• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

a ja wlasnie wczoraj zrobilam kolejna czwarta juz dziurke w prawym uchu…nie moge sie powstrzymac…..

heh podziwiam.. ja si臋 tak panicznie boj臋 b贸lu.. 呕e jak mi zaros艂y dziurki i mia艂am i偶膰 przebi膰 to o Bo偶e… co to by艂o.. 馃榾 w ko艅cu siostra mi przebi艂a.. i nie bola艂o haha 馃榾

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

Ja tez sobie sama przebijalam 3 dziurki 馃檪 Najgorzej bylo ze chrzastka na uchu, ale dalam rade 馃槢

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

Najgorzej bylo ze chrzastka na uchu, ale dalam rade 馃槢

馃槸 馃槸 heh..

Czerwona
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 783
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

Najgorzej bylo ze chrzastka na uchu, ale dalam rade 馃槢

馃槸 馃槸 heh..

Nie bylo tak zle 馃槈 Po prostu podoba mi sie kolczyk w tamtym miejscu wiec postanowilam sobie przebic 馃槈 I mam 馃榾

Jeffany
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 404
    • Pasjonat

Nie straszcie tak tej kobitki 馃榾 P臋pek wcale nie boli, a jak kto偶 ma 艂adny brzuch -to niesamowicie si臋 prezentuje na pla偶y, basenie etc.

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    nie b臋d臋 kaleczy膰 ani nak艂uwa膰 swojego cia艂膮 ;/

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja mam w jednym uchu trzy kolczyki. Te dwie dodatkowe dziurki zrobi艂am sama. Mam ochot臋 na jeszcze czwarta dziurk臋-w chrz膮stce. A poza tym nie mam zamiaru nigdzie wi臋cej si臋 kolczykowac bo mi si臋 to nie podoba. Szczeg贸lnie kolczyki na twarzy napawaj膮 mnie obrzydzeniem. W j臋zyku? To chyba niewygodne. A p臋pek? Do brzydkiego brzucha nie pasuje, a 艂adny brzusio sam dla siebie jest ozdob膮. Ale je偶li komu偶 to si臋 podoba to czemu nie?

olka150
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 61
    • Sta艂y bywalec

Ja sie kiedys nakreca艂am na kolczyk w brodzie,ale puki co nie mam go jeszcze.Natomiast moj ch艂opak kiedys chcia艂 sobie zrobic w brwi wydawalo mi sie to nie fajne, ale teraz nawet mysle ze byloby mu dobrze, chcialam mu nawet kupic taki kolczyk na urodziny,a wy co myslicie o facetah z kolczykami w brwii??

Kajzerka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Ja mam 艂膮cznie w uszach 6 kolczyk贸w 馃檪 A co do kolczyka w brwi u ch艂opak贸w to mi si臋 bardzo podoba 8)

Myszka19
    Member
    • Ekspert

hmm mi si臋 podoba tam kolczyk u ch艂opak贸w.. 馃檪

Kwiat we wlosach
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

Myszka ale gdzie u ch艂opak贸w?;pw brwi??:D

Myszka19
    Member
    • Ekspert

@Mar+A wrote:

Myszka ale gdzie u ch艂opak贸w?;pw brwi??:D

hehe no tak 馃榾 馃榾 w brwi oczywi偶cie.. 馃槢 nono a wy ju偶 napewno mia艂y偶cie jakie偶 brzydkie skojarzenia! nie 艂adnie 馃槢

Meg77
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 178
    • Zapaleniec

ja mam standardowo, po jednej dziurce w uchu, i to mi wystarczy 馃檪 nie zamierzam ku膰 si臋 w p臋pek, nos, j臋zyk tylko dlatego 偶e to 艂adnie wygl膮da 馃檪 ale jak kto偶 chce – to prosz臋 bardzo 馃檪 jego sprawa 馃檪

Paulinka174
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

hej!

Od jakiegos czasu mysle nad tym,zeby zrobic sobie kolczyk w pepku;)
    Prosze o jakies wskazowki dotyczace gojenia i samego zabiegu…boje sie ze na moim treningu(trenuje siatkowke)kolczyk mi wypadnie..czy to przeszkadza??
    prosze pomozcie!! pozdrawiam;)

oka021
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

moj przekluty pepek ktory wcale nie bolal i 6 kolczykow w uszach ktore sama zrobilam to juz za malo, tera chcialambym industriala, ale jeszcze sie zastanwaim

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " piercing"

Przewi艅 na g贸r臋