- AutorOdp.
- 25 marca 2007 at 12:35
robie sobie dwa kolczyki w wardze i jeszcze trzy w jednym z uszu. Chcialabym tez miec tunele w uszach ale z tym jeszcze poczekam
Nie obra藕 si臋 ale znowu wywal臋 na Ciebie oczy…
馃槸
No jako偶 to powy偶sze do tematu „Jak by膰 atrakcyjn膮” mi nie pasuje…
Ale to tylko moje zdanie… 馃槈25 marca 2007 at 12:50Widzisz Specter, zarzuc臋 ci teraz cytatem „you will never see the beauty I see”. Kazdy widzi piekno w czyms innym. W jednym poscie (chyba w dziale o mezczyznach) wypowiadalam sie na temat swojego gustu 馃槈 Uwielbiam i uwazam za pi臋kne misterne tatua偶e, niekt贸re kolczyki ale nie bylejak i bylegdzie (kompozycja to podstawa), uwielbiam nosic kimona i ubierac sie w to co sama zrobie. Wlosy zawsze mozna odhdowa膰, kolczyki wyj膮膰 (blizny to mit, jesli kolczyk byl dobrze i profesjonalnie zrobiony i pielegnowany) jesli sie znudzi. Z tatuazami troszke jest inaczej ale to juz inna sprawa. Mam je偶膰 ciastko z czekolad膮 skoro mi bardziej smakuje bezik tylko dlatego 偶e wszyscy wol膮 ciastko z czekolad膮?
25 marca 2007 at 13:05Our hearts are drunk with a beauty our eyes could never see.
ShootingStar – przecie偶 ja nie oceniam, ani nie neguje Twojego gustu – lubisz bezy OK – smacznego … ja wol臋 ciastka z czekolad膮 馃槈
Co do kolczyk贸w to moje zdanie jest takie 偶e nie dodaj膮 one atrakcyjno偶ci ani uroku. Tatua偶e wed艂ug mnie tak偶e nie upi臋kszaj膮. Cia艂o jest jako偶ci膮 sam膮 w sobie i (zn贸w podkre偶l臋) moim zdaniem nie trzeba go tatuowa膰 aby na atrakcyjno偶ci zyska膰.
No ale ka偶dy z nas jest inny – i dobrze. Przecie偶 strach pomy偶le膰 co by by艂o gdyby ka偶dy by艂 taki jak ja 馃槈
Pozdrawiam.27 marca 2007 at 18:10Ja mam w p臋pku kolczyka i bardzo go lubi臋. Ja sobie sama przeku艂am i nie powiem 偶eby to by艂o m膮dre 馃檪 ale na szcz臋偶cie nie mia艂am 偶adnych komplikacji. 艣wietnie si臋 zagoi艂o musia艂am tylko cz臋sto przemywa膰 wod膮 utlenion膮 i porusza膰 kolczykiem tak 偶eby si臋 nie zaropia艂o.
27 czerwca 2007 at 12:22ja mam kolczyka w p臋pku. Zabieg mnie nic nie bola艂, goi艂 sie jakie偶 3miesciace, ale to zale偶y jak szybko goja sie rany i jak o niego dbasz( trzeba go smarowa膰 ma偶ci膮 np. tribiotyciem i nie mo偶na sie opala膰 przez jakis miesi膮c) mi sie bardzo podoba i mi nie przeszkadza i nie rozumiem komentarzy ze przeszkadza i mozna nosi膰 tylko biodr贸wki przecie偶 mo偶na za艂o偶y膰 sobie malutki kolczyk kt贸ry mie偶ci sie w p臋pku i tyle. Pozdrawiam 馃榾
28 czerwca 2007 at 21:12ja od 5 lat mam w pepku kolczyka i jest spoko nigdy sie nie papra艂, szybko sie zagoil i nigdy mi nie przeszkadzal
6 lipca 2007 at 15:15kolczyk w pempku moze stac sie problemem w trakcie ciazy, latwo wtedy o infekcje w tym miejscu wiec na ten okres 9 miesiecy warto go wyjac i dokladnie pielegnowac to miejsce
15 sierpnia 2007 at 20:54Mam w sumie 5 kolczykow w uszach – nigdy nigdzie indziej nie zrobie! Odradzam!
15 sierpnia 2007 at 21:14ja te偶 chcia艂am sobie zrobi膰.. ale jak ju偶 wcze偶niej w jakim偶 temacie pisa艂am jestem „nadwra偶liwa” na b贸l 馃檨 a w sumie mo偶e i dobrze bo du偶o os贸b odradza.. 馃檪
21 sierpnia 2007 at 11:18hmmm… kolczyk w pepku nie boli tak jak w jezyku 8)
mam tez w brwi.ten i w pepku sie szybko zagoil a w jezyku ok 4-6 tyg 馃槸21 sierpnia 2007 at 14:26Mi sie nawet podoba kolczyk w pepku, ale sama bym sie nie zdecydowala 馃槈
Mam tylko w uszach i tak zostanie, choc zastanawialam sie tez nad broda 馃槈21 sierpnia 2007 at 14:59mi sie podoba w pepku, brwi, duzo w uszach i w nosie – podstawowe pzartie ciala, ale mam tylko w uszach moze zdecyduje sie narazie w nosie a potem pogalopuje dalej.
21 sierpnia 2007 at 18:27Witam, ja ani nie odradze ani nie zachece 馃槈
Poprostu powiem jak by艂o ze mn膮 馃槈
Jak mia艂am jakies 18 lat postanowi艂am zrobic sobie kolczyk w p臋pku , nie bola艂o 艂adnie si臋 goi艂o, gorzej by艂o np. ze spodniami , cz臋sto zachacza艂am o kolczyk , to wtedy bola艂o 馃槙 . Kiedy zasz艂am w ciaze z pierwszym dzieckiem , kolczyka nie wyje艂am do momentu kiedy brzusio zacza艂 sie powi臋ksza膰 , jak dosz艂am do 9 miesiaca , dziurki po kolczyku rozesz艂y si臋 i po艂aczy艂y w jedna duz膮 blizne , masakra! , teraz to ja dopiero 偶a艂uje m艂odzie艅czej g艂upoty 馃槈 .21 sierpnia 2007 at 18:31No wlasnie, mozna przeciez zachaczyc takim kolczykiem o ubranie, wiec trzeba uwazac! To nie dla mnie 馃槙 bala bym sie ze sobie rozerwe pepek…Masakra 馃槸
24 sierpnia 2007 at 22:24a ja wlasnie wczoraj zrobilam kolejna czwarta juz dziurke w prawym uchu…nie moge sie powstrzymac…..
- AutorOdp.