- AutorOdp.
- 18 marca 2008 at 20:47
[usunięto_link] wrote:
Kiedyż malowano kobiety nagie, półnagie – a dziż nazywamy te obrazy sztuką.
Trochę więcej dystansużmiem twierdzić, że przy obrazie np. wenus żaden opasły zbok nie masował sobie przyrodzenia… bleee…
akty, sztuka… spoko… wysmakowane dzieła tworzone przez artystów. jest na to miejsce w muzeach, galeriach itp. ale ckm? playboy? jak ktoż lubi to niech idzie… ja podziękuję…
18 marca 2008 at 21:14[usunięto_link] wrote:
uwazam, ze fotki w ckmie cz playboyu nie reprezentuja soba zbut wiele. po prostu nie moja estetyka. nie podobaja mi sie nasmarowane oliwka, wypiete dupska, sztuczne wyrazy twarzy…ogolnie nawet jesli to nie twoj weekend, nawet jesli dobrze placa…nie i juz. po prostu zbyt malo reprezentuja soba te fotki. sa bez fantazji, bez polotu i nie maja nic wspolnego ze sztuka..
I mam nadzieje ze najpierw obejrzałaż wyżej wspomniany nr ckm’u i wiesz o które fotki dokładnie chodzi zeby mowić ze sa bez fantazji, polotu i ze nie maja nic wspólnego ze sztuką.
Ale jak juz zauważyłam Ty zawsze wiesz wszystko najlepiej, i starasz się być gwiazdą forum.
Włażnie widziałam te fotki o których pisałam w pierwszym pożcie 😛 nie jest tak tragicznie 🙂 sądze ze kuzynka ma sie czym pochwalić 😉
19 marca 2008 at 06:01[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
czytelnicy ckmu, ktorymi sa mezczyzni o raczej niskim iq, gapili sie na moje cialo podczas porannego posiedzenia na kiblu.
ckm nie czytaja tylko faceci i nie jest to gazeta tylko z golymi cyckami i dupami sa tam czasem fajne artykuly
taa…”fajne artykuly” dla faceta z iq hmmm…dosc przecietnym. inelektualisci nie sa targetem ckmu.
19 marca 2008 at 06:27[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Kiedyż malowano kobiety nagie, półnagie – a dziż nazywamy te obrazy sztuką.
Trochę więcej dystansużmiem twierdzić, że przy obrazie np. wenus żaden opasły zbok nie masował sobie przyrodzenia… bleee…
akty, sztuka… spoko… wysmakowane dzieła tworzone przez artystów. jest na to miejsce w muzeach, galeriach itp. ale ckm? playboy? jak ktoż lubi to niech idzie… ja podziękuję…
Ale ja nie napisałam, że przy rubensowskich kształtach ktoż się brandzlował, porównałam dzisiejsze artystyczne zdjęcia (nagie, półnagie) kobiet do obrazów.
Chodziło mi o to, że nie można uogólniać!19 marca 2008 at 08:35Oczywiżcie, że można uogólniać, ale nie ma też co porównywać sesyjek w rzeczonym już CKMie czy Playboy’u do artystycznie wysmaczonych aktów 😉
Tak samo zresztą jak nie można porównywać treżci tych pisemek do tego co znajduje się w stricte intelektualnych pisamch – ale, skoro i te i te gazety mają swój target, nie ma co negować ich istnienia, czy też deprecjonować którego kolwiek z nich…
19 marca 2008 at 10:16dla ciebie wszyscy maja niskie iq a ty masz najwyzsze jak wydoroslejesz to przejdziesz z bravo girl do ckmu
19 marca 2008 at 10:37Ja jestem za jeżli byłby to fotografie które nie pokazywałby „wszystkiego” i zależy dla jakiego magazynu, wiadomo że dla zwykłej gazety nie ale dla Playboya czemu nie?
19 marca 2008 at 11:36@Onione wrote:
W ckm’ie czy Playboyu sa tak obrobione photoshopem, ze włażciwie ma sie wrażenie,z e oglądasz plastik, a nie ludzkie ciało.
Fotografia artystyczna jest – oczywiscie, ale pisemka niszowe muszą trafiać do swoich konsumentów. Takze tych mało wybrednych, dla których- jak to mawiał mój przeuroczy profesor z technikum- ” nie ważne jaki potwór, byle miał potrzebny otwór”.nie ważne… hehehehe ale sie użmiałam :))
a z tym photoshopem to faktycznie 🙂 nawet nie chodzi ogólnie o jakież zmiany, ale uwage zwróciłam na skóre 😛 ona nie ma tak jedwabiżcie gładkiej jak to mozna sobie wyobrazić po zdjęciu 😛 😛
19 marca 2008 at 12:03[usunięto_link] wrote:
Małe i mniejsze wioski to do dziż ciemnogrody, a zdarza się i tak, że nie można p****żć z chłopakiem z rękę, bo od razu grzesznicy!
Absolutnie się nie zgadzam. Ja mieszkam w małej miejscowożci i jakoż nie powiedziałabym, że to jakiż ciemnogród. :/
Ja bym nie chciała pozować to CKMów czy innych Playboy’ów ale chciałabym mieć takie foty sama dla siebie, nie żeby potem wnukom pokazywać bo to bez sensu tylko tak dla własnej przyjemnożci.
19 marca 2008 at 15:19Rozbierane zdjęcia?Sama nie wiem…na pewno nie pokazałabym się w lateksowych majtkach,pieszczochach i kajdankach 😉 nie rozebrałabym się do zdjęć,które później będą oglądane przez żliniących się facetów… 😕 w zasadzie to nie wiem czy wogole rozebrałabym sie do jakichkolwiek zdjęć.Może wlasnie do takich,o których pisze parvati,artystycznych zdjęć z przesłaniem… 🙂 Ale w zasadzie nie jestem przekonana czy chciałabym,żeby moje ciało oglądali wszyscy… nie,nie rozebrałabym się jednak 😀
19 marca 2008 at 18:09ale chyba widzimy roznice pomiedzy zdjeciami w playboyu a jakis inny obraz artystyczny
chociaz ja i tak bym nie chciała aby mnie ktos malowal naga,
19 marca 2008 at 18:17@mrówka wrote:
ale chyba widzimy roznice pomiedzy zdjeciami w playboyu a jakis inny obraz artystyczny
chociaz ja i tak bym nie chciała aby mnie ktos malowal naga,
ja tez bym nie chciala by ktokolwiek widzial moje nagie cialo oprocz mojego faceta, czy to akty na rozkladowke czy dziela malarza/fotografa
19 marca 2008 at 18:34[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
czytelnicy ckmu, ktorymi sa mezczyzni o raczej niskim iq, gapili sie na moje cialo podczas porannego posiedzenia na kiblu.
ckm nie czytaja tylko faceci i nie jest to gazeta tylko z golymi cyckami i dupami sa tam czasem fajne artykuly
Tutaj się zgodzę. Kiedyż z nudów jak byłyżmy z przyjaciółką na działce i non stop padało, TV nie działał, kółko i krzyżyk, statki i państwa i miasta się znudziły, kiedy już nawet stare Harlekiny jej mamy przerobiłyżmy (aż tak nam się nudziło 😛 – szczerze powiem, ze wolę czytać program tv ciekawszy jest :P) to wygrzebałyżmy skądż CKMy i powiem szczerze, że znalazły się tam ciekawe artykuły jak chociaż by cały wielki reportaż o sekcji zwłok – co mnie akurat interesowało i o tym jak ocenia się ile godzin temu człowiek zmarł czy tam został zamordowany.
Było kilka ciekawych artykułów – przeczytałam a wcale nie jestem mężczyzną z niskim iq.19 marca 2008 at 18:38Zaraz usłyszysz, że jesteż kobietą z niskim iq:). Nie ma co brac do siebie niektorych wypowiedzi, bo ktos musi poobrazac ludzi, ktorych nie zna, zeby sie dowartosciować
19 marca 2008 at 18:42😆
Trudno. Niech sobie pisze co chce. 😛
- AutorOdp.