- AutorOdp.
- 19 marca 2008 at 19:10
[usunięto_link] wrote:
dla ciebie wszyscy maja niskie iq a ty masz najwyzsze jak wydoroslejesz to przejdziesz z bravo girl do ckmu
wiesz…podejrzewam, ze ci, ktorzy w dziecinstwie uwazali bravo za badziewie, teraz nie czytaja ckmu.
w kazdym razie ja jestem w tej grupie.
:)))
19 marca 2008 at 19:11[usunięto_link] wrote:
jasne, ze nie…ja tez zyje tylko dla siebi. w zwiazku z tym nie mam ochoty, zeby czytelnicy ckmu, ktorymi sa mezczyzni o raczej niskim iq, gapili sie na moje ciało podczas porannego posiedzenia na kiblu.
po pierwsze nie mówiłam o całkiem nagiej postaci…
a po drugie chyba tylko dzieci będą sobie trzepać na kobietę co pokaże cycki.. bo normalnemu facetowi nie sa obce i dziwne 🙂19 marca 2008 at 19:42a czy ja cos napisalam o „trzepaniu”? swoja droga…kultura wypowiedzi, nie ma co…
napisalam, ze ckm kolesie ogladaja sobie podczas posuiedzenia na klopie…bo tylko do tego nadaje sie ta gazetka. a na klopie…no coz…zwykle mezczyzni zajmuja sie aktem defekacji. nie masturbacji.
19 marca 2008 at 19:53[usunięto_link] wrote:
„trzepaniu”? swoja droga…kultura wypowiedzi, nie ma co.
A przepraszam, że się tak wtrące, czy to jest jakież nie przyzwoite słowo? O tej czynnożci znam więcej okreżleń, które rzeczywiżcie można uznać za nie kulturalne i wulgarne.
Cholera… mogłam tego nie pisać, wyjdzie, że i moja kultura wypowiedzi, jest poniżej jakichkolwiek granic przyzwoitożci…19 marca 2008 at 19:54[usunięto_link] wrote:
wiesz…podejrzewam, ze ci, ktorzy w dziecinstwie uwazali bravo za badziewie, teraz nie czytaja ckmu.
To jestem ciekawa co Ty wogole czytasz, co zlego widzisz w czytaniu CKM przez ludzi?!
Ty lubisz harlekiny inni CKM, jak wiemy kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje…Wiele tematow na forum jest poruszanych o tematykach podobnych co sa w ckm, wiec chyba tez powinnas zniknac z tad skoro uwazasz ze ludzie co czytaja CKM maja niskie IQ.
20 marca 2008 at 06:29[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
To jestem ciekawa co Ty wogole czytasz, co zlego widzisz w czytaniu CKM przez ludzi?!
Ty lubisz harlekiny inni CKM, jak wiemy kazdy ma inny gust a o gustach sie nie dyskutuje…Wiele tematow na forum jest poruszanych o tematykach podobnych co sa w ckm, wiec chyba tez powinnas zniknac z tad skoro uwazasz ze ludzie co czytaja CKM maja niskie IQ.
ciekawe, nie?
bo w koncu czlowiek, ktory nie czyta cosmo i ckm pewnie nic nie czyta. bo w koncu…co moze czytac?wysiadam:))))
oczywiscie ze smiechu:)))
20 marca 2008 at 08:01Twojej kuzynki nie potępiam – jej życie, jej sprawa.
Ale osobiżcie nigdy nie sprzedałabym swojego ciała do gazety.Nie chciałabym żeby pare tysięcy osób w Polsce wiedziało ile mam pieprzyków na plecach i jakiego koloru są moje sutki – widok ten jest ze tak powiem reserved 😉
Rozbierane sesje uwielbiam, dosyć często urządza mi je mój TŻ, który fotografią sie pasjonuje i robi bardzo ładne zdjęcia.Ale zdjęcia te są tylko i wyłącznie dla nas.20 marca 2008 at 08:36[usunięto_link] wrote:
wysiadam:))))
no wysiadz i zmien pociag na inny z „wagonami do doroslego zycia”
20 marca 2008 at 08:59skoro gusta są różne, mam prawo do zdania, że zdjęć w ckm’o podobnych pisemkach nie porównam nawet do wysmakowanego arcydzieła. mam prawo, nie? w końcu o gustach się nie dyskutuje…
20 marca 2008 at 09:07Ten cały spór nie ma sensu. Z tego co zauważyłam parvati jest strasznie konfliktowa i w każdym temacie się „wywyższa” (np. w temacie Luksus).
Więc moim zdaniem nie ma się co wdawać w dyskusję.EDIT: Ja nie czytałam jakoż bravo nigdy a CKM chętnie poczytam jak mi w łapki wpadnie…
20 marca 2008 at 12:12hmm nie czytam takich gazet, ale czasami lubie sobie z moim mezczyzna poogladac jakis fajny film z ramach,, seksownych”
😀 mozna sie posmiac i jest przy tym fajn a zabawa:D ale bardzo zadko to ogladamy20 marca 2008 at 13:12[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
taaa…a tam spotkam ciebie w drodze do holenderskiej fabryki gadzetow erotycznych z ckm i cosmo w ramach podroznej lektury:)))
tu nie chodzi o doroslosc. raczej o srodowisko i poziom: zarowno poziom zycia jak i poziom intelektualny. po prostu: dla niektorych ckm jest zbyt glupi.
20 marca 2008 at 13:24[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
taaa…a tam spotkam ciebie w drodze do holenderskiej fabryki gadzetow erotycznych z ckm i cosmo w ramach podroznej lektury:)))
tu nie chodzi o doroslosc. raczej o srodowisko i poziom: zarowno poziom zycia jak i poziom intelektualny. po prostu: dla niektorych ckm jest zbyt glupi.
I niech zgadne mówisz o sobie?
Czytając Twoje posty czasami wydaje mi się, że jestem głupią i pustą kobietą, nie wspominając o moich znajomych, oni to już wogóle są beznadziejni.
Parę razy zdarzyło mi się przejrzeć CKM – prawda są lepsze gazety. Ale zażmiewała się do łez czytając np komentarze do listów czytelników. Ale pewnie to nie jest humor na Twoim poziomie, więc nie zrozumiesz. Takich gazet nie bierze się wprost, z przymróżeniem oka i da się to przejrzeć20 marca 2008 at 13:36spoko: przejrzec sobie mozna jak sie zapomni ksiazki do fryzjera.
ale sa ludzie, ktorzy to kupuja, uwazaja, ze sa to tzw „czasopisma na poziomie”.
i to jest przykre…
czemu? bo lepiej by zrobili czytajac chociaz jedna ksiazke w roku.20 marca 2008 at 13:47Uważaj bo ksiązki to są też telefoniczne.
- AutorOdp.