- Ten temat ma 110 odpowiedzi, 28 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 17 lat, 9 miesi臋cy temu przez
Katie.
- AutorWpisy
- 19 marca 2008 o 19:10 #113346
@rusalka wrote:
dla ciebie wszyscy maja niskie iq a ty masz najwyzsze jak wydoroslejesz to przejdziesz z bravo girl do ckmu
wiesz…podejrzewam, ze ci, ktorzy w dziecinstwie uwazali bravo za badziewie, teraz nie czytaja ckmu.
w kazdym razie ja jestem w tej grupie.
:)))
19 marca 2008 o 19:11 #113347@parvati wrote:
jasne, ze nie…ja tez zyje tylko dla siebi. w zwiazku z tym nie mam ochoty, zeby czytelnicy ckmu, ktorymi sa mezczyzni o raczej niskim iq, gapili sie na moje cia艂o podczas porannego posiedzenia na kiblu.
po pierwsze nie m贸wi艂am o ca艂kiem nagiej postaci…
a po drugie chyba tylko dzieci b臋d膮 sobie trzepa膰 na kobiet臋 co poka偶e cycki.. bo normalnemu facetowi nie sa obce i dziwne 馃檪19 marca 2008 o 19:42 #113348a czy ja cos napisalam o „trzepaniu”? swoja droga…kultura wypowiedzi, nie ma co…
napisalam, ze ckm kolesie ogladaja sobie podczas posuiedzenia na klopie…bo tylko do tego nadaje sie ta gazetka. a na klopie…no coz…zwykle mezczyzni zajmuja sie aktem defekacji. nie masturbacji.
19 marca 2008 o 19:53 #113349@parvati wrote:
„trzepaniu”? swoja droga…kultura wypowiedzi, nie ma co.
A przepraszam, 偶e si臋 tak wtr膮ce, czy to jest jakie偶 nie przyzwoite s艂owo? O tej czynno偶ci znam wi臋cej okre偶le艅, kt贸re rzeczywi偶cie mo偶na uzna膰 za nie kulturalne i wulgarne.
Cholera… mog艂am tego nie pisa膰, wyjdzie, 偶e i moja kultura wypowiedzi, jest poni偶ej jakichkolwiek granic przyzwoito偶ci…19 marca 2008 o 19:54 #113350@parvati wrote:
wiesz…podejrzewam, ze ci, ktorzy w dziecinstwie uwazali bravo za badziewie, teraz nie czytaja ckmu.
To jestem ciekawa co Ty wogole czytasz, co zlego widzisz w czytaniu CKM przez ludzi?!
Ty lubisz harlekiny inni CKM, jak wiemy kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje…Wiele tematow na forum jest poruszanych o tematykach podobnych co sa w ckm, wiec chyba tez powinnas zniknac z tad skoro uwazasz ze ludzie co czytaja CKM maja niskie IQ.
20 marca 2008 o 06:29 #113351@rusalka wrote:
@parvati wrote:
To jestem ciekawa co Ty wogole czytasz, co zlego widzisz w czytaniu CKM przez ludzi?!
Ty lubisz harlekiny inni CKM, jak wiemy kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje…Wiele tematow na forum jest poruszanych o tematykach podobnych co sa w ckm, wiec chyba tez powinnas zniknac z tad skoro uwazasz ze ludzie co czytaja CKM maja niskie IQ.
ciekawe, nie?
bo w koncu czlowiek, ktory nie czyta cosmo i ckm pewnie nic nie czyta. bo w koncu…co moze czytac?wysiadam:))))
oczywiscie ze smiechu:)))
20 marca 2008 o 08:01 #113352Twojej kuzynki nie pot臋piam – jej 偶ycie, jej sprawa.
