- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2008 at 16:21
ale czy tu chodzi o podbudowanie samooceny? hmm nie sądzę bynajmniej ja do tego tak nie podchodzę…
20 sierpnia 2008 at 20:20Ty może nie, ale jest mnóstwo kobiet, które czekają tylko na to, aby ktoż żlinił się na ich widok. Wtedy czują się wspanialsze, lepsze, atrakcyjniejsze, bardziej zmysłowe, może seksowne. Czyż nie?
20 sierpnia 2008 at 20:49[usunięto_link] wrote:
Ty może nie, ale jest mnóstwo kobiet, które czekają tylko na to, aby ktoż żlinił się na ich widok. Wtedy czują się wspanialsze, lepsze, atrakcyjniejsze, bardziej zmysłowe, może seksowne. Czyż nie?
może one tak…
25 sierpnia 2008 at 09:34no jeżeli ta kobieta-dziewczyna ma niską samoocenę lub jest zapatrzona w siebie to moze i liczy na falę zażlinionych facetów itd ja to robię dla siebie dla mojego skarba ale nie sprzedaję sie nigdzie i jestem o siebie spokojna;p
25 sierpnia 2008 at 11:45Nie rozebrałabym się do magazynu typu CKM, playboy. Jednak co do fotografii artystycznej, aktów nie mam zastrzeżeń.
27 sierpnia 2008 at 15:20[usunięto_link] wrote:
Ty może nie, ale jest mnóstwo kobiet, które czekają tylko na to, aby ktoż żlinił się na ich widok. Wtedy czują się wspanialsze, lepsze, atrakcyjniejsze, bardziej zmysłowe, może seksowne. Czyż nie?
obrzydliwe :/ ale niestety moze byc prawdziwe.
- AutorOdp.