- AutorOdp.
- 9 grudnia 2009 at 22:27
Ze wszystkich powyżej wymienionych wystarczyłyby mi placki;) To, co można z nich, a raczej w połączeniu z nimi, wyczarować, to jest po prostu czysta poezja;) Jakie są wasze ulubione?
10 grudnia 2009 at 15:47mmm…placuszki ze żmietanką i cukrem, albo sosem pieczarkowym, albo….chyba lubie wszytskie:)
20 grudnia 2009 at 20:06też nie umiem gotować, ale się nie załamuję i próbuję dalej
uwierz w siebie!29 grudnia 2009 at 11:55Ja zaczynałam dosyć wczeżnie (jakkolwiek głupio to nie brzmi) swoją „przygodę” z gotowaniem 🙂 Od kąd pamiętam lubiłam się krzątać po kuchni i podpatrywać jak mama pichci i piecze dla nas różne pysznożci. No i jakoż tak w pewnym momencie sama się za to zabrałam i gotować lubię.
Moja siostra natomiast nigdy ani nie lubiła ani nie umiała gotować, do czasu az zamieszkała ze swoim narzeczonym. Wtedy niestety musiała się nauczyc robić cokolwiek i radzi sobie żwietnie. Także dziewczyny nie przejmujcie się tym, na każdego przyjdzie pora. Poza tym sa super ksiazki kucharskie z łatwymi przepisami!30 grudnia 2009 at 11:58teraz wystarczy wejsc na forum i poprosic koleznki o fajny przepis i rady jak go zrobic zeby ugotowac cos fajnego. nie ma stersu
4 stycznia 2010 at 15:24Proponuje cykl artykułów Nauka gotowania/pieczenia na stronie poradypanidomu.pl
[usunięto_link]
28 kwietnia 2010 at 11:39wiesz co kup sobie grilla eklektycznego, ja takiego ostatnio nabyła. wszystko co na niego wrzucisz będzie pyszne
5 maja 2010 at 22:28A próbowalyżcie już keidys rbić ciasto czekoladowe(mael) w 5minut? Jest tu już taki temat czy moge założyć? 😀
28 czerwca 2010 at 18:51[usunięto_link] bardzo wiele artykułów na temat gotowania i pieczenia 🙂 praktycznie od podstaw.
9 lipca 2012 at 22:17W ramach odpowiedzi na temat: a próbowałyżcie kiedyż kursu gotowania? Ja też nie jestem orłem w kuchni, ale raz przeszłam się tak z ciekawożci na kurs gotowania dla początkujących do Warszawskiej Akademii Kulinarnej, a potem jeszcze na kurs kuchni włoskiej. Było żwietnie, naprawdę polecam jak ktoż chce się nauczyć gotować pod okiem profesjonalistów 🙂 Podrzucam dla ułatwienia – warto żledzić:
[usunięto_link]
[usunięto_link]27 maja 2013 at 19:58korzystacie czasem z gotowców? Tak, żeby się wspomóc w gotowaniu i zaoszczędzić czasu?
28 maja 2013 at 11:48oczywiżcie a najprostszy przykład to spaghetti zawsze używam fix do spaghetti
3 czerwca 2013 at 19:32Ja czasem mam opory nie wiem co tam znajdę, ale widziałam, że już takie dobre bez dodatku konserwantów też się pojawiają.
- AutorOdp.