- AutorOdp.
- 30 listopada 2011 at 18:39
pod tym co napisała jagoda podpisuję się obiema rękami, kosmetyki mają genialne. a mają jeszcze fajny salon, gdzie robią zabiegi na nich włażnie. szkoda tylko że aż w piasecznie, bo gdyby nie to, bym czężciej wpadała 😉
15 lutego 2012 at 08:41A ja znalazłam dla siebie idealny balsam 😀 Kupuję nivea baby i zawsze po kąpieli prysznicu smaruję się grubo i zostawiam (czekam aż samo sie wchłonie ) a potem rozsmarowywuje i wklepuje do końca. Używałam wielu rzeczy ale to jest dla mnie nr 1
19 lutego 2012 at 11:07Problemy ze suchą skórą ma coraz więcej dziewczyn,a to oczywiżcie za sprawą fatalnej wody płynącej z naszych kranów. Też używam balsamu Nivea,albo po prostu w aptece proszę o balsam dla suchej i wrażliwej skóry.Zawsze doradzą mi super.Pozdrawiam i miłej niedzieli.Pa
23 lutego 2012 at 09:26Mnie ostatnio plamki się porobiły czerwone, bardziej wysuszone. Kupiłam hypoalergiczny tonizujący balsam z Flosa, do tego oliwkę dla dzieci i raz to a raz to wsmarowuję w skórę. Co w tej wodzie jest?? A może to efekt zimy, mrozów tylko w zeszłym roku takich problemów nie miałam.
10 marca 2012 at 18:30Ja polecam kremy z woda termalna, np iwostin (maja cala serie i sa dosc tanie) no i przede wszystkim odpowiednia dieta, nic tak nie nawilzy skory jak pozadna dawka wody i witamin, pomagaja tez preparaty z kwasami omega 3
15 marca 2012 at 16:33Polecam krem Nutritic z serii kosmetyków La Roche Posay albo Avene. Zawsze niezawodne w tego typu problemach. Najlepiej zakupić krem odżywczy i krem nawilżający na dzień i na noc.
15 marca 2012 at 17:57Bardzo dobre kremy również dla suchej skóry to Ziaja i Dax. Dobry krem nie musi być drogi i ważne: młode osoby nie powinny stosować kremów zbyt ciężkich.Ważną rolę odgrywa dieta i używki.
19 marca 2012 at 15:13ja mam strasznie suchą skórę. mogłabym się smarować codziennie a i tak jest tylko trochę lepiej. najlepiej działają na mnie takie maski silnie nawilżające nakładane na całe ciało. ale to znowu jest dosyć uciążliwe ze względu na ilożć czasu którą trzeba pożwięcać.
19 marca 2012 at 18:40ja polecam zwykły krem nivea soft 😉 on nawilża w największym stopniu, a tego potrzebuje sucha skóra 🙂
20 marca 2012 at 10:23Jest dobry,ale też dobry jest bardziej delikatniejszy krem dla niemowląt.Podobno pomaga także mydło Dove,lub Nivea. Pozdrawiam.
21 marca 2012 at 17:41ja polecam mikrodermabrazję i maseczkę z alg a na codzień serum złuszczające na noc i pharmaceris tlosty klem lipo protect i moja skóra jest o niebo lepsza
21 marca 2012 at 17:55O tak – mikrodermabrazja super 🙂
Mi bardzo pomogło 🙂a robiłam ją w Beautifulskin na WIlczej 🙂
beautifulskin.info.pl22 marca 2012 at 09:00Ja polecam krem firmy Clarins. Jest troche droższy ale efekty są warte tej ceny
22 marca 2012 at 16:16ja coż takiego ostatnio czytałam na [usunięto_link] podobnego, ponieważ mój obecny facet ma tak zrytą skórę, jest szorstka, że wolę jak ma zarost, wtedy po miesiącu przynajmniej nie jest już szorstki 😛
12 kwietnia 2012 at 07:25Najlepsze na suchą i podrażnioną skórę są kosmetyki z aloesu.. najlepsze z jakimi do tej pory się spotkałam są produkty AloeVera Lr
- AutorOdp.