Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 108 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    malinka maja
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 45
    • Bywalec

pod tym co napisała jagoda podpisuję się obiema rękami, kosmetyki mają genialne. a mają jeszcze fajny salon, gdzie robią zabiegi na nich włażnie. szkoda tylko że aż w piasecznie, bo gdyby nie to, bym czężciej wpadała 😉

Mamba_2008
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

A ja znalazłam dla siebie idealny balsam 😀 Kupuję nivea baby i zawsze po kąpieli prysznicu smaruję się grubo i zostawiam (czekam aż samo sie wchłonie ) a potem rozsmarowywuje i wklepuje do końca. Używałam wielu rzeczy ale to jest dla mnie nr 1

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Problemy ze suchą skórą ma coraz więcej dziewczyn,a to oczywiżcie za sprawą fatalnej wody płynącej z naszych kranów. Też używam balsamu Nivea,albo po prostu w aptece proszę o balsam dla suchej i wrażliwej skóry.Zawsze doradzą mi super.Pozdrawiam i miłej niedzieli.Pa

tabletka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Mnie ostatnio plamki się porobiły czerwone, bardziej wysuszone. Kupiłam hypoalergiczny tonizujący balsam z Flosa, do tego oliwkę dla dzieci i raz to a raz to wsmarowuję w skórę. Co w tej wodzie jest?? A może to efekt zimy, mrozów tylko w zeszłym roku takich problemów nie miałam.

ewissimo
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja polecam kremy z woda termalna, np iwostin (maja cala serie i sa dosc tanie) no i przede wszystkim odpowiednia dieta, nic tak nie nawilzy skory jak pozadna dawka wody i witamin, pomagaja tez preparaty z kwasami omega 3

Simarik
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Polecam krem Nutritic z serii kosmetyków La Roche Posay albo Avene. Zawsze niezawodne w tego typu problemach. Najlepiej zakupić krem odżywczy i krem nawilżający na dzień i na noc.

aisoglam
    Członek
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Bardzo dobre kremy również dla suchej skóry to Ziaja i Dax. Dobry krem nie musi być drogi i ważne: młode osoby nie powinny stosować kremów zbyt ciężkich.Ważną rolę odgrywa dieta i używki.

Aria
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

ja mam strasznie suchą skórę. mogłabym się smarować codziennie a i tak jest tylko trochę lepiej. najlepiej działają na mnie takie maski silnie nawilżające nakładane na całe ciało. ale to znowu jest dosyć uciążliwe ze względu na ilożć czasu którą trzeba pożwięcać.

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

ja polecam zwykły krem nivea soft 😉 on nawilża w największym stopniu, a tego potrzebuje sucha skóra 🙂

Panienka2
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Jest dobry,ale też dobry jest bardziej delikatniejszy krem dla niemowląt.Podobno pomaga także mydło Dove,lub Nivea. Pozdrawiam.

shopaholicLady
    Członek
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja polecam mikrodermabrazję i maseczkę z alg a na codzień serum złuszczające na noc i pharmaceris tlosty klem lipo protect i moja skóra jest o niebo lepsza

olka
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

O tak – mikrodermabrazja super 🙂
    Mi bardzo pomogło 🙂

a robiłam ją w Beautifulskin na WIlczej 🙂
    beautifulskin.info.pl

zurawina
    Członek
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja polecam krem firmy Clarins. Jest troche droższy ale efekty są warte tej ceny

kolorowa
    Członek
    • Odp.: 14
    • Bywalec

ja coż takiego ostatnio czytałam na http://kosmetykidlamezczyzn.net.pl/2012/02/17/wyglad-skory-a-atrakcyjnosc/ podobnego, ponieważ mój obecny facet ma tak zrytą skórę, jest szorstka, że wolę jak ma zarost, wtedy po miesiącu przynajmniej nie jest już szorstki 😛

dragonflylady
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Najlepsze na suchą i podrażnioną skórę są kosmetyki z aloesu.. najlepsze z jakimi do tej pory się spotkałam są produkty AloeVera Lr

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 108 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę