• Autor
    Odp.
  • lizzy
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 142
    • Zapaleniec

Skończmy ten temat, Parvati i tak jest pewnie dumna, że wzbudziła takie zainteresowanie i wszyscy tu o niej mówią ❗

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

dumna?

raczej rozbawiona:)

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ale przyznaje: gdy czytam niektore posty zdarza mi sie czuc ulge, ze nie jestem idiotka:))

jak dla mnie jesteż..

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Zielonookoa, ale zauważ, że dużo takich bezsensownych dyskusji się bierze z tego, że Parvati pisze żenada, ktoż odpisuje, że zawsze się czepia, ona odpisuje coż niemiłego i nagle wszyscy są źli i temat schodzi na to, jaka Parvati jest zła. Bez sensu. Myżlę, że trzeba po prostu ignorować niektóre jej wypowiedzi (zwłaszcza, jak wiedomo, do czego będzie zmierzać dyskusja o tym), to trochę ułatwi życie. A inne — no cóż, ja nadal twierdzę, że czasem powie coż mądrego i wnoszącego jakiż inny głos do dyskusji. Poza tym to tylko forum…wyluzujcie (:

Parvati probowala ze mnie zrobic kretynke bo nie mialam nigdy sniegu na rajtuzach! Dla przykladu cytuje: ”juz zajarzylas?” to jej slowa skierowane do mnie. Czemu?-bo jej post wydal mi sie zabawny. Nie jestem idiotka i potrafie zrozumiec(nie zajarzyc!) to i tamto a takze to ,ze ktos tak zakochany w sobie jak Parvati robi ze mnie debilke. Nie twierdze,ze jej posty nic nie w nosza do forum ale czasami moglaby byc delikatniejsza. Nie musi sie zachowywac tak jakby byla madrzejsza od nas wszystkich razem wzietych!!!

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

Pervati cos Jest z TOba chyba nie tak……
    wyluzuj bo nie da się z TOba prowadzi zadnych dyskusjii….

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Zacznijcie wreszcie ignorowac jej wypowiedzi….to jedyna metoda.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Zacznijcie wreszcie ignorowac jej wypowiedzi….to jedyna metoda.

tylko ileż można? wszystko ma swoje granice..

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

ale przyznaje: gdy czytam niektore posty zdarza mi sie czuc ulge, ze nie jestem idiotka:))

jak dla mnie jesteż..

niemniej jednak na iq bym sie z toba nie zamienila:)

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Haha, jak to spodnie potrafią ożywić dyskusję. 😉
    Emancypantki.loool 😀

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

jak dla mnie jesteż..

niemniej jednak na iq bym sie z toba nie zamienila:)

hahaha, to mnie rozbawiłaż… ja z Tobą tym bardziej.. wole mieć mniejsze iq od Ciebie ale być osobą normalną.. a nie tak jak Ty zadufaną w sobie osóbce, która jest idealna, jak całe jej życie.. nie każdy tak jak Ty ma manie wyższożci..

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

A może teraz dyskusja stanie się bardziej rzeczowa?

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

hehe… no dobra 😀 nie lubie się powtarzać, a po Was też powtarzać nie będę… ale myszka, skąd wiesz że masz mniejsze iq? może wręcz przeciwnie, i włażnie dlatego jesteż normalna 😀 😀 😀 to dopiero (cytuję) „buhahaha” 😀 😀 😀

wracając do tematu: moje osobiste odczucie. na co dzień chodzę w glanach (lubię je). nawet do pracy. na szczężcie do pracy nie musiałam nigdy chodzić w gajerkach, chyba że na jakież oficjalne spotkania na przykład. tak więc na co dzień zakładam jeansy. do tego czyste, wypastowane glany. i to sie nie rzuca w oczy. w końcu to skórzane buty, a wystają tylko noski i podeszwa. co innego jakbym założyła spódnicę… i glany. no to już by nie przeszło, bo ani miejsce, ani czas na to. a nawet po pracy w glanach i spódniczce czułabym się jak nie przymierzając kindermetalówa, albo co gorsza kinderpunk (w wolnej chwili odsyłam na „nonsensopedię” -można się nieźle pożmiać) trochę za stara na to jestem. tak więc jest w moim przypadku. 😉

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

A co to są glany?

beehive
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

polecam google, wikipedię i ewentualnie nowy mózg.

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A co to są glany?

Glany sa to buty z blacha. Trapery.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Panie w spodniach"

Przewiń na górę