• Autor
    Odp.
  • abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Onione nie wiem o co Ci chodzi z tym bezmyżlnym rozmnażaniem zwierząt… A co do tej całej selekcji to odbyła się na nieco innych zasadach niz utopic zakopac czy cos temu podone.

A co do tego szczeniaka… Dziecko umie się obchodzic ze zwierzetami bo ma z nimi kontakt od zawsze. A to ze rzuciło-dorożli wydaje mi sie że gorsze rzeczy czasami robią. I tak sama zrozumiała ze to „z jej winy” sie stało. A co do dorosłych to też raczej trudno mi powiedziec zeby byli bezmyslni i nieczuli 😕

Z Twojego posta tak jakby wywnioskowałam, że Ty sądzisz ze mam w domu kupe niepotrzebnych zwierzat, ktorymi nikt sie nie zajmuje a dzieci rzucaja nimi gdzie popadnie. jeden wypadek chyba o tym nie przesądza prawda? Bo mozesz mi wierzyc lub nie jest zupelnie inaczej

Satine_82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja czekam na kotka 😉 mam nadzieje że w przyszłym tygodniu juz u mnie będzie 😉 Wszystko juz u mnie na niego czeka 😉
    btw. eta – słodziutki kociaczek 😉

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

nie mogę się do kotów przekonać, choć pamiętam że jako dziecko miałam na oku jednego dachowca 😉

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

dokociłam się 🙂
    [usunięto_link][usunięto_link]

Angelika J
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Piekne te koty, kiedys mialam taka laciata kotke szkoda, ze teraz nie miszkam u siebie i nie moge miec zadnego zwierzaka.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Odkurzam temat 😉 Sam jestem miłożnikiem kotów (ale teraz nie mogę mieć żadnego 🙁 ). Za to ostatnio znalazłem żwietną grafikę 😉

Cała prawda o kotach 😛

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Smiechowe 🙂 Było kiedyż na diggu lub wykopie.

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

ja mam króliczka. Włażnie mordowałam się z obcieciem pazurków. O masakra 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Skoro o pupilach mowa,to mój żółwik włażnie wlazł za deskę snowboardową i smacznie żpi 🙂

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

A ja bym strasznie, ale to strasznie chciała mieć persika z tej reklamy. I sypialnię taką też bym chciała mieć….

[usunięto_link]

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

ehh…marzę o żółwiu….mam 3 letniego kota, 😯 który czasami doprowadza nas wszystkich do szału 👿 😈 😥
    ale mimo wszystko jest bardzo kochany

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja także mam kotka, i tak samo jest nieznożny taki rozpieszczony, i nerwowy strasznie ale ma w sobie cos słodkiego

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

A ja mam całą menażerię.. Wiecznie coż się pląta pod nogami 😉

mwijatak
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Dwa podrobione setery irl. i dachowiec sierotka 😀
    W planach na ten rok dog niemiecki błękitny i kotek maine coon, ale z tym się jeszcze zobaczy 😉

A to moje potworki:

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

fajny kociak 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze pupile, wszystko co ich dotyczy"

Przewiń na górę