- AutorOdp.
- 25 lipca 2007 at 21:34
Anonymous
Guest- Temat贸w: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
ja mam dwoch przyjaciol-facetow;jeden jeszcze z liceum(chociaz ostatnio kontakt coraz slabszy,bo bardzo rzadko sie widujemy),a drugi byl przyjacielem,a teraz jestesmy razem i nadal nim jest:)mozemy sobie o wszystkim(NAPRAWDE!!!!)powiedziec,chodzic razem na zakupy(zawsze mi dobrze cos doradzi i wypatrzy na wieszaku),a poza tym kiedy tego potrzebuje zrobi maseczke dla mnie i polozy na twarz:).Co do dzieczyn przyjaciolek, to tylko jedna moge tak nazwac,a to chyba dlatego,ze nie jest zawistna i zazdrosna(a takie dziewczyny czesto niestety sa).
Mysle,ze podstawa kazdej przyjazni(i nie tylko)jest szczerosc i zaufanie,nie waazne czy przyacielem jest facet czy dziewczyna(chociaz z facetami trzeba uwazac:)!) 馃榾24 sierpnia 2007 at 06:06tez mam wiecej znajomych facetow.mam jedna psiapsiolke ale ona jest zajeta swoim nazeczonym i przygotowaniamy do slubu wiec nie ma dla mnie czasu i 3 przyjaciol plci brzydkiej 馃槈 porozumiewam sie lepiej z facetami 馃檪
19 wrze艣nia 2007 at 16:32ja w ogole nie przepadam za towarzystwem kobiet…
to smutne ale niestety my kobiety jestesmy dla siebie po prostu wredne
nie wiem czy to zazdrosc, czy co? a jesli zazdrosc to o co?
np. dowiedzialam sie ostatnio o zdaniu na moj temat jednej kolezanki…
bardzo niepozytywne, ale nie powiedziala mi wprost
a ja nic jej nie zrobilam, nie jestem niemila… wlasciwie nawet nie mam z nia wiekszego kontaktu… faceta mi raczej nie zazdrosci (bo sama jest z jego przyjacielem) urody tez nie ma co, bo jestem przecietna…
my kobiety czasem jestesmy dziwne 馃槓
mam 2 przyjaciolki… od dzieciecych lat trzymamy sie razem
ale one nie sa takie jak inne kobiety, dlatego jestem w stanie sie z nimi przyjaznic
stanowczo wole kontakty z facetami, ale z przyjaznia musze ostroznie…
bo jak tylko za duzo przyjazni i zaufania to zaraz ten facet cierpi :/ bo chcialby wiecej
no i co jest w takim razie lepsze???
faceci czy kobiety?
bo ja do dzis nie jestem przekonana 馃槈19 wrze艣nia 2007 at 16:51Ja mam du偶o kole偶anek i dwie takie „lepsze kole偶anki”. Tym ostatnim du偶o m贸wi臋 o sobie, ale nie wszystko. Nie potrafi臋 si臋 przed nimi otworzyc. Co innego przed przyjacielem. Tak to jest bardzo dobre s艂owo. Przyjaciel. Teraz u偶wiadomi艂am sobie, 偶e on jest moim przyjacielem. Tylko on wie o mnie jaka jestem na prawd臋. Nie boj臋 mu si臋 m贸wic co my偶l臋, czuj臋, robi臋. Zawsze mnie zrozumie, nie wy偶mieje, dobrze doradzi. Tylko z nim jestem do ko艅ca szczera. Czyli tak jak wiele z Was wybieram przyjaciela, nie przyjaci贸艂k臋 馃檪
19 wrze艣nia 2007 at 18:38Nie mam przyjaci贸艂ek. Moim najlepszym przyjacielem jest m贸j facet. Opr贸cz tego mam jednego przyjaciela, ju偶 sprawdzonego.
19 wrze艣nia 2007 at 18:51My偶le, 偶e m贸j ch艂opak 馃檪 No i jest taka jedna… na zawsze 馃檪 i od zawsze 馃檪
27 wrze艣nia 2007 at 04:25Najlepszy kumpel to facet
28 wrze艣nia 2007 at 18:00Zdecydowanie jak niekt贸re z Was uwa偶am, 偶e najlepszy jest facet. Chocia偶 w pewnych sytuacjach lepsza jest kobieta…
No ale tak bior膮c wszystkie za i przeciw to zdecydowanie facet.
Sama mam przyjaci贸艂 rodzaju m臋skiego 馃檪28 wrze艣nia 2007 at 18:35Kobiety dla mnie s膮 dobre do lu藕nych rozm贸w, faceci do przyja藕ni.
28 wrze艣nia 2007 at 18:58Ja ostatnio przejecha艂am si臋 na nast臋pnej kole偶ance kt贸ra na wymy偶la艂a takich g艂upot 偶e szkoda s艂贸w. Dlatego r贸wnie偶 dalej podtrzymuje, 偶e dla mnie najlepszym przyjacielem jest facet.
28 wrze艣nia 2007 at 19:58Faceci te偶 plotkuj膮… ale je偶li chodzi o powazne sprawy to znaja umiar… Ja nie mialam jeszcze okazji 'przejechania’ sie na przyjaciolce, dlatego ja jeszcze mam.
1 pa藕dziernika 2007 at 09:20Ja mam 2 przyjaci贸艂ki i uwa偶am, 偶e s膮 najlepsze na 偶wiecie, facet贸w wol臋 jako koleg贸w, cho膰 mam jednego przyjaciela to jednak z przyjaci贸艂kami dogaduj臋 si臋 doskonale, znamy si臋 ju偶 tyle lat i rozumiemy si臋 bez s艂贸w, na nikogo bym ich nie wymieni艂a!
1 pa藕dziernika 2007 at 09:31„psipasiolek” mialam wiele, wszytskie przyjaznie sie skonczyly 馃槢 Mam jedna ukochana przyjaciolke,prawdziwa, od 5 lat 馃檪 co prawda teraz juz sie prawie wogole nie spotykamy, ale piszemy smsy,rozmawiamy na gg, jak ktoras potrzebuje pomocy zawsze mozna liczyc na druga strone 馃檪
Mialam przyjeciela chlopaka.Najlepszy przyjeciel jakiego mialam. Znal mnie od podszewki, wiedzial wszytsko,ZAWSZE moglam na niego liczyc, jak go potrzebowalam rzucal wszytsko i jechal do mnie. Przyjaznnilismy sie jakies 3 lata…od pol roku jestesmy razem 馃槢 i nadal jest moim najlepszym przyjacielem 馃榾
A i przyjeciela geja tez mialam,jakies 2 lata 馃槢 dobrze sie rozumielismy, ale on mial tez mnostwo innych przyjaciolek, wiec nasz kontakt sie urwal 馃檪 ale z takim pogadac o facetach to normalnie marzenie:D wszytsko rozumie 馃榾
1 pa藕dziernika 2007 at 14:11Ogolnie nie narzekam na przyjaciolki plci zenskiej, mam kilka takich, z ktorymi moge wszystko.
1 pa藕dziernika 2007 at 15:00dla mnie chyba facet dla faceta przyjacielem a dla dziewczyny dziewczyna…
- AutorOdp.