Ale osobi偶cie nigdy nie sprzeda艂abym swojego cia艂a do gazety.Nie chcia艂abym 偶eby pare tysi臋cy os贸b w Polsce wiedzia艂o ile mam pieprzyk贸w na plecach i jakiego koloru s膮 moje sutki – widok ten jest ze tak powiem reserved 馃槈
Rozbierane sesje uwielbiam, dosy膰 cz臋sto urz膮dza mi je m贸j T呕, kt贸ry fotografi膮 sie pasjonuje i robi bardzo 艂adne zdj臋cia.Ale zdj臋cia te s膮 tylko i wy艂膮cznie dla nas.20 marca 2008 o 08:36 #113353@parvati wrote:
wysiadam:))))
no wysiadz i zmien pociag na inny z „wagonami do doroslego zycia”
20 marca 2008 o 08:59 #113354skoro gusta s膮 r贸偶ne, mam prawo do zdania, 偶e zdj臋膰 w ckm’o podobnych pisemkach nie por贸wnam nawet do wysmakowanego arcydzie艂a. mam prawo, nie? w ko艅cu o gustach si臋 nie dyskutuje…
20 marca 2008 o 09:07 #113355Ten ca艂y sp贸r nie ma sensu. Z tego co zauwa偶y艂am parvati jest strasznie konfliktowa i w ka偶dym temacie si臋 „wywy偶sza” (np. w temacie Luksus).
Wi臋c moim zdaniem nie ma si臋 co wdawa膰 w dyskusj臋.EDIT: Ja nie czyta艂am jako偶 bravo nigdy a CKM ch臋tnie poczytam jak mi w 艂apki wpadnie…
20 marca 2008 o 12:12 #113356hmm nie czytam takich gazet, ale czasami lubie sobie z moim mezczyzna poogladac jakis fajny film z ramach,, seksownych”
馃榾 mozna sie posmiac i jest przy tym fajn a zabawa:D ale bardzo zadko to ogladamy20 marca 2008 o 13:12 #113357@rusalka wrote:
@parvati wrote:
taaa…a tam spotkam ciebie w drodze do holenderskiej fabryki gadzetow erotycznych z ckm i cosmo w ramach podroznej lektury:)))
tu nie chodzi o doroslosc. raczej o srodowisko i poziom: zarowno poziom zycia jak i poziom intelektualny. po prostu: dla niektorych ckm jest zbyt glupi.
20 marca 2008 o 13:24 #113358@parvati wrote:
@rusalka wrote:
@parvati wrote:
taaa…a tam spotkam ciebie w drodze do holenderskiej fabryki gadzetow erotycznych z ckm i cosmo w ramach podroznej lektury:)))
tu nie chodzi o doroslosc. raczej o srodowisko i poziom: zarowno poziom zycia jak i poziom intelektualny. po prostu: dla niektorych ckm jest zbyt glupi.
I niech zgadne m贸wisz o sobie?
Czytaj膮c Twoje posty czasami wydaje mi si臋, 偶e jestem g艂upi膮 i pust膮 kobiet膮, nie wspominaj膮c o moich znajomych, oni to ju偶 wog贸le s膮 beznadziejni.
Par臋 razy zdarzy艂o mi si臋 przejrze膰 CKM – prawda s膮 lepsze gazety. Ale za偶miewa艂a si臋 do 艂ez czytaj膮c np komentarze do list贸w czytelnik贸w. Ale pewnie to nie jest humor na Twoim poziomie, wi臋c nie zrozumiesz. Takich gazet nie bierze si臋 wprost, z przymr贸偶eniem oka i da si臋 to przejrze膰20 marca 2008 o 13:36 #113359spoko: przejrzec sobie mozna jak sie zapomni ksiazki do fryzjera.
ale sa ludzie, ktorzy to kupuja, uwazaja, ze sa to tzw „czasopisma na poziomie”.
i to jest przykre…
czemu? bo lepiej by zrobili czytajac chociaz jedna ksiazke w roku.20 marca 2008 o 13:47 #113360Uwa偶aj bo ksi膮zki to s膮 te偶 telefoniczne.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.