• Autor
    Odp.
  • Samira
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

łatwe o ile masz takiego wspomagiera jak dobrze dobrany liquid , i dobry e- papierosek 🙂
    Ja osobiżcie wybrałam Atmant już tam w którymż pożcie pisałam że naprawdę nie palę papierosów od jakiegoż roku , pomogły mi w tym liquidy smakowe – preferuje akurat linię Atmant Natural .. zresztą same sprawdźcie.. ja nie narzekam..:)

Luizjana
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

łatwe o ile masz takiego wspomagiera jak dobrze dobrany liquid , i dobry e- papierosek 🙂
    Ja osobiżcie wybrałam Atmant już tam w którymż pożcie pisałam że naprawdę nie palę papierosów od jakiegoż roku , pomogły mi w tym liquidy smakowe – preferuje akurat linię Atmant Natural .. zresztą same sprawdźcie.. ja nie narzekam..:)

widzę tu fana atmant – to jak ja 🙂 jakie sa twoje ulubione liuidy od atmant? ja już pochłaniam 3 opakowanie 😀 , póki co badam , i smakują mi wszystkie 3.. z tym ze boje sie że to zbyt piękne żeby wszystkie były takie pyszne , nacięłaż sie na jakież ze Ci mało smakowały ? co polecasz?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " rzucanie palenia-łatwe czy trudne?"

Przewiń na górę