• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

ja nie wiem chodze po tych galeriach czasami , ale co oni teraz szyja to sa zwykle szmaty, nie mowie tutaj o jakis tam drogich sklepach ale h&m new jork czy akos tak reservd i musze powiedziec ze straszne sa te ubrania czasami zdarzy sie cos fajnego ale ja nie moge nigdy trafic na cos fajnego
    [/code]

1ramzes
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 37
    • Bywalec

ja sie własnie dzis wybieram na łowy- szukam kozaczków „p****żciowych”
    wiosennych a szpilce….. jakież takie ala zamsz najlepiej czarne

a ostatnio zaszalałam i kupiłam 3 pary eleganckich spodni na kant – 2 pary 3/4 a 1 długie- do pracy ( te długie do conversów również-styl biurowo-sportowy)

no i wiosna idzie wiec cos trzeba jeszcze poszukać
    tylko skąd ta kasę wziąć???? 😥

mrowka
    Member
    • Zasłużony

kupiłam sobie balsam do ciała garnier mleczko przywracajace balans nawilzenia oraz pomadke margaret astor shine delux bardzo fajna jest:) lekko zabarwia usta:)

mrowka
    Member
    • Zasłużony

kupiłam sobie wreszcie bluzeczke:) i witaminki na włosy:) czego sie nie roi by być piekną:D:D

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

A ja ostatnio kupiłam książkę do historii i ciapki 🙂

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

ja ostatnio poszalałam…
    sprzęt snowboardowy, sporo bluzeczek i bielizny, torebka, kosmetyki… prezent dla Misiaka, jeden, drugi 😛
    jakież inne pierdoły…
    łuuu… poszło kaski, oj poszło 8)

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Patunia, jesteż żwietna – szaleńcza dziewczyno 😉 to jest po prostu zajebisteee! no to ja dodam, że jej zakupiłem dwie sznurówki – na pupę i szparkę… mówi, że czuje się wybornie – chce być dla mnie kobietą…

swoją drogą – fantastyczne, że uczucia splatają się ze zmysłowożcią – a do tego udaje mi się trochę pomyżleć – wiecie, tak filozoficznie 👿

ach, gdzie tam, przy niej i tak nie potrafię skupić myżli, moje sympatyczne rozmówczynie… słowem – jest szał-ciał 😆

patunia28
    Member
    • Zasłużony

ha! no ba :mrgreen:
    jak szaleć to szaleć :mrgreen:
    a hard – bardzo dobre podejżcie 😀 przy drugiej połówce nie trzeba za wiele myżleć :mrgreen:

z ostatnich zakupów… eee… hmmm… 😕
    od powrotu z deski jeszcze nie byłam na zakupach 😕
    ale było zarąbiżcie – tak się tylko pochwalę, o :mrgreen:

chyba że cytrynowy chupa chups się liczy xD musiałam sobie jakoż osłodzić dzisiejsze oddawanie obiegówki na uczelni 🙄

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Taka tam czarna tunika-kimono… jakos tak straciłam zapał do zakupów 😯 nie mogłam się zdecydowac w przymierzalni i byłam gotowa rzucić wszystko i po prostu wyjżć 😐 no ale ostatecznie wyszla z bluzką.A,cholera jasna,mogłam wziąć tą niebieską!! 😛

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Warn, to na pewno wina wiosennego przesilenia, nic się nie martw, przejdzie Ci 🙂

a ja dziż poszalałam i zamówiłam sobie bieliznę, o :mrgreen: co by na wiosnę trochę odżwieżyć tę czężć mojej garderoby na wiosnę 😀

Elizabeth
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

superncki taniutki nowiutki tusz do rzęs !!!

kremowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Moją prawdziwą namiętnożcią jest bielizna damska – jak widzę ładny komplet, albo koszulkę, to nie potrafię obok niech p****żć obojętnie 😳 Dlatego mój ostatni zakup to oczywiżącie nowiutki push-up i następna para koronkowych majtek ;P

patunia28
    Member
    • Zasłużony

łooo… dziż to ja z moim K. poszaleliżmy 😀
    zakupy pełną parą 😀
    plecak Campusika, polar, buciki 😀
    i bielizna mi dziż przyszła 😀
    więc jestem cała przeszczężliwa 😀
    i jeszcze dostałam od Misia paczkę chupa chupsów, biało – amarantową myszorę do lapka i fioletowe słuchaweczki do mp3 😀
    ożoż xD dobrze mi xD

patunia28
    Member
    • Zasłużony

:mrgreen: cieszę się Ana, że podzielasz moje pasje 😀
    a my dziż żciągnęliżmy wiżniówkę z zeszłego lata xD ach te wisienki xD nie ma to jak słodkie wprawianie się w stan upojenia xD

nutka_o
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

pisałam wlasnie w innym watku o jakims sklepie internetowym. wlasnie tam ostatnio zrobilam zakupy. osobiscie uwazam, ze godny polecenia (szczególnie, że ma tez allegro, a tam pewnosci sie nigdy nie ma). [usunięto_link] jest naprawde ładna. każdy coż dla siebie znajdzie… ja wybrałam, oczywiscie czarne koronki 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę