chciała mieć….
[usunięto_link]
17 lutego 2009 at 19:04ehh…marzę o żółwiu….mam 3 letniego kota, 😯 który czasami doprowadza nas wszystkich do szału 👿 😈 😥
ale mimo wszystko jest bardzo kochany17 lutego 2009 at 21:18ja także mam kotka, i tak samo jest nieznożny taki rozpieszczony, i nerwowy strasznie ale ma w sobie cos słodkiego
18 lutego 2009 at 12:06A ja mam całą menażerię.. Wiecznie coż się pląta pod nogami 😉
18 lutego 2009 at 19:07Dwa podrobione setery irl. i dachowiec sierotka 😀
W planach na ten rok dog niemiecki błękitny i kotek maine coon, ale z tym się jeszcze zobaczy 😉A to moje potworki:
18 lutego 2009 at 19:12fajny kociak 🙂
- AutorOdp